M&S Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Marysia z Malutkim już w drodze do Trenczyna:p......ciekawa jestem z czym wrócą, trzymajcie kciuki...:lol: Quote
michal_unga Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wrócą z tym co najlepsze + doświadczenia Trzymamy kciuki za wyniki i podróź Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 michal_unga napisał(a):Wrócą z tym co najlepsze + doświadczenia Trzymamy kciuki za wyniki i podróź ...mam taką nadzieję, że coś ugrają :p dzięki :lol::lol::lol: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A wiesz, że zanim się zdecydowaliśmy na Samki, myśleliśmy o Szpicu Wilczym? W ogóle, zanim mieliśmy niemieckiego, mężu już myślał ;) Wielbicielami V grupy jesteśmy :)) Piękne masz bobaski :) W życiu bym nie powiedziała, że Maks ma 13 lat :)) Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):A wiesz, że zanim się zdecydowaliśmy na Samki, myśleliśmy o Szpicu Wilczym? W ogóle, zanim mieliśmy niemieckiego, mężu już myślał ;) Wielbicielami V grupy jesteśmy :)) Piękne masz bobaski :) W życiu bym nie powiedziała, że Maks ma 13 lat :)) ...myślę, że to nic straconego....może kiedyś i wilczego weżmiecie, ładna paleta barw by była :lol: cieszę się, że futra Ci się podobają, a Maks faktycznie całkiem dobrze się trzyma...oby jak najdłużej.....baaardzo go kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):...myślę, że to nic straconego....może kiedyś i wilczego weżmiecie, ładna paleta barw by była :lol: cieszę się, że futra Ci się podobają, a Maks faktycznie całkiem dobrze się trzyma...oby jak najdłużej.....baaardzo go kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystko możliwe, życia bez psów nie ma :) Jakbym miała dom, to i gromadka mogłaby być większa :)) Psy żyją stanowczo za krótko, nie sądzisz? Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Wszystko możliwe, życia bez psów nie ma :) Jakbym miała dom, to i gromadka mogłaby być większa :)) Psy żyją stanowczo za krótko, nie sądzisz? ....to prawda, nie ma życia bez zwierzyńca :lol:, ja co prawda mam "dom":evil_lol:, znaczy szeregowiec, ale ogródek jak "znaczek pocztowy":cool3:, ale dwa wilcze samce na razie wystarczą (+2 kocice). Jak dla mnie zdecydowanie za krótko, aż boję się myśleć, że Maks jest już w tak zaawansowanym wieku......na szczęście on tego jakby niezauważa:lol: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):....to prawda, nie ma życia bez zwierzyńca :lol:, ja co prawda mam "dom":evil_lol:, znaczy szeregowiec, ale ogródek jak "znaczek pocztowy":cool3:, ale dwa wilcze samce na razie wystarczą (+2 kocice). Jak dla mnie zdecydowanie za krótko, aż boję się myśleć, że Maks jest już w tak zaawansowanym wieku......na szczęście on tego jakby niezauważa:lol: Kiedyś to byś mnie nie przekonała, że dom lepszy od mieszkania w bloku, ale przy białasach zmieniłam zdanie ;) Ogródek by się przydał, i to nie za mały ;)) Oczywiście mały lepszy niż żaden, otwierasz drzwi o szóstej rano na mrozie i dzidziusie sobie idą załatwić co trzeba :) Ja to muszę się ubrać i iść ;P Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Chwalę się :lol::lol::lol::lol:;) Spark, czyli HOOK Logones w Trenczynie dostał CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i rozpoczął championat Słowacki Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Kiedyś to byś mnie nie przekonała, że dom lepszy od mieszkania w bloku, ale przy białasach zmieniłam zdanie ;) Ogródek by się przydał, i to nie za mały ;)) Oczywiście mały lepszy niż żaden, otwierasz drzwi o szóstej rano na mrozie i dzidziusie sobie idą załatwić co trzeba :) Ja to muszę się ubrać i iść ;P to prawda, ogródek rozwiązuje sprawę;) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):Chwalę się :lol::lol::lol::lol:;) Spark, czyli HOOK Logones w Trenczynie dostał CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i rozpoczął championat Słowacki BRAWO!!:laola: Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):BRAWO!!:laola: :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
J.G Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 SUPER!!! Wielkie serdeczne gratulację,cieszę się bardzo:multi::multi::multi: Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 J.G napisał(a):SUPER!!! Wielkie serdeczne gratulację,cieszę się bardzo:multi::multi::multi: ja też się baardzo cieszę :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
jamnicze Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):Chwalę się :lol::lol::lol::lol:;) Spark, czyli HOOK Logones w Trenczynie dostał CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i rozpoczął championat Słowacki Super :multi: moje gratulacje :cool2: Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jamnicze napisał(a):Super :multi: moje gratulacje :cool2: wielkie dzięki :lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Chwalę się :lol::lol::lol::lol:;) Spark, czyli HOOK Logones w Trenczynie dostał CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i rozpoczął championat Słowacki Ja tez się ciesze i mocno gratuluję Mani i Sparkowi. A dodatkowo to się ciesze, bo może jeszcze uda nam się kiedyś pojechac razem na Słowację...;) Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Oczywiście i my gratulujemy! I dziękujemy za miłe towarzystwo! A z Asią to nie ma co jeździć, zwłaszcza jeśli to V grupa - bo zawsze zabiera najlepsze nagrody dla siebie :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja tez się ciesze i mocno gratuluję Mani i Sparkowi. A dodatkowo to się ciesze, bo może jeszcze uda nam się kiedyś pojechac razem na Słowację...;) Pzdr. Dzięki Asiu!!!!! Asiu mamy nadzieję, że jeszcze nie jeden, a wieeele razy i nie tylko na Słowację :lol:, wyjadz z Tobą był prawdziwie BOB'o szczęśliwy :loveu: Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Iwa-R napisał(a):Oczywiście i my gratulujemy! I dziękujemy za miłe towarzystwo! A z Asią to nie ma co jeździć, zwłaszcza jeśli to V grupa - bo zawsze zabiera najlepsze nagrody dla siebie :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Bardzo dziękujemy:lol: mamy nadziję na następne spotkanie (bo znasz nas tylko w 1/2 ;)) a co do Asi, to chyba nie jest aż tak źle, bo podzieliła się jednym baskiem na I pudle :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dzięki Asiu!!!!! Asiu mamy nadzieję, że jeszcze nie jeden, a wieeele razy i nie tylko na Słowację :lol:, wyjadz z Tobą był prawdziwie BOB'o szczęśliwy :loveu: No to superowo!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Bardzo dziękujemy:lol: mamy nadziję na następne spotkanie (bo znasz nas tylko w 1/2 ;)) a co do Asi, to chyba nie jest aż tak źle, bo podzieliła się jednym baskiem na I pudle :evil_lol: Noooo, podzieliłam się! 1/4 przypadłą Izie, druga 1/4 przypadła Mani, trzecia 1/4 przypadła NigdyNigdy i tylko czwarta 1/4 przypadła mnie...:p Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Iwa-R napisał(a): A z Asią to nie ma co jeździć, zwłaszcza jeśli to V grupa - bo zawsze zabiera najlepsze nagrody dla siebie :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Oj, nie narzekaj! Na niektórych wyjazdach tez powalczyłaś! Pzdr. Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Iwa-R napisał(a):Oczywiście i my gratulujemy! I dziękujemy za miłe towarzystwo! A z Asią to nie ma co jeździć, zwłaszcza jeśli to V grupa - bo zawsze zabiera najlepsze nagrody dla siebie :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Iwaa...a gdzie będziesz na następnej wystawie :cool3: może wybierasz się do Rzeszowa???, bo mam Twój śliczny polarek , którego w końcu nikt nie założył :p Quote
M&S Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 to co Asiu rąbiemy pucharek na cztery :evil_lol: :p... Quote
Recommended Posts