M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 deer_1987 napisał(a):ladne te niektore hale wystawowe! Hale mają świetne:) Quote
*Magda* Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Dzień dobry :) Ile zdjęć :crazyeye: Aż ciężko wybrać coś do cytowania :eviltong: Quote
M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 magdabroy napisał(a):Dzień dobry :) Ile zdjęć :crazyeye: Aż ciężko wybrać coś do cytowania :eviltong: Dzień dobry :multi: to jest dopiero część fotek......mniejsza część. deer_1987 napisał(a):i pelna relacja od Was :loveu: :lol::lol: Quote
łamAga Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 hejka ;) zdjęcia na hali wychodza wam super :loveu: szkoda ze mi nigdy tak fajnie wyjśc nie chcą :mad: Quote
stokrotka.af Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ten psiak co wygrał z Twoim to miał więcej sierści (nie wiem czy to ma znaczenie przy ocenie),ale bardzo dziwnie mu z pyska patrzy ;) jakiś taki niepokój we mnie wzbudza... Quote
M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) zdjęcia na hali wychodza wam super :loveu: szkoda ze mi nigdy tak fajnie wyjśc nie chcą :mad: Hello :) dziękować, mam chyba niezły aparat, ale część zdjęć nie jest dobra. Mimo to postanowiłam je wstawić. [quote name='Błyskotka']Czekamy na resztę :) Wkrótce będą:) [quote name='stokrotka.af']ten psiak co wygrał z Twoim to miał więcej sierści (nie wiem czy to ma znaczenie przy ocenie),ale bardzo dziwnie mu z pyska patrzy ;) jakiś taki niepokój we mnie wzbudza... Ten, który wygrał jest Interem, jest starszy, ma dużo futra i dlatego wziął wszystko w oba dni. Młody ma rok i niespełna 8 miesięcy, więc jeszcze jest żółtodziobem. faktem jest, że tamten ma dziwny kształt głowy, wyraz pyska też i niezbyt mi przypadł do gustu. Fotki cd. sobota 24.08. a to suczki kl.szczeniąt eurazier Quote
M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 a to juz dorosłe suczyny;) keesowa suczka Quote
M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 a teraz fotki różne;) glooopki dwa:evil_lol: Quote
M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 ten psiak ma kapitalne plamy na łapkach:) Quote
M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 glutki pomki, urocze i przemiłe w dotyku:loveu: Quote
M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 wracamy na ring szpice japońskie :) Quote
M&S Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 na koniec oceny szpiców na ring wychodzą wszystkie, które dostały BOBa i sędzia wybiera najpiękniejszego szpica wystawy. Pies dostaje ogromny puchar. super sprawa:) najpiękniejszym z najpiękniejszych w sobotę został wybrany volpino:) i to wszystkie fotki z pierwszego dnia wystawy reszta niebawem;) Quote
jamnicze Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Fajna relacja :) Ino zgubiło mi się gdzie to było ... :roll: Quote
Recommended Posts