Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Iwaa...a gdzie będziesz na następnej wystawie :cool3: może wybierasz się do Rzeszowa???, bo mam Twój śliczny polarek , którego w końcu nikt nie założył :p Polarek zabierz do Panevezys. Iwy w Rzeszowie raczej nie będzie:razz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):to co Asiu rąbiemy pucharek na cztery :evil_lol: :p... Ano rabiemy! Pzdr. Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Polarek zabierz do Panevezys. Iwy w Rzeszowie raczej nie będzie:razz: Pzdr. ale ja tam chyba jeszcze nie jade...a przynajmniej niec o tym nie wiem :roll: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A, pomyliło mi się. To Iwa będzie (chyba) w P. No to musimy się spotkac u mnie i wtedy odbiorę od Was polarek i przekażę Iwie w P. Pzdr. Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Mudik napisał(a):a jak poszło Sparkowi? Bo się nie chwalicie:cool3::cool3: Mudik słoneczko:diabloti: piszę od wczoraj wszystko na bierząco w naszej galerii, zalożyłam nowy temat w wystawach szpicowych i pisałam w temacie wystawy......szukajcie, a znajdziecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 a jak poszło Sparkowi? Bo się nie chwalicie:cool3::cool3: Quote
Mudik Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja tam rzadko zaglądam, a ta galeria to po co jest:eviltong::evil_lol:, nie mam teraz czasu szukać, jestem zajęta...:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;);) Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 ....i tak nie wierzę w Twoją zajętość....:diabloti:, ale zrobię wyjątek :p, miła jestem :eviltong: Maks i Spark napisał(a):Chwalę się :lol::lol::lol::lol:;) Spark, czyli HOOK Logones w Trenczynie dostał CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i rozpoczął championat Słowacki Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Mudik napisał(a):Gratulacje dla Mani i Sparka - rozpoczęłyście super - oby tak dalej:lol::lol: Michał i Unga Bardzo dziekuję :lol::lol: i jeszcze jedno rozpoczęliśmy championat Słowacki.....:eviltong: a Michał Ty znów w W-wie jesteś...czy może odwrotnie?:razz: ps. czyżby trening ponowny Ungi;) Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):A, pomyliło mi się. To Iwa będzie (chyba) w P. No to musimy się spotkac u mnie i wtedy odbiorę od Was polarek i przekażę Iwie w P. Pzdr. jasne Asiu, w sprawie polarku Iwy jesteśmy umówione ;) Quote
Mudik Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gratulacje dla Mani i Sparka - rozpoczęłyście super - oby tak dalej:lol::lol: Michał i Unga Quote
Iwa-R Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):A, pomyliło mi się. To Iwa będzie (chyba) w P. No to musimy się spotkac u mnie i wtedy odbiorę od Was polarek i przekażę Iwie w P. Pzdr. Iwa jeszcze się zastanawia, ale jest duże prawdopodobieństwo wyjazdu :) Pozdrawiam Iwa Ps. W Rzeszowie mnie niet. Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Iwa-R napisał(a):Iwa jeszcze się zastanawia, ale jest duże prawdopodobieństwo wyjazdu :) Pozdrawiam Iwa Ps. W Rzeszowie mnie niet. to polarek damy Asi :lol: Quote
Mudik Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Bardzo dziekuję :lol::lol: a Michał Ty znów w W-wie jesteś...czy może odwrotnie?:razz: ps. czyżby trening ponowny Ungi;) Jeszcze w W-wie jestem. I do tego bez psa Michał i Unga Quote
lolka75 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gratulujemy sukcesow:multi::loveu: a jakies fotki a wystawy?:mad:;) Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 lolka75 napisał(a):Gratulujemy sukcesow:multi::loveu: a jakies fotki a wystawy?:mad:;) będą za czas jakiś bliżej nie określony, bo narazie grzecznie siedzą u Asiaczka w aparcie ;) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Mudik słoneczko:diabloti: piszę od wczoraj wszystko na bierząco w naszej galerii, zalożyłam nowy temat w wystawach szpicowych i pisałam w temacie wystawy......szukajcie, a znajdziecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, to trzeba pr5zejść się do działu Waszych wystaw i pochwalić Was za sukcesy...:lol: Pzr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):będą za czas jakiś bliżej nie określony, bo narazie grzecznie siedzą u Asiaczka w aparcie ;) Juz nie są w aparacie; sa już na kompie. Jest szansa, że jutro się za nie wezmę. Dzisiaj, jakieś takie przeziębienie, ogólne rozbicie, chrypa i kaszel "mokry" mnie wziął. Po oddaniu Kiki zaraz połozyłam się do łóżka, tableteczki i te sprawy. Teraz jestem po spacerach wieczornych (wyjątkowo wczesnych) i tez zaraz idę wygrzać się... A jak samopoczucie Mani po wyjeździe? Pzdr. Quote
M&S Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 ja całkiem nieźle ;) poza jakims dziwnym bólem pleców (pewnie przez to noszenie klatek:diabloti:) i ogólnym "chce mi się spać" to wszystko w porządku... ale niestety nie pouczyłam się do egz.:shake: więc teraz mam jeszcze jakieś 4h na to i spadam się pouczyć :scared: Quote
Mudik Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 to powodzenia na egzaminie:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
M&S Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Mudik napisał(a):to powodzenia na egzaminie:thumbs::thumbs::thumbs: nie dziękiuję, zeby nie zapeszyć ;) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):ja całkiem nieźle ;) poza jakims dziwnym bólem pleców (pewnie przez to noszenie klatek:diabloti:) i ogólnym "chce mi się spać" to wszystko w porządku... ale niestety nie pouczyłam się do egz.:shake: więc teraz mam jeszcze jakieś 4h na to i spadam się pouczyć :scared: Mocno trzymam kciuki za efektywnośc nauki no i egzamin. Ja z kolei złapałam jakis paskudny kaszel, taki z płuc, no i temperatura. Chyba jednak ta hala była ciut (!) za mocno ogrzewana. No i potem hala główna (koszmarnie wysoka temperatura + emocje). Wczoraj ppłd. cały dzięń spałam i łykałam leki. Dzisiaj juz tylko osłabienie i kaszel.:multi::evil_lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ja mam tak od tygodnia, koszmarny kaszel mnie chyba wykończy, może leki od Michała mi pomogą, bo już na prawdę mam dość tej choroby:angryy::angryy: Życzę zdrówka!:lol: Quote
Recommended Posts