Asiaczek Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Czy dzisiaj dobra pogoda na spacery z futrzakami? Bo zimno nie jest, ciepło raczej, ale... cosik duszno chyba... pzdr. Quote
Shilomaniak Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Byliśmy teraz z Shilą w lesie, komary jak wściekłe, nie działa Off i inne cholery, po 40 minutach zwialiśmy do cywilizacji.:razz: Pozdrowienia dla wszystkich futer Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 M&S napisał(a): Ja też chętnie wybrałaby się na spacer, ale moje burasy niezbyt chętnie, już trochę im gorąco;) Znam to ale u mnie dzisiaj chłodno to psisko korzysta i szaleje. Wrócą upały to znowu porządny spacer tylko rano i wieczorem. Quote
M&S Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 wedara napisał(a):u mnie się nie zapowiada deszcz ale mam takiego lenia, że na zajęcia mi się nie chce iść ..:roll::diabloti: chyba sobie odpuszczę hehe dopóki mogę leniuchować :cool3: Tak też bywa;) jamnicze napisał(a):Oby tylko w niedzielę nie padało ;) OBy, oby.... Asiaczek napisał(a):Czy dzisiaj dobra pogoda na spacery z futrzakami? Bo zimno nie jest, ciepło raczej, ale... cosik duszno chyba... pzdr. Wczoraj i dziś dla futer pogoda idealna :) Shilomaniak napisał(a):Byliśmy teraz z Shilą w lesie, komary jak wściekłe, nie działa Off i inne cholery, po 40 minutach zwialiśmy do cywilizacji.:razz: Pozdrowienia dla wszystkich futer Komary szleją już od kilku dni :diabloti: Ania! napisał(a):Znam to ale u mnie dzisiaj chłodno to psisko korzysta i szaleje. Wrócą upały to znowu porządny spacer tylko rano i wieczorem. Dokładne jest tak, jak mówisz. Quote
szalej Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 no nie, trzeba się cofnąć o 5 stron żeby znaleźć jakieś zdjęcia, ktos tu się leni :P Quote
M&S Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 dOgLoV napisał(a):dzień doberek ;) Doberek :) Buszki napisał(a):Heloł :). Witanko :lol: magdabroy napisał(a):Siemka :) Hej, hej :multi: szalej napisał(a):no nie, trzeba się cofnąć o 5 stron żeby znaleźć jakieś zdjęcia, ktos tu się leni :P TYLKO 5 stron :razz: unikatowydiament napisał(a):hej:) My też chętnie zobaczymy nowe fotki Ania! napisał(a):Jak wyżej :mdrmed: Nie ma fotek, nie mam czasu:diabloti: Błyskotka napisał(a):Miłego wieczoru :) Dzięki, był miły i jest miły;) Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;) Bardzo dobry wieczór :grins: Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 magdabroy napisał(a):Bardzo dobry wieczór :grins: dla kogo dobry dla tego dobry :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dOgLoV napisał(a):dla kogo dobry dla tego dobry :eviltong: A co Ci nie pasi w tym wieczorze? :mad: Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 magdabroy napisał(a):A co Ci nie pasi w tym wieczorze? :mad: w wieczorze wszystko oki ale fakt że jutro wstaje o 5tej mnie dobija z lekka :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dOgLoV napisał(a):w wieczorze wszystko oki ale fakt że jutro wstaje o 5tej mnie dobija z lekka :eviltong: Ale to dopiero jutro :eviltong: Ciesz się tym, co jest dzisiaj :) Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 magdabroy napisał(a):Ale to dopiero jutro :eviltong: Ciesz się tym, co jest dzisiaj :) ale ja juz dzisiaj tym żyje :eviltong: Quote
Tekla64 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 witanko poznym ranem slonecznie wietrznie i wcale nie za cieplo ale wiosennie napewno Quote
Shilomaniak Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Tekla64 napisał(a):witanko poznym ranem slonecznie wietrznie i wcale nie za cieplo ale wiosennie napewno Nio , wiosennie , tylko po tych deszczach komarzasto się zrobiło, nawet psa mi atakują potwory-mutanty, off nie działa, treba w kożuchu chodzić, aby do zimy:evil_lol: Quote
Recommended Posts