Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

michal_unga napisał(a):
Wrócą z tym co najlepsze + doświadczenia

Trzymamy kciuki za wyniki i podróź

...mam taką nadzieję, że coś ugrają :p

dzięki :lol::lol::lol:

Posted

A wiesz, że zanim się zdecydowaliśmy na Samki, myśleliśmy o Szpicu Wilczym? W ogóle, zanim mieliśmy niemieckiego, mężu już myślał ;) Wielbicielami V grupy jesteśmy :))

Piękne masz bobaski :) W życiu bym nie powiedziała, że Maks ma 13 lat :))

Posted

jbk napisał(a):
A wiesz, że zanim się zdecydowaliśmy na Samki, myśleliśmy o Szpicu Wilczym? W ogóle, zanim mieliśmy niemieckiego, mężu już myślał ;) Wielbicielami V grupy jesteśmy :))

Piękne masz bobaski :) W życiu bym nie powiedziała, że Maks ma 13 lat :))

...myślę, że to nic straconego....może kiedyś i wilczego weżmiecie, ładna paleta barw by była :lol:

cieszę się, że futra Ci się podobają, a Maks faktycznie całkiem dobrze się trzyma...oby jak najdłużej.....baaardzo go kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...myślę, że to nic straconego....może kiedyś i wilczego weżmiecie, ładna paleta barw by była :lol:

cieszę się, że futra Ci się podobają, a Maks faktycznie całkiem dobrze się trzyma...oby jak najdłużej.....baaardzo go kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Wszystko możliwe, życia bez psów nie ma :) Jakbym miała dom, to i gromadka mogłaby być większa :))

Psy żyją stanowczo za krótko, nie sądzisz?

Posted

jbk napisał(a):
Wszystko możliwe, życia bez psów nie ma :) Jakbym miała dom, to i gromadka mogłaby być większa :))

Psy żyją stanowczo za krótko, nie sądzisz?

....to prawda, nie ma życia bez zwierzyńca :lol:, ja co prawda mam "dom":evil_lol:, znaczy szeregowiec, ale ogródek jak "znaczek pocztowy":cool3:, ale dwa wilcze samce na razie wystarczą (+2 kocice).

Jak dla mnie zdecydowanie za krótko, aż boję się myśleć, że Maks jest już w tak zaawansowanym wieku......na szczęście on tego jakby niezauważa:lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....to prawda, nie ma życia bez zwierzyńca :lol:, ja co prawda mam "dom":evil_lol:, znaczy szeregowiec, ale ogródek jak "znaczek pocztowy":cool3:, ale dwa wilcze samce na razie wystarczą (+2 kocice).

Jak dla mnie zdecydowanie za krótko, aż boję się myśleć, że Maks jest już w tak zaawansowanym wieku......na szczęście on tego jakby niezauważa:lol:

Kiedyś to byś mnie nie przekonała, że dom lepszy od mieszkania w bloku, ale przy białasach zmieniłam zdanie ;) Ogródek by się przydał, i to nie za mały ;)) Oczywiście mały lepszy niż żaden, otwierasz drzwi o szóstej rano na mrozie i dzidziusie sobie idą załatwić co trzeba :) Ja to muszę się ubrać i iść ;P

Posted

Chwalę się :lol::lol::lol::lol:;)

Spark, czyli HOOK Logones w Trenczynie dostał CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i rozpoczął championat Słowacki

Posted

jbk napisał(a):
Kiedyś to byś mnie nie przekonała, że dom lepszy od mieszkania w bloku, ale przy białasach zmieniłam zdanie ;) Ogródek by się przydał, i to nie za mały ;)) Oczywiście mały lepszy niż żaden, otwierasz drzwi o szóstej rano na mrozie i dzidziusie sobie idą załatwić co trzeba :) Ja to muszę się ubrać i iść ;P

to prawda, ogródek rozwiązuje sprawę;)

Posted

Maks i Spark napisał(a):

Spark, czyli HOOK Logones w Trenczynie dostał CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i rozpoczął championat Słowacki

BRAWO!!:laola:

Posted

J.G napisał(a):
SUPER!!!
Wielkie serdeczne gratulację,cieszę się bardzo:multi::multi::multi:

ja też się baardzo cieszę :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):

Super :multi: moje gratulacje :cool2:

Posted

Maks i Spark napisał(a):

Ja tez się ciesze i mocno gratuluję Mani i Sparkowi.
A dodatkowo to się ciesze, bo może jeszcze uda nam się kiedyś pojechac razem na Słowację...;)

Pzdr.

Posted

Oczywiście i my gratulujemy! I dziękujemy za miłe towarzystwo!

A z Asią to nie ma co jeździć, zwłaszcza jeśli to V grupa - bo zawsze zabiera najlepsze nagrody dla siebie :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tez się ciesze i mocno gratuluję Mani i Sparkowi.
A dodatkowo to się ciesze, bo może jeszcze uda nam się kiedyś pojechac razem na Słowację...;)

Pzdr.

Dzięki Asiu!!!!!

Asiu mamy nadzieję, że jeszcze nie jeden, a wieeele razy i nie tylko na Słowację :lol:, wyjadz z Tobą był prawdziwie BOB'o szczęśliwy :loveu:

Posted

Iwa-R napisał(a):

A z Asią to nie ma co jeździć, zwłaszcza jeśli to V grupa - bo zawsze zabiera najlepsze nagrody dla siebie :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa

Bardzo dziękujemy:lol: mamy nadziję na następne spotkanie (bo znasz nas tylko w 1/2 ;))

a co do Asi, to chyba nie jest aż tak źle, bo podzieliła się jednym baskiem na I pudle :evil_lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Dzięki Asiu!!!!!

Asiu mamy nadzieję, że jeszcze nie jeden, a wieeele razy i nie tylko na Słowację :lol:, wyjadz z Tobą był prawdziwie BOB'o szczęśliwy :loveu:

No to superowo!!!:lol:

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Bardzo dziękujemy:lol: mamy nadziję na następne spotkanie (bo znasz nas tylko w 1/2 ;))

a co do Asi, to chyba nie jest aż tak źle, bo podzieliła się jednym baskiem na I pudle :evil_lol:

Noooo, podzieliłam się! 1/4 przypadłą Izie, druga 1/4 przypadła Mani, trzecia 1/4 przypadła NigdyNigdy i tylko czwarta 1/4 przypadła mnie...:p

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):

Pozdrawiam
Iwa

Oj, nie narzekaj! Na niektórych wyjazdach tez powalczyłaś!

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):

Pozdrawiam
Iwa

Iwaa...a gdzie będziesz na następnej wystawie :cool3: może wybierasz się do Rzeszowa???, bo mam Twój śliczny polarek , którego w końcu nikt nie założył :p