M&S Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Ja z kolei złapałam jakis paskudny kaszel, taki z płuc, no i temperatura. Chyba jednak ta hala była ciut (!) za mocno ogrzewana. No i potem hala główna (koszmarnie wysoka temperatura + emocje). Wczoraj ppłd. cały dzięń spałam i łykałam leki. Dzisiaj juz tylko osłabienie i kaszel.:multi::evil_lol: Pzdr. To nie dobrze:shake:, zdrowiej Asiu :p A. Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Przyszłam z buziaczkiem przed spacerem, a teraz wciągam dżinsy i lecę ;) Bo nasza pora :) Quote
michal_unga Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mudik napisał(a):ja mam tak od tygodnia, koszmarny kaszel mnie chyba wykończy, może leki od Michała mi pomogą, bo już na prawdę mam dość tej choroby:angryy::angryy: Życzę zdrówka!:lol: Jak pomogą to polecam pozostałym:lol::lol: Quote
M&S Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Witam się z rana :) Jak zdrowie? Hej, hej, Może być, ja w pracy:cool3:, a Marysia podobno się uczy (sesja):evil_lol: Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witam się:) Żeby nie było, że dyskryminacja na dogo panuje;) Będe wpadać częściej. Piękne szpice Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hej, hej, Może być, ja w pracy:cool3:, a Marysia podobno się uczy (sesja):evil_lol: Ja też w pracy :) Quote
M&S Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Kinia napisał(a):Witam się:) Żeby nie było, że dyskryminacja na dogo panuje;) Będe wpadać częściej. Witaj! Miło, że wpadłaś, mam nadzieję, że będziesz częstym gościem u naszszsz :razz: Kinia napisał(a):Piękne szpice Dzięki, powiem szczerze, też mi się podobają :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
M&S Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Ja też w pracy :) dobrze, że nie jestem w tym osamotniona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Bo szpice i V grupa są najpiękniejsze....... ale ćśśśśśśś, żeby nikt nie usłyszał ;) Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witaj! Miło, że wpadłaś, mam nadzieję, że będziesz częstym gościem u naszszsz :razz: Oczywiście, że będe:multi: Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Bo szpice i V grupa są najpiękniejsze....... ale ćśśśśśśś, żeby nikt nie usłyszał ;) ekhem:mad: Quote
M&S Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Bo szpice i V grupa są najpiękniejsze....... ale ćśśśśśśś, żeby nikt nie usłyszał ;) Święte słowa, święta prawda :smilecol: Quote
M&S Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Kinia napisał(a):ekhem:mad: ....inne tyż pikne som :glaszcze: serio :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Kinia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cześć! Wpadłam z rana. Miłęgo dnia zycze! Quote
M&S Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Kinia napisał(a):Cześć! Wpadłam z rana. Miłęgo dnia zycze! Hej, dzięki :lol: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Kinia napisał(a):A będą jakieś zdjecia? będą, myślę, że w okolicach weekendu :p Quote
M&S Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Kinia napisał(a):Dopiero? Trudno poczekam:roll: nie mamy zdjęć w naszym aparacie i musimy poczekać na płytkę...ale dziś już środa :p. przyznam się, że ja też fot z ostatniej wystawy nie widziałam jeszcze (nie było mnie tam:shake:) Quote
Kinia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):będą, myślę, że w okolicach weekendu :p Dopiero? Trudno poczekam:roll: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 posty przeskakują :diabloti:...jak ja to luuubię :cool3: :mad: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ...trochę rozrywki:;) "Pytanie z ostatniej ankiety opublikowanej przez ONZ brzmiało: "Proszę szczerze odpowiedzieć na pytanie, jak pani/pana - zdaniem, należy rozwiązać problem niedostatku żywności w wielu krajach na świecie". Ankieta okazała się totalną porażką, ponieważ: 1. W Afryce - nikt nie wiedział, co to jest żywność. 2. We Francji nikt nie wiedział, co to jest szczerze. 3. W Europie - Zachodniej nikt nie wiedział, co to jest niedostatek. 4. W Chinach nikt nie wiedział, co to jest własne zdanie. 5. Na Bliskim Wschodzie nikt nie wiedział, co to jest rozwiązanie problemu. 6. W Ameryce Południowej nikt nie wiedział, co to znaczy proszę. 7. W Ameryce Północnej - nikt nie wiedział, że są jeszcze jakieś inne kraje. 8. W Europie Wschodniej powiedzieli, że nic nie będą wypełniali dopóki ankieter się z nimi nie napije, a jak już wypił, to dostał w mordę, bo wyglądał na Niemca." Quote
jbk Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hejka :) Ankieta - super :) Czekam grzecznie na weekend i foteczki :) Mój mężu odkrył ostatnio, że nas "takie cudne szpice wilcze" odwiedzają :) Quote
M&S Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 jbk napisał(a):Hejka :) Ankieta - super :) Czekam grzecznie na weekend i foteczki :) Mój mężu odkrył ostatnio, że nas "takie cudne szpice wilcze" odwiedzają :) hej, miło że Twojemu Mężu futra się podobają :lol: Quote
Recommended Posts