lolka75 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 czesc wilczki:loveu: szpiczaste:loveu: poczytam obiecuje:p Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 lolka75 napisał(a):czesc wilczki:loveu: szpiczaste:loveu: poczytam obiecuje:p cześć białaski :loveu:, witamy i zapraszamy :lol: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Kinia napisał(a):Witam się czwartkowo! Humorek dopisuje? hej....niby dopisuje, ale cuśśśś zamulona jestem :cool1: Quote
Szybowiec Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witamy i podziwiamy całą galerię Maksa i Sparka z dodatkami.Banerek śliiiiiiczny.:lol: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Szybowiec']Witamy i podziwiamy całą galerię Maksa i Sparka z dodatkami.Banerek śliiiiiiczny.:lol: My też witamy w naszych progach :lol: i zapraszamy :p Quote
Kinia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Już czwatek więc niedługo będą fotki. Coraz bliżej wekend;) Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Kinia napisał(a):Już czwatek więc niedługo będą fotki. Coraz bliżej wekend;) były fotki wczoraj ;) więc nie wiem co z tym weekendem :eviltong: ale moze dzisiaj coś pstryknę potfforom;), bo słoneczko w miarę jest:cool3: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witam się :) Co do zdjęć, pamiętaj, potworom trzeba robić ciągle i ciągle :) Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 jbk napisał(a):Witam się :) Co do zdjęć, pamiętaj, potworom trzeba robić ciągle i ciągle :) wiem, wiem, ale czasami nie ma mocy przerobowych :roll: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Maks i Spark napisał(a):wiem, wiem, ale czasami nie ma mocy przerobowych :roll: Znaczy się, że Ci się nie chce? :diabloti: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 jbk napisał(a):Znaczy się, że Ci się nie chce? :diabloti: czasami też, ale jak wracam, to ciemo:shake:...i nijak się nie da, :cool1: Quote
jamnicze Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']czasami też, ale jak wracam, to ciemo:shake:...i nijak się nie da, :cool1: Śliczny ten banerek od cropki :loveu: Czyżby przymiarka?:razz: http://img232.imageshack.us/img232/3248/img0799fa0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='jamnicze']Śliczny ten banerek od cropki :loveu: Czyżby przymiarka?:razz: http://img232.imageshack.us/img232/3248/img0799fa0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: tak, cropka ma talent :lol: ...no coś w tym guście ;) Quote
lolka75 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 I co tam slychac?:loveu: Poogladalam sliczne zdjatka..... Ach jakze sie wzruszylam ogladajac kiciusie. Pare miesiecy temu odeszta nasza czarna Puma:-( byla rewelacyjna ale prawdziwie kocia, niezalezna i majaca wlasne zdanie na wszystko ale szczegolne NIE powiedziala na widok bialej kupy futra ktora zamieszkala z nami jak Puma miala juz osiem latek.... Brak tego kociego futra w domku:-(.... Chyba czas na mialczenie;). Tylko musze znalezc dobry sposob na slubnego bo stawia veto:shake: A Sparkus jest juz reproduktorem?:cool3: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 lolka75 napisał(a):I co tam slychac?:loveu: Poogladalam sliczne zdjatka..... Ach jakze sie wzruszylam ogladajac kiciusie. Pare miesiecy temu odeszta nasza czarna Puma:-( byla rewelacyjna ale prawdziwie kocia, niezalezna i majaca wlasne zdanie na wszystko ale szczegolne NIE powiedziala na widok bialej kupy futra ktora zamieszkala z nami jak Puma miala juz osiem latek.... Brak tego kociego futra w domku:-(.... Chyba czas na mialczenie;). Tylko musze znalezc dobry sposob na slubnego bo stawia veto:shake: A Sparkus jest juz reproduktorem?:cool3: dzięki za miłe słowa, a Sparkus dostał propozycję z Austrii mam nazieje, że cos z tego wyjdzie, bo u nas to kieeepsko widzę Quote
lolka75 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Maks i Spark napisał(a):dzięki za miłe słowa, a Sparkus dostał propozycję z Austrii mam nazieje, że cos z tego wyjdzie, bo u nas to kieeepsko widzę czemu kiepsko? Quote
cropka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cześć, tak sobie pomyślałam, że rozmiar w kB mógł być za duży(paranoja). Możesz spróbować z tym avatarkiem(szkoda tylko że musiałam obniżyć jakość, żeby się zmieścił w wymaganiach-myślałam, że dotycza tylko obrazków wgrywanych, a nie z sieci) http://img232.imageshack.us/img232/7112/avamislr6.jpg Quote
cropka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ten jest wyraźnijszy i powinien spełniać wymagania http://img300.imageshack.us/img300/7339/banermisnf2.gif Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dzień Doberek :cool3: Wpadliśmy powiedzieć, że macie piękny nowy banerek :loveu::loveu::loveu: I zapraszamy do nas na świeże foteczki :razz::diabloti: Pozdrawiamy! Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 lolka75 napisał(a):czemu kiepsko? ...bo u nas jest za dużo "kuzynostwa", podobna, lub ta sama krew leje się strumieniami :diabloti:, albo są w typie keesa, a Spark jest wolfem i ja chcę wolficę. Tak zupełnie serio to w wyniku mieszania w tej starej rasie powstały 2 typy - stary to wolf i nowy kees. widać to na zdjęciach, które są na początku galerii z wystawy w Wilnie. Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='cropka']Cześć, tak sobie pomyślałam, że rozmiar w kB mógł być za duży(paranoja). Możesz spróbować z tym avatarkiem(szkoda tylko że musiałam obniżyć jakość, żeby się zmieścił w wymaganiach-myślałam, że dotycza tylko obrazków wgrywanych, a nie z sieci) http://img232.imageshack.us/img232/7112/avamislr6.jpg Cropka, bardzo dziekuję :lol:, zaraz będziemy wstawiać Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Dzień Doberek :cool3: Wpadliśmy powiedzieć, że macie piękny nowy banerek :loveu::loveu::loveu: I zapraszamy do nas na świeże foteczki :razz::diabloti: Pozdrawiamy! ..śliczny jest :loveu:...zaraz lecę ogladać! Quote
AngelsDream Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witam się, wpadam z rezwizytą. Na pierwszej stronie mignął mi wilczak, chyba nawet. :razz: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 AngelsDream napisał(a):Witam się, wpadam z rezwizytą. Na pierwszej stronie mignął mi wilczak, chyba nawet. :razz: miło, że wpadłaś ;) tak na pierwszej jest wilczek :cool3: fotka z BISa weteranów we Włocławku z ubiegłego roku Quote
Recommended Posts