Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Tak jest! Jedyna niedogodnościa takiej metody jest to, że w koszu to jabłonka "daje" tylko monety, a jak sobie rośnie zdrowo - to daje banknoty! Pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak jest! Jedyna niedogodnościa takiej metody jest to, że w koszu to jabłonka "daje" tylko monety, a jak sobie rośnie zdrowo - to daje banknoty! Pzdr. Wiesz Asiaczku, to zależy jakie monety :roll: jakby takie "krugery".......:p Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 NOooooo, moga byc i monety, chociaz złoto wcale nie jest juz takie drogie.... Chociaz niektórzy twierdza, że i tak lepiej trzyma się niż dolary i Euraski...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Asiaczek napisał(a):NOooooo, moga byc i monety, chociaz złoto wcale nie jest juz takie drogie.... Chociaz niektórzy twierdza, że i tak lepiej trzyma się niż dolary i Euraski...:lol: Pzdr. to może szybciej będzie jutrzejsza kumulacja.....:razz: Quote
J.G Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):to może szybciej będzie jutrzejsza kumulacja.....:razz: Tak tak,żeby wygrać trzeba grać! Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 a teraz trochę "archiwaliów" - Lublin czerwiec 2008 taaak...nic dodać nic ująć ;) Maks leżący na wystawie...to trzeba upamiętnić Quote
J.G Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Piękne foty,spore masz to swoje zaplecze z fotami.:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Jak widać, nie tylko psy były mokre... Wasze spodnie tez...:evil_lol: pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 wiemy wiemy , ze sa śliczne ale gdzie TWOJA galeria...miała byc dzisiaj i co???!!!!:lmaa: jak tak to foch i ani pół zdjęcia nie wstawię :nono: dopóki nie założysz swojej Quote
Iwa-R Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):wiemy wiemy , ze sa śliczne ale gdzie TWOJA galeria...miała byc dzisiaj i co???!!!!:lmaa: jak tak to foch i ani pół zdjęcia nie wstawię :nono: dopóki nie założysz swojej O właśnie.... chcemy obejrzeć galerie :mad::mad::mad::mad: :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Iwa-R napisał(a):O właśnie.... chcemy obejrzeć galerie :mad::mad::mad::mad: :evil_lol: Pozdrawiam Iwa hehehe............jest na innym forum:eviltong: żartuję:evil_lol: muszę zebrać foty w jedną całość i kolejno je posegregować:placz:a tym czasem zaprasza do wystaw w pomeranianach,polecam obejrzyjcie Krajową z WARSZAWY z 2008 roku tam jest mnóstwo fotek moich psów ze mną.:multi: Miłego oglądania i zostawcie ślady że tam byłyście,sprawdzę!!!:mad: Quote
jamnicze Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 No proszę, są tu miłośnicy mojego "miasteczka" :lol: To jak w przyszłym roku po Sopocie może umówimy się na kawę? :razz: Quote
J.G Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 jamnicze napisał(a):No proszę, są tu miłośnicy mojego "miasteczka" :lol: To jak w przyszłym roku po Sopocie może umówimy się na kawę? :razz: Bardzo chętnie będziemy na wystawie w Gdyni i Sopocie.:multi: Quote
jamnicze Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 J.G napisał(a):Bardzo chętnie będziemy na wystawie w Gdyni i Sopocie.:multi: My chyba też ;), to zrobi się niezłe grono, lubię takie spotkania :multi: Quote
J.G Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 jamnicze napisał(a):My chyba też ;), to zrobi się niezłe grono, lubię takie spotkania :multi: Dokładnie w dużym gronie jest super atmosfera:diabloti: Quote
M&S Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 jamnicze napisał(a):No proszę, są tu miłośnicy mojego "miasteczka" :lol: To jak w przyszłym roku po Sopocie może umówimy się na kawę? :razz: mało miłośnicy...uwielbiam Gdańsk :loveu::loveu::loveu::loveu: To miasto ma taki specyficzny klimat....jak będziemy w tym roku w Sopocie, to z przyjemnością się z Wami spotkamy:lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Hmmmm... dorzucę i ja moje 3 grosze... Ja jestem urodzona w Gdańsku... Pzdr. Quote
M&S Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Hmmmm... dorzucę i ja moje 3 grosze... Ja jestem urodzona w Gdańsku... Pzdr. łał, Asiu nie wiedziałam, że jesteś gdańszczanką, fajnie :p . Quote
jamnicze Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Za to ja w Gdynii :mad:, ale tylko dlatego, że na porodówce w Gdańsku miejsca nie było i zawieźli mamę do Gdyni, no i teraz mam pokitrane w dowodzie :angryy: Quote
M&S Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 jamnicze napisał(a):Za to ja w Gdynii :mad:, ale tylko dlatego, że na porodówce w Gdańsku miejsca nie było i zawieźli mamę do Gdyni, no i teraz mam pokitrane w dowodzie :angryy: ...no, to niezły numer ;), a przepraszam w Gdańsku tylko jedna porodówka była, czy co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jamnicze napisał(a):Za to ja w Gdynii :mad:, ale tylko dlatego, że na porodówce w Gdańsku miejsca nie było i zawieźli mamę do Gdyni, no i teraz mam pokitrane w dowodzie :angryy: Dlaczego "pokitrane".... Ja urodziłam się w Gdańsku a mieszkam w W-wie.... W międzyczasie - Sopot, Gdynia były... Pzdr. Quote
Recommended Posts