M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Buszki']Witamy w ten piękny,niedzielny,SŁONECZNY poranek :cool1:.[/QUOTE] I mroźny poranek ;) Quote
Buszki Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Do mrozu można się przyzwyczaić,ale do braku słońca nijak ;). Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Buszki']Do mrozu można się przyzwyczaić,ale do braku słońca nijak ;).[/QUOTE] Nie, nie można się do mrozu przyzwyczaić! Nie chcemy zimna! chcemy Słońce i cieepło!!! Quote
Buszki Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Że chcemy,to oczywiste.Ale wolę ten mróz i słońce niż zgniliznę przez miesiąc,śnieg i bez słońca :roll:. Ja też kocham ciepełko i wolę się przegrzewać niż marznąć. Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Buszki']Że chcemy,to oczywiste.Ale wolę ten mróz i słońce niż zgniliznę przez miesiąc,śnieg i bez słońca :roll:. Ja też kocham ciepełko i wolę się przegrzewać niż marznąć.[/QUOTE] Tak, ze słońcem jest milej, dużo milej :) Quote
Buszki Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A na pocieszenie,to wczoraj w wiadomościach mówili,że maj będzie tak ciepły,że będzie można w klapkach po śniegu chodzić :diabloti:. Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Buszki']A na pocieszenie,to wczoraj w wiadomościach mówili,że maj będzie tak ciepły,że będzie można w klapkach po śniegu chodzić :diabloti:. Tak słyszałam ;) Quote
Gusiaczek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Aiko, my jak zwykle wszędzie (wirualnie) spóźnione, życzymy wszystkiego najlepiejpsiego :) Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Aiko, my jak zwykle wszędzie (wirualnie) spóźnione, życzymy wszystkiego najlepiejpsiego :)[/QUOTE] Wcale nie spóźnieni;) Dziękujemy! Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dzień dobry słoneczne :) [quote name='M&S']I mroźny poranek ;)[/QUOTE] U mnie w nocy był przymrozek, ale teraz słońce opiera promienie na termometrze i pokazuje 20 stopni :multi: Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry słoneczne :) U mnie w nocy był przymrozek, ale teraz słońce opiera promienie na termometrze i pokazuje 20 stopni :multi: Termometr kłamie :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nie kłamie :eviltong: Wiosna idzie wielkimi krokami :multi: Zaraz zmykam na dłuuuuuuuuuugi spacerek :grins: Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Nie kłamie :eviltong: Wiosna idzie wielkimi krokami :multi: Zaraz zmykam na dłuuuuuuuuuugi spacerek :grins:[/QUOTE] Idzie, ale ma problemy z dojściem:evil_lol: Miłego spacerosa:) Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']Idzie, ale ma problemy z dojściem:evil_lol: Miłego spacerosa:)[/QUOTE] Bo złe buty założyła na te śniegi :evil_lol: Dzięki :) Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Bo złe buty założyła na te śniegi :evil_lol: [/QUOTE] :eek2::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Aleksa. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Bo złe buty założyła na te śniegi :evil_lol: Dzięki :) hahahahah :D :D prawda :p Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Aleksandra95']hahahahah :D :D prawda :p[/QUOTE] Na to wygląda..... Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 do nas chyba powoli wiosna dociera , dzisiaj jest rewelacyjnie :loveu: Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']do nas chyba powoli wiosna dociera , dzisiaj jest rewelacyjnie :loveu: Tak jest pięknie Quote
Izabela124. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']Uprzejmie donoszę Wszem i wobec, że Aiko kończy dziś 3 lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spóźnione wszystkiego dobrego!!! Quote
Asiaczek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Wczoraj życzyłam dla Aiko stu lat, ale zrobie to tez na piśmie, aby byl dowód;) pzdr. Quote
M&S Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Asiaczek']Wczoraj życzyłam dla Aiko stu lat, ale zrobie to tez na piśmie, aby byl dowód;) pzdr.[/QUOTE] Serdecznie dzięki Asiu :lol: Quote
jamnicze Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 No, no z Aiko, to już dorosły chłop się zrobił :) Tylko kiedy to przyszło, jeszcze niedawno fotki szczylka tu były :diabloti: Quote
Recommended Posts