Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Iwaa...a gdzie będziesz na następnej wystawie :cool3: może wybierasz się do Rzeszowa???, bo mam Twój śliczny polarek , którego w końcu nikt nie założył :p

Polarek zabierz do Panevezys. Iwy w Rzeszowie raczej nie będzie:razz:

Pzdr.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Polarek zabierz do Panevezys. Iwy w Rzeszowie raczej nie będzie:razz:

Pzdr.

ale ja tam chyba jeszcze nie jade...a przynajmniej niec o tym nie wiem :roll:

Posted

Mudik napisał(a):
a jak poszło Sparkowi? Bo się nie chwalicie:cool3::cool3:

Mudik słoneczko:diabloti: piszę od wczoraj wszystko na bierząco w naszej galerii, zalożyłam nowy temat w wystawach szpicowych i pisałam w temacie wystawy......szukajcie, a znajdziecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja tam rzadko zaglądam, a ta galeria to po co jest:eviltong::evil_lol:, nie mam teraz czasu szukać, jestem zajęta...:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;);)

Posted

....i tak nie wierzę w Twoją zajętość....:diabloti:, ale zrobię wyjątek :p, miła jestem :eviltong:

Maks i Spark napisał(a):
Chwalę się :lol::lol::lol::lol:;)

Spark, czyli HOOK Logones w Trenczynie dostał CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i rozpoczął championat Słowacki

Posted

Mudik napisał(a):
Gratulacje dla Mani i Sparka - rozpoczęłyście super - oby tak dalej:lol::lol:

Michał i Unga

Bardzo dziekuję :lol::lol:

i jeszcze jedno rozpoczęliśmy championat Słowacki.....:eviltong:

a Michał Ty znów w W-wie jesteś...czy może odwrotnie?:razz:

ps.
czyżby trening ponowny Ungi;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, pomyliło mi się. To Iwa będzie (chyba) w P. No to musimy się spotkac u mnie i wtedy odbiorę od Was polarek i przekażę Iwie w P.

Pzdr.

jasne Asiu, w sprawie polarku Iwy jesteśmy umówione ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, pomyliło mi się. To Iwa będzie (chyba) w P. No to musimy się spotkac u mnie i wtedy odbiorę od Was polarek i przekażę Iwie w P.

Pzdr.

Iwa jeszcze się zastanawia, ale jest duże prawdopodobieństwo wyjazdu :)

Pozdrawiam
Iwa

Ps. W Rzeszowie mnie niet.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Iwa jeszcze się zastanawia, ale jest duże prawdopodobieństwo wyjazdu :)

Pozdrawiam
Iwa

Ps. W Rzeszowie mnie niet.

to polarek damy Asi :lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Bardzo dziekuję :lol::lol:
a Michał Ty znów w W-wie jesteś...czy może odwrotnie?:razz:

ps.
czyżby trening ponowny Ungi;)

Jeszcze w W-wie jestem. I do tego bez psa

Michał i Unga

Posted

lolka75 napisał(a):
Gratulujemy sukcesow:multi::loveu:
a jakies fotki a wystawy?:mad:;)

będą za czas jakiś bliżej nie określony, bo narazie grzecznie siedzą u Asiaczka w aparcie ;)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Mudik słoneczko:diabloti: piszę od wczoraj wszystko na bierząco w naszej galerii, zalożyłam nowy temat w wystawach szpicowych i pisałam w temacie wystawy......szukajcie, a znajdziecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj, to trzeba pr5zejść się do działu Waszych wystaw i pochwalić Was za sukcesy...:lol:

Pzr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
będą za czas jakiś bliżej nie określony, bo narazie grzecznie siedzą u Asiaczka w aparcie ;)

Juz nie są w aparacie; sa już na kompie. Jest szansa, że jutro się za nie wezmę.

Dzisiaj, jakieś takie przeziębienie, ogólne rozbicie, chrypa i kaszel "mokry" mnie wziął. Po oddaniu Kiki zaraz połozyłam się do łóżka, tableteczki i te sprawy. Teraz jestem po spacerach wieczornych (wyjątkowo wczesnych) i tez zaraz idę wygrzać się...

A jak samopoczucie Mani po wyjeździe?

Pzdr.

Posted

ja całkiem nieźle ;) poza jakims dziwnym bólem pleców (pewnie przez to noszenie klatek:diabloti:) i ogólnym "chce mi się spać" to wszystko w porządku...
ale niestety nie pouczyłam się do egz.:shake: więc teraz mam jeszcze jakieś 4h na to i spadam się pouczyć :scared:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
ja całkiem nieźle ;) poza jakims dziwnym bólem pleców (pewnie przez to noszenie klatek:diabloti:) i ogólnym "chce mi się spać" to wszystko w porządku...
ale niestety nie pouczyłam się do egz.:shake: więc teraz mam jeszcze jakieś 4h na to i spadam się pouczyć :scared:

Mocno trzymam kciuki za efektywnośc nauki no i egzamin.

Ja z kolei złapałam jakis paskudny kaszel, taki z płuc, no i temperatura. Chyba jednak ta hala była ciut (!) za mocno ogrzewana. No i potem hala główna (koszmarnie wysoka temperatura + emocje). Wczoraj ppłd. cały dzięń spałam i łykałam leki. Dzisiaj juz tylko osłabienie i kaszel.:multi::evil_lol:

Pzdr.

Posted

ja mam tak od tygodnia, koszmarny kaszel mnie chyba wykończy, może leki od Michała mi pomogą, bo już na prawdę mam dość tej choroby:angryy::angryy:

Życzę zdrówka!:lol: