Ziutka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Już się zaczynam martwić o Anie, jakoś długo jej nie ma.... Quote
Asiaczek Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Nie ma ich, bo... walczyly w Austrii i wywalczyły, a właściwie Slash wywalczył.... BOS + BOB!!!!! No i jest Młodzieżowym Championem Austrii!!!!!!!! Brawo dziewczyny, Brawo Slash!!!!:multi::loveu::multi::loveu::lol: pzdr. Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 To znowu pojechali do Austrii? Byli chyba miesiąc temu :hmmmm: Quote
Ziutka Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Asiaczek']Nie ma ich, bo... walczyly w Austrii i wywalczyły, a właściwie Slash wywalczył.... BOS + BOB!!!!! No i jest Młodzieżowym Championem Austrii!!!!!!!! Brawo dziewczyny, Brawo Slash!!!!:multi::loveu::multi::loveu::lol: pzdr. Ufff....no to kamień z serca :) Gratulacje rzecz jasna :):):):):):):):) Quote
Tekla64 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 wielkie gratulacje to one zaraz sie do tyj Austrii na stale zapisza hihihi Quote
M&S Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Jesteśmy :) Byłyśmy w Klagenfurcie 2x CACIB. W sobotę, jak doniosła Asia;),Slash zakończył Młodzieżowy Championat Austrii + BOB. Wczoraj Slash rozpoczął Championat Austrii, CACIB i BOB. Dziękujemy za gratulacje!!!! Asiaczku wielkie dzięki :loveu: Na finałach w sobotę nie zostaliśmy zauważeni, ale to prawie normalne;) Wczoraj nie mogłyśmy zostać, musiałyśmy wracać do domu. Jesteśmy całe, zdrowe ale troszkę zmęczone, śpiące, ale baardzo zadowolone i szczęśliwe:multi:. A teraz idę spać.... Quote
M&S Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Kaaasia']Gratulacje!!!!!!!!![/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='Błyskotka']Gratulacje :) Czekamy na zdjęcia :)[/QUOTE] Dzięki. Zdjęcia będą, dzięki uprzejmości znajomych Austriaków. zapomniałam aparatu......:oops::oops: [quote name='unikatowydiament']witamy się Wilcze:) :)[/QUOTE] Witanko. [quote name='Asiaczek']Jeszcze raz gratulacje!!! Pzdr.[/QUOTE] Dziękujemy Asiu:lol: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 M&S - czy wziąć dla Was chlebek na piątek? Bo będe piekła. No i nie wiem, czy tak wogóle Wam smakował...:( Pzdr. Quote
M&S Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Asiaczek']M&S - czy wziąć dla Was chlebek na piątek? Bo będe piekła. No i nie wiem, czy tak wogóle Wam smakował...:( Pzdr.[/QUOTE] Asiaczku, jeżeli możesz to oczywiście. Chlebek twojej roboty jest przepyszny. Został zjedzony z szybkością światła;) Quote
Asiaczek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 A to się cieszę:) Będe piekła w czwartek, składniki chyba te same. Nie wiem, bo nie sprawdzałam, czy wsio mam:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='M&S'] W sobotę, jak doniosła Asia;),Slash zakończył Młodzieżowy Championat Austrii + BOB. Wczoraj Slash rozpoczął Championat Austrii, CACIB i BOB. Wielkie gratulacje!!! Quote
jamnicze Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Jakie super wieści z Austrii - gratulacje !!!! Quote
Recommended Posts