Shilomaniak Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Buszki napisał(a):A nam się zaraz skończyło i pada,pada,pada ... No nie strasz Cioteczko :shake:. Teraz chcemy słońca :multi: Quote
jamnicze Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Hejka, ależ tu poważnymi tematami zadźwięczało :) Ja kiedyś pisałam, że do nas na osiedle trafił wilczy (teraz już umiem stwierdzić, że to kes ;)). Pies miał kilka miesięcy i ponoć był przeznaczony na pozostanie w hodowli, strasznie był zalękniony, zero socjalizacji :shake:, a na dodatek miał tylko pierwsze szczepienie, na dalsze szkoda było hodofffcu pieniedzy :mad: Quote
Buszki Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Shilomaniak napisał(a):No nie strasz Cioteczko :shake:. Teraz chcemy słońca :multi: Niestety..wczoraj padało z małymi przerwami i dzisiaj też się zapowiada na deszcz... Quote
Asiaczek Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Shilomaniak napisał(a):Tak ale nasza dziewczyna odeszła w 1998 roku, czyli już upłynął kawał czasu. Kryliśmy naszą Farę Pokerem, niestety nie pamiętam przydomku. Tylko żal że człowiek nie zostawił sobie szczyla, a mieliśmy przecież możliwość, mądry człowiek po wszystkim. Nasza Farunia była z linii rosyjskiej/Kes Karabas,, masywna i jak na sukę wysoka- górna granica w kłębie. Przy naszej obecnej wariatce Fara była oazą spokoju, mogłem ją zostawić na dwie godziny pod sklepem, wracałem a pies leżał tam gdzie ją zostawiłem U mnie ostatnia sznaucerka (miałam tylko suki) odeszła jakos na początku 2000 r. lub cos koło tego... Ja mialam CYGA Skolimów, potem DYMKA Asiaczek FCI, CYGA Maniak Lodówkowy... jamnicze napisał(a):Hejka, ależ tu poważnymi tematami zadźwięczało :) Ja kiedyś pisałam, że do nas na osiedle trafił wilczy (teraz już umiem stwierdzić, że to kes ;)). Pies miał kilka miesięcy i ponoć był przeznaczony na pozostanie w hodowli, strasznie był zalękniony, zero socjalizacji :shake:, a na dodatek miał tylko pierwsze szczepienie, na dalsze szkoda było hodofffcu pieniedzy :mad: Wiesz, co? Jak ludzie chca swoje własne pieniądze wywalac w błoto, to niech wywalają.... ciekawe, z jakiej hodowli byl ten kes... pzdr. Quote
M&S Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Shilomaniak napisał(a):Tak ale nasza dziewczyna odeszła w 1998 roku, czyli już upłynął kawał czasu. Kryliśmy naszą Farę Pokerem, niestety nie pamiętam przydomku. Tylko żal że człowiek nie zostawił sobie szczyla, a mieliśmy przecież możliwość, mądry człowiek po wszystkim. Nasza Farunia była z linii rosyjskiej/Kes Karabas,, masywna i jak na sukę wysoka- górna granica w kłębie. Przy naszej obecnej wariatce Fara była oazą spokoju, mogłem ją zostawić na dwie godziny pod sklepem, wracałem a pies leżał tam gdzie ją zostawiłem Oaza spokoju....moje oba mają ADHD :evil_lol: magdabroy napisał(a):Dzień doberek w piękny, słoneczny i cieplutki poniedziałek :) Buszki napisał(a):Witamy kudłate :). U nas też piękny,słoneczny i cieplutki jest ten poniedziałek :). unikatowydiament napisał(a):doberek:) My też mamy słoneczko Buszki napisał(a):A nam się zaraz skończyło i pada,pada,pada ... stokrotka.af napisał(a):doberek, niby cieplej, ale do lata daleko... mizianka dla panów futerkowych :) Shilomaniak napisał(a):No nie strasz Cioteczko :shake:. Teraz chcemy słońca :multi: Hej, hej:) Wczoraj było ładnie, a dziś jest ładnie inaczej:razz: jamnicze napisał(a):Hejka, ależ tu poważnymi tematami zadźwięczało :) Ja kiedyś pisałam, że do nas na osiedle trafił wilczy (teraz już umiem stwierdzić, że to kes ;)). Pies miał kilka miesięcy i ponoć był przeznaczony na pozostanie w hodowli, strasznie był zalękniony, zero socjalizacji :shake:, a na dodatek miał tylko pierwsze szczepienie, na dalsze szkoda było hodofffcu pieniedzy :mad: Socjalizacja szczeniąt w naszych hodowlach pozostawia wieeele do życzenia, mówię tylko o szpicach. Buszki napisał(a):Niestety..wczoraj padało z małymi przerwami i dzisiaj też się zapowiada na deszcz... Rano w lesie spadło kilka kropel deszczu. Asiaczek napisał(a): Wiesz, co? Jak ludzie chca swoje własne pieniądze wywalac w błoto, to niech wywalają.... ciekawe, z jakiej hodowli byl ten kes... pzdr. Zgadzam się. Stawiam na dwie hodowle.... Miałam wczoraj bardzo atrakcyjny dzień. Rano w drodze do pracy złapałam gumę. Pozostawiłam samochodzik kulawy na moim "prywatnym" parkingu i udałam się dzieleni do pracy. Ale ponieważ jest nowoczesność w domu i zagrodzie po całym dniu, przyjechało Assitance, pan wymienił koło i udałam się do domeczku;) Dziś muszę udać się do wulkanizatora, żeby obadał co się stało. A poza tym nic specjalnego się nie dzieje:p Quote
jamnicze Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Asiaczek napisał(a): Wiesz, co? Jak ludzie chca swoje własne pieniądze wywalac w błoto, to niech wywalają.... ciekawe, z jakiej hodowli byl ten kes... pzdr. M&S napisał(a): Socjalizacja szczeniąt w naszych hodowlach pozostawia wieeele do życzenia, mówię tylko o szpicach. Zgadzam się. Stawiam na dwie hodowle.... Hmmmm, pan nawet mówił mi jaka to hodowla ale nie pamiętam :shake: Psiak go ujął i dlatego go wziął, nie zależy mu na wystawach choć brał je także pod uwagę. Mały zaczyna powoli wychodzić na prostą i przy znajomych psach przestaje już podwijać ogon. Quote
Buszki Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Witanko :). U nas na szczęście też gorąco :).Nawet baski się przegrzały i pod drzewami się wylegują :cool1:. Quote
M&S Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) Doberek :) Błyskotka napisał(a):Super fotorelacja :) Dziękuję :lol: jamnicze napisał(a):Hmmmm, pan nawet mówił mi jaka to hodowla ale nie pamiętam :shake: Psiak go ujął i dlatego go wziął, nie zależy mu na wystawach choć brał je także pod uwagę. Mały zaczyna powoli wychodzić na prostą i przy znajomych psach przestaje już podwijać ogon. Oby psu było dobrze, ale co do hodowcy, to szkoda słów. dOgLoV napisał(a):Bardzooooooooo ciepłe dzień dobry :loveu: Bardzo :multi: Aleksandra95 napisał(a):i my zaglądamy. :):) Miło mi :):) Gusiaczek napisał(a):Się witamy w upalny dzień :) Cześć Gusiaczku :lol: Quote
M&S Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Buszki napisał(a):Witanko :). U nas na szczęście też gorąco :).Nawet baski się przegrzały i pod drzewami się wylegują :cool1:. Hej, hej :) Moje czekają za spacerem na późniejszy wieczór. Quote
*Magda* Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Dobry wieczór :) A ja mam dziś idealną pogodę ;) Popadało, a teraz jest ciepło i fajne powietrze :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [FONT=comic sans ms]Witam się serdecznie w ten ciepły wieczór i pozdrawiam :lol: [/FONT] Quote
M&S Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) A ja mam dziś idealną pogodę ;) Popadało, a teraz jest ciepło i fajne powietrze :) Dzień dobry :) Wczoraj wieczorem było +20...prawie jak w lecie, a to początek maja dopiero :cool3: Ania! napisał(a):[FONT=comic sans ms]Witam się serdecznie w ten ciepły wieczór i pozdrawiam :lol: [/FONT] Witaj, jak miło Cię widzieć :multi: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [FONT=comic sans ms]Znowu przyszłam :evil_lol: Dzisiaj w pracy byłam całą godzinę to z przyjemnością skaczę sobie po Dogomanii, psisko z upału padło i śpi to mogę ponadrabiać i pooglądać zaległe zdjęcia ;) I czekać na porcję nowych ... :diabloti:[/FONT] Quote
Tekla64 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 hej hej u nas i pada i cieplo i slonce i burze , idealna pogoda dla trawy ale moje psy tyz sie fajnie czuja uwielbiam wiosne !!! Quote
M&S Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Ania! napisał(a):[FONT=comic sans ms]Znowu przyszłam :evil_lol: Dzisiaj w pracy byłam całą godzinę to z przyjemnością skaczę sobie po Dogomanii, psisko z upału padło i śpi to mogę ponadrabiać i pooglądać zaległe zdjęcia ;) I czekać na porcję nowych ... :diabloti:[/FONT] Cieszę się niezmiernie :multi: Ja też chętnie wybrałaby się na spacer, ale moje burasy niezbyt chętnie, już trochę im gorąco;) Ale za to rano było w sam raz i ponownie spotkaliśmy liska rudaska w lesie:) dopiero wstawiałam fotki ze dwie strony wcześniej:razz: Tekla64 napisał(a):hej hej u nas i pada i cieplo i slonce i burze , idealna pogoda dla trawy ale moje psy tyz sie fajnie czuja uwielbiam wiosne !!! Hej, hej u nas sucho. Quote
M&S Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) u nas pogoda rewelacyjna :loveu: magdabroy napisał(a):Dzień dobry w słoneczny czwarteczek :) wedara napisał(a):U nas też pogoda cudna ładne słoneczko świeci ;) Doberek :multi::multi::multi: U nas się zachmurzyło i chyba będzie burza, albo cosik w tym guście;) ale jest gorąco. Quote
wedara Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 u mnie się nie zapowiada deszcz ale mam takiego lenia, że na zajęcia mi się nie chce iść ..:roll::diabloti: chyba sobie odpuszczę hehe dopóki mogę leniuchować :cool3: Quote
Recommended Posts