*Magda* Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 U mnie prognozowali, że z każdym dniem będzie po 1-2 stopnie wyżej ;) Jakoś te prognozy się nie sprawdzają, bo jest z każdym dniem zimniej :roll: Quote
M&S Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Ja już w te prognozy nie wierzę. Tu też mówia, że od przyszłego wtorku, a od czwartku, to będzie wiosna... Quote
M&S Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja już chyba w nic nie wierzę ....[/QUOTE] optymizm jak diabli:grab: Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='M&S']optymizm jak diabli:grab:[/QUOTE] zawsze myślę optymistycznie :diabloti: w pracy koleżanka do mnie mówi " widzisz żabciu już 2 godziny za nami " a ja do niej " tak żabciu ale jeszcze 6 przed nami " :diabloti: ja to zawsze potrafię humor poprawić moim nastawieniem do świata i w ogóle ;) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='dOgLoV']zawsze myślę optymistycznie :diabloti: w pracy koleżanka do mnie mówi " widzisz żabciu już 2 godziny za nami " a ja do niej " tak żabciu ale jeszcze 6 przed nami " :diabloti: ja to zawsze potrafię humor poprawić moim nastawieniem do świata i w ogóle ;)[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
M&S Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='Aleksandra95']Witamy wreszcie Piątkowo :)[/QUOTE] Hej, hej :) Quote
M&S Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='unikatowydiament']a My witamy się weekendowo:)[/QUOTE] [quote name='Buszki']Witamy się w bez opadową sobotę ;).[/QUOTE] Hej, hej:):) U nas też bez opadów;) Quote
M&S Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Uprzejmie donoszę Wszem i wobec, że Aiko kończy dziś 3 lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Shilomaniak Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Gratulacje dla Chłopaka sorry Pana Aiko:multi: i delikatne mizianka dla Slasha, coby się nie obraził:cool1: Quote
M&S Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Shilomaniak']Gratulacje dla Chłopaka sorry Pana Aiko:multi: i delikatne mizianka dla Slasha, coby się nie obraził:cool1: Dzięki serdeczne Quote
wedara Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Zdrówka przede wszystkim :) i aby ogonek zawsze wędrował w prawo i w lewo :) :tort: Quote
M&S Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='wedara']Zdrówka przede wszystkim :) i aby ogonek zawsze wędrował w prawo i w lewo :) :tort:[/QUOTE] Dziękujemy :multi: Quote
Buszki Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dużo zdrówka dla solenizanta i jeszcze więcej smakołyków :). Quote
M&S Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Buszki']Dużo zdrówka dla solenizanta i jeszcze więcej smakołyków :). [quote name='magdabroy']Sto latek dla Aiko :loveu: [quote name='marta.k9080']Dobry Najlepszego Aiko:new-bday: [quote name='Kaaasia']Wszystkiego Najlepsiejszego :new-bday: [quote name='Błyskotka']Wszystkiego najlepszego :) Dziękujemy w imieniu jubilata Quote
Buszki Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Witamy w ten piękny,niedzielny,SŁONECZNY poranek :cool1:. Quote
Recommended Posts