M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='jamnicze']No, no z Aiko, to już dorosły chłop się zrobił :) Tylko kiedy to przyszło, jeszcze niedawno fotki szczylka tu były :diabloti:[/QUOTE] Tak troszkę mu się urosło, a kiedy były fotki Aika małego, w czerwcu 2010 r.;) [quote name='magdabroy']Dzień dobry w słoneczny poniedziałek :)[/QUOTE] Dzień dobry w poniedziałek słoneczny :lol: Quote
kalyna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 łoooo no to imprezujecie :) Wsiego najlepszego :BIG: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='kalyna']łoooo no to imprezujecie :) Wsiego najlepszego :BIG:[/QUOTE] Dziękujemy, dziękujemy:lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Dzień doberek :lol: ale u nas ładne słoneczko :loveu: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Dzień doberek :lol: ale u nas ładne słoneczko :loveu:[/QUOTE] Hello:):) U nas też, podziwiam je zza biurka.... Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']Hello:):) U nas też, podziwiam je zza biurka....[/QUOTE] A ja już byłam z kociakami na spacerku , ale Neron jest nie dobry i chce się z kociakami bawić , przygniata je łapą szczeka na nie i myśli że z nim się będą goniły więc za długo nie pochodziły po dworze .... Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']A ja już byłam z kociakami na spacerku , ale Neron jest nie dobry i chce się z kociakami bawić , przygniata je łapą szczeka na nie i myśli że z nim się będą goniły więc za długo nie pochodziły po dworze ....[/QUOTE] ja też byłam w lesie skoro świt i spotkaliśmy lisa, jak wracał do rezerwatu, chyba ze śniadanka w okolicznzych śmietnikach;) Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']ja też byłam w lesie skoro świt i spotkaliśmy lisa, jak wracał do rezerwatu, chyba ze śniadanka w okolicznzych śmietnikach;)[/QUOTE] oooo ale macie fajne atrakcje :lol: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']oooo ale macie fajne atrakcje :lol:[/QUOTE] pewnie, że mamy:) Mamy sarny, zajączki, dziki. Fajnie jest! Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ja w mieście widziałam raz lisa ;) A tak to tylko gdzieś w polach :) Dobrze, że nie mam jakiejś rasy myśliwskiej, bo u mnie w polach pełno zajęcy :roll: Quote
Kaaasia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Słoneczne dzień dobry :smile: U mnie lis pod blokiem chodził ale kilka psów go pogoniło :shake: Quote
szalej Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Witamy się i życzymy spóźnionych sto lat :D U nas też już się piękna pogoda robi, oby tak dalej :D Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Ja w mieście widziałam raz lisa ;) A tak to tylko gdzieś w polach :) Dobrze, że nie mam jakiejś rasy myśliwskiej, bo u mnie w polach pełno zajęcy :roll:[/QUOTE] O, to paszteciki biegają u ciebie;) moje też nie są myśliwskie, ale wariowały dziś jak diabli. Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Kaaasia']Słoneczne dzień dobry :smile: U mnie lis pod blokiem chodził ale kilka psów go pogoniło :shake:[/QUOTE] Hello słoneczne:) biedny lis.... [quote name='szalej']Witamy się i życzymy spóźnionych sto lat :D U nas też już się piękna pogoda robi, oby tak dalej :D[/QUOTE] Dziękujemy serdecznie:) Tak, niech już będzie WIOSNA! Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']O, to paszteciki biegają u ciebie;) moje też nie są myśliwskie, ale wariowały dziś jak diabli.[/QUOTE] Zjadłabym taki dobry pasztet z zająca :loveu: Tora 2-3 razy pognała za zającem, ale że nie dała rady go dogonić, to już teraz ich nie goni :evil_lol: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Zjadłabym taki dobry pasztet z zająca :loveu: Tora 2-3 razy pognała za zającem, ale że nie dała rady go dogonić, to już teraz ich nie goni :evil_lol:[/QUOTE] Ba, dobry pasztecik to jest to:) I ma rację, nie będzie się dziewczyna na próżno męczyć;) Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Właśnie doznałam szoku, do tej pory było piękne słoneczko a teraz śnieg pada :crazyeye: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Właśnie doznałam szoku, do tej pory było piękne słoneczko a teraz śnieg pada :crazyeye:[/QUOTE] Oooo, dawno nie padało.... Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 śnieg ?? :crazyeye: wreszcie :multi: :flaming: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']śnieg ?? :crazyeye: wreszcie :multi: :flaming:[/QUOTE] prawda, jak miło...:grab: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Szok z tym śniegiem, a już myślałam że wiosna przyszła... Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Szok z tym śniegiem, a już myślałam że wiosna przyszła...[/QUOTE] A przyszła już jakiś czas temu, tylko coś inaczej przyodziana;) Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']A przyszła już jakiś czas temu, tylko coś inaczej przyodziana;)[/QUOTE]teraz u mnie śnieżyca... Quote
M&S Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']teraz u mnie śnieżyca...[/QUOTE] No cudnie jest i tyle :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 dobry :) a u nas prószyło 5min i mamy +7'C Quote
Recommended Posts