michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):...to była późno popołudniowa, czyli normalnie tak wracam z ukochanej pracy do domu :p A. Aniu nie tłumacz się:eviltong: Quote
M&S Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 michal_unga napisał(a):Jak psiaki siedzą cały dzień w domu - to każda pora dnia jest dobra na udane foty. W końcu energia rozpiera panów, a panie mogą focić:eviltong::evil_lol::eviltong: ...nie siedzą maja jeszcze ogródek, na szybko :eviltong::evil_lol: Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):...nie siedzą maja jeszcze ogródek, na szybko :eviltong::evil_lol: Widocznie za szybko, bo co tam ogródek, jak pancie w domu siedzą :evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Jacku, lolka dzięki ps: loluś elaboracik widziałaś???:cool3: Quote
lolka75 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jacku, lolka dzięki ps: loluś elaboracik widziałaś???:cool3: nie tylko widzialam ale i przestudiowalam:cool3: duzo wiesz i widac ze chcesz dobra swojej rasy:loveu: Quote
J.G Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jacku, lolka dzięki ps: loluś elaboracik widziałaś???:cool3: Tak,naturalnie że widziałem i przeczytałem,super.:multi: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):i duże są? No daj spokój, niebo a ziemia, nasze puchacze są o wiele ładniejsze, holenderskie bardziej do BOSów podobne, niż naszych Samków ;) Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 http://img239.imageshack.us/img239/5640/1002213ts0.jpg - to o której Ty wracasz z pracy, że taką noc tu masz? Quote
M&S Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']http://img239.imageshack.us/img239/5640/1002213ts0.jpg - to o której Ty wracasz z pracy, że taką noc tu masz? u nas ciemno robi się przed 17.00 jeszcze, ale idzie ku lepszemu:p a wczoraj było pochmurno.... Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):u nas ciemno robi się przed 17.00 jeszcze, ale idzie ku lepszemu:p a wczoraj było pochmurno.... No fakt, nasze wczorajsze zdjęcia też są jakieś takie ciemnawe, mimo, że koło piętnastej pstrykane.... Quote
M&S Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='lolka75']nie tylko widzialam ale i przestudiowalam:cool3: duzo wiesz i widac ze chcesz dobra swojej rasy:loveu:[/quote] Loluś Twoje słowa, to miodzio na moje serce :loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']No fakt, nasze wczorajsze zdjęcia też są jakieś takie ciemnawe, mimo, że koło piętnastej pstrykane....[/quote] ..dziś tyż niestety ponuro i jeszcze wieje....:diabloti: ochyda:shake: Quote
Tepes Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://1.1.1.1/bmi/img239.imageshack.us/img239/9686/1002215gq9.jpg ale latarka:diabloti: Quote
M&S Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Kinia']Cześć! Wpadłam się przywitać![/quote] hej, hej miło nam:lol: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A ja już się witałam? Bo nie pamiętam..... równocześnie za dużo rzeczy robię.... Quote
M&S Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']A ja już się witałam? Bo nie pamiętam..... równocześnie za dużo rzeczy robię....[/quote] właśnie się witamy;) Quote
M&S Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='J.G']Tak,naturalnie że widziałem i przeczytałem,super.:multi:[/quote] dzięki :loveu: Quote
M&S Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Mudik']To może jakieś fotki kawalerów?:cool3: P.S Moje sie obrabiają do wstawienia;-) Dzień Dobry!:lol::lol:[/quote] ...są parę stron dalej:eviltong: Dzień Dobry:p ps:...SIĘ obrabiają...znaczy same...fajne:evil_lol: Quote
tulasy Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Czołem Aniu i Maniu !!! Przestudiowałam dziś całą waszą galerię (od pierwszej strony do ostatniej ) i bardzo mi się podoba;sporo zdjęć, których jeszcze nie widziałam no i elaboracik Mani super. Teraz będę do Was zagladać Basia Quote
Mudik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 To może jakieś fotki kawalerów?:cool3: P.S Moje sie obrabiają do wstawienia;) Dzień Dobry!:lol::lol: Quote
M&S Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='tulasy']Czołem Aniu i Maniu !!! Przestudiowałam dziś całą waszą galerię (od pierwszej strony do ostatniej ) i bardzo mi się podoba;sporo zdjęć, których jeszcze nie widziałam no i elaboracik Mani super. Teraz będę do Was zagladać Basia[/quote] Witaj Basiu:lol::loveu:, jak się cieszę, że przyszłaś do nas:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękuję za miłe słowa, fotki są z ostatniego czasu w większości. Zaglądaj kochana, zaglądaj jak najczęćciej :lol::p:lol::p Ania Quote
Recommended Posts