Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szybowiec']Witamy i podziwiamy całą galerię Maksa i Sparka z dodatkami.Banerek śliiiiiiczny.:lol:

My też witamy w naszych progach :lol: i zapraszamy :p

Posted

Kinia napisał(a):
Już czwatek więc niedługo będą fotki. Coraz bliżej wekend;)

były fotki wczoraj ;) więc nie wiem co z tym weekendem :eviltong:

ale moze dzisiaj coś pstryknę potfforom;), bo słoneczko w miarę jest:cool3:

Posted

jbk napisał(a):
Witam się :)

Co do zdjęć, pamiętaj, potworom trzeba robić ciągle i ciągle :)

wiem, wiem, ale czasami nie ma mocy przerobowych :roll:

Posted

jbk napisał(a):
Znaczy się, że Ci się nie chce? :diabloti:

czasami też, ale jak wracam, to ciemo:shake:...i nijak się nie da, :cool1:

Posted

I co tam slychac?:loveu:
Poogladalam sliczne zdjatka..... Ach jakze sie wzruszylam ogladajac kiciusie. Pare miesiecy temu odeszta nasza czarna Puma:-( byla rewelacyjna ale prawdziwie kocia, niezalezna i majaca wlasne zdanie na wszystko ale szczegolne NIE powiedziala na widok bialej kupy futra ktora zamieszkala z nami jak Puma miala juz osiem latek.... Brak tego kociego futra w domku:-(.... Chyba czas na mialczenie;). Tylko musze znalezc dobry sposob na slubnego bo stawia veto:shake:

A Sparkus jest juz reproduktorem?:cool3:

Posted

lolka75 napisał(a):
I co tam slychac?:loveu:
Poogladalam sliczne zdjatka..... Ach jakze sie wzruszylam ogladajac kiciusie. Pare miesiecy temu odeszta nasza czarna Puma:-( byla rewelacyjna ale prawdziwie kocia, niezalezna i majaca wlasne zdanie na wszystko ale szczegolne NIE powiedziala na widok bialej kupy futra ktora zamieszkala z nami jak Puma miala juz osiem latek.... Brak tego kociego futra w domku:-(.... Chyba czas na mialczenie;). Tylko musze znalezc dobry sposob na slubnego bo stawia veto:shake:

A Sparkus jest juz reproduktorem?:cool3:

dzięki za miłe słowa, a Sparkus dostał propozycję z Austrii mam nazieje, że cos z tego wyjdzie, bo u nas to kieeepsko widzę

Posted

Maks i Spark napisał(a):
dzięki za miłe słowa, a Sparkus dostał propozycję z Austrii mam nazieje, że cos z tego wyjdzie, bo u nas to kieeepsko widzę

czemu kiepsko?

Posted

lolka75 napisał(a):
czemu kiepsko?

...bo u nas jest za dużo "kuzynostwa", podobna, lub ta sama krew leje się strumieniami :diabloti:, albo są w typie keesa, a Spark jest wolfem i ja chcę wolficę. Tak zupełnie serio to w wyniku mieszania w tej starej rasie powstały 2 typy - stary to wolf i nowy kees. widać to na zdjęciach, które są na początku galerii z wystawy w Wilnie.

Posted

[quote name='cropka']Cześć, tak sobie pomyślałam, że rozmiar w kB mógł być za duży(paranoja).
Możesz spróbować z tym avatarkiem(szkoda tylko że musiałam obniżyć jakość, żeby się zmieścił w wymaganiach-myślałam, że dotycza tylko obrazków wgrywanych, a nie z sieci)
http://img232.imageshack.us/img232/7112/avamislr6.jpg

Cropka, bardzo dziekuję :lol:, zaraz będziemy wstawiać

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Dzień Doberek :cool3:
Wpadliśmy powiedzieć, że macie piękny nowy banerek :loveu::loveu::loveu:
I zapraszamy do nas na świeże foteczki :razz::diabloti:
Pozdrawiamy!

..śliczny jest :loveu:...zaraz lecę ogladać!

Posted

AngelsDream napisał(a):
Witam się, wpadam z rezwizytą. Na pierwszej stronie mignął mi wilczak, chyba nawet. :razz:

miło, że wpadłaś ;) tak na pierwszej jest wilczek :cool3: fotka z BISa weteranów we Włocławku z ubiegłego roku