M&S Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Iwa-R napisał(a):Na początek się witamy :) I absolutnie rozumiemy co znaczy pies indywidualista :) Miałyśmy się okazję już poznać, ale myślę, że może spotkamy się jeszcze na niejednej wystawie :) Pozdrawiam witamy witamy!!!! pamiętam poznałyśmy się osobiście w Wels :D...i chyba teraz znowu spotkamy się w Trencinie :loveu: A Twój Chow to taka super spokojna istotka...czasami chciałabym, żeby Spark był taki ;) pozdr. Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 jamnicze napisał(a):Sunię, standarda krótkowłosego - LAMIA Wasza Długość :loveu::loveu::loveu: Oczywiście myślałam o jamniczku, ale TZ stwierdził, że jamnik, to nie pies :mad: wiec musiałam znaleźć inna rasę (wyglądającą jak pies :diabloti:) Baski bardzo mi sie spodobały, a ich trudny charakter w ogóle nie zniechęcił. Stwierdziłam, że jak jamnika wychowałam, to i z basenji sobie poradzę :p I to był strzał w 10 :multi:, Saidi jest cudowna :loveu:. (ale kiedyś na pewno będzie jeszcze jamnik :eviltong:) a ja miałam miniaturę długowłosą :loveu: - SIRION Scrato ...Topaz i Marysia jako prawie roczny berbeć... ...Topaz z mała Kicią... ale już chyba nigdy jamnika miec nie będę :roll: chociaż to 100% pies :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Rozumiem, że zostajesz przy szpicach?:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):witamy witamy!!!! pamiętam poznałyśmy się osobiście w Wels :D...i chyba teraz znowu spotkamy się w Trencinie :loveu: A Twój Chow to taka super spokojna istotka...czasami chciałabym, żeby Spark był taki ;) pozdr. Tyle że ta jego zakichana spokojność (albo jak kto woli ciapowatość :evil_lol: ) nie zawsze jest mile widziana na ringu :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że zostajesz przy szpicach?:lol: Pzdr. zdecydowanie, "pierwotniaków" nie odpuszczę ;D Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Iwa-R napisał(a):Tyle że ta jego zakichana spokojność (albo jak kto woli ciapowatość :evil_lol: ) nie zawsze jest mile widziana na ringu :evil_lol: Pozdrawiam Iwa jest stoikiem poprostu ;) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Iwa-R napisał(a):Tyle że ta jego zakichana spokojność (albo jak kto woli ciapowatość :evil_lol: ) nie zawsze jest mile widziana na ringu :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Fakt. Ja np. nie mogłabym z tak "spokojnym" psem wejśc na ring... Jednak wole bardziej temperamentne.:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Maks i Spark napisał(a): ale już chyba nigdy jamnika mieć nie będę :roll: Śliczny Topazek :p, chociaż długowłose najmniej mi podchodzą ;) A to czemuż? Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 jamnicze napisał(a):Śliczny Topazek :p, chociaż długowłose najmniej mi podchodzą ;) A to czemuż? ...bo jednak wolę szpice, choć muszę przyznać, że jamnik jest bardziej poręczny ;) Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ja tu sobie poczekam na nowe fotki.:diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 J.G napisał(a):Ja tu sobie poczekam na nowe fotki.:diabloti: Jeżeli jesteś tym "J.G.", o ktorym ja mysle, to witaj w Galerii szpiców Ani i Mani.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 problem, polega na tym, że takich całkiem świeżych to nie ma :roll: ale postaram się później jakieś z archiwum wykopać...takie mniej świeże;) Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 J.G napisał(a):Ja tu sobie poczekam na nowe fotki.:diabloti: ....Jacku, a kiedy utworzysz galerię swoich futer :cool3: Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tak Asiaczku właśnie ten, witam bardzo serdecznie. To daj te foty,tu będą nowe. Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 J.G napisał(a):Tak Asiaczku właśnie tym witam bardzo serdecznie. To daj te foty,tu będą nowe. .....myślę :roll: Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):....Jacku, a kiedy utworzysz galerię swoich futer :cool3: Jutro.:multi: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):problem, polega na tym, że takich całkiem świeżych to nie ma :roll: ale postaram się później jakieś z archiwum wykopać...takie mniej świeże;) Obijacie się z Manią... A pójśc na spacerek z piesakami i porobić troszkę fotek. Tyle, aby starczyło na jakieś 3 dni...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):....Jacku, a kiedy utworzysz galerię swoich futer :cool3: Dobre pytanie. To Kiedy? Pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Obijacie się z Manią... A pójśc na spacerek z piesakami i porobić troszkę fotek. Tyle, aby starczyło na jakieś 3 dni...:evil_lol: Pzdr. ....ale po ciemku, to fotki nie wyjdą:shake::shake::shake: Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 ..mówisz i masz:eviltong:...trochę letnich klimatów, po wystawie w Sopocie Gdańsk nocą... u stóp Boga mórz.... Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 nie da sie ukryć, że wzbudzaliśmy zainteresowanie i podziw turystów i tubylców, pytań o rasę nie było końca.... ...czyżby to prezent dla nas..... ??? :crazyeye: ....a może tak wsiądziemy... :cool3: , bardzo proszę..... Quote
Recommended Posts