Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tulasy']Ania ruszaj do swojego lasu z psami i aparatem. Trzeba uwiecznić śniegowy kwiecień
basia[/QUOTE]

Nie mogę, mam obrzydzenie do białego.....

Posted

Wczoraj było +6, a dziś +4 :( Temperatura zamiast iść w górę, to idzie w dół :mad:
Już mi się nawet nie chce chodzić na spacery :oops: Wychodzę tylko ze względu na psa, bo tak nic by mnie z domu nie wyciągnęło ;)

Posted

Ja też wychodzę do lasu, żeby kundle pobiegały....i muszę odśnieżać, bo inaczej nie wyjadę. Nie mam już gdzie śniegu zwalać.
Miałam wyjechać na weekend, ale niestety nie pojadę....:placz:

Posted

ano ja sie witam optymistycznie , wczesnym ze tak powiem przedwiosniem , mrozy zelzaly, sniegi paruja, slonca nie ma ale za to ptazydla zaczely glosic wiosne wiec sie lepiej na duszy zrobilo po rannym spacerze.
w koncu przyjdzie do nas ta wiosna wyczekana !!!

Posted

[quote name='Tekla64']ano ja sie witam optymistycznie , wczesnym ze tak powiem przedwiosniem , mrozy zelzaly, sniegi paruja, slonca nie ma ale za to ptazydla zaczely glosic wiosne wiec sie lepiej na duszy zrobilo po rannym spacerze.
w koncu przyjdzie do nas ta wiosna wyczekana !!![/QUOTE]

Nareszcie coś pozytywnego :)

U nas jeszcze epoka lodowcowa.....ale ptaszyny dziobami kłapią, aż miło;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry (nie wiem czy dobry :shake:) w zimny piątek ;)[/QUOTE]

Cześć, mam nadzieję, że będzie dobry;)

Posted

[quote name='magdabroy']Śnieg próbuje prószyć, więc... :roll:[/QUOTE]

U nas nie pada, na szczęście, ale szaro, buro i do d.............

Posted

[quote name='magdabroy']Pół sierotą, bo ma jeszcze tatę ;)[/QUOTE]

Ale ojców można mieć kilku;) a z matką, wiesz jak jest....

Posted

[quote name='M&S']Ale ojców można mieć kilku;) a z matką, wiesz jak jest....[/QUOTE]

Nie zostawię mojego Theodorka nigdy ;) To jest miłość mojego życia :loveu: Tak więc zimo-wiosna nie ma co liczyć na moją śmierć :D

Posted

[quote name='magdabroy']Nie zostawię mojego Theodorka nigdy ;) To jest miłość mojego życia :loveu: Tak więc zimo-wiosna nie ma co liczyć na moją śmierć :D[/QUOTE]

I tak ma być!

Posted

[quote name='M&S']

U nas jeszcze epoka lodowcowa.....ale ptaszyny dziobami kłapią, aż miło;)[/QUOTE]

Oj kłapią :) uwielbiam owe trele-morele zapowiadające wiosnę, nawet tę spóźnioną:)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Oj kłapią :) uwielbiam owe trele-morele zapowiadające wiosnę, nawet tę spóźnioną:)[/QUOTE]

Ja też:) cały las śpiewa, dzięcioły stukają, a tu szaro.

Posted

U nas też paskudnie,ale chociaż trochę cieplej.A ptaszydło jedno mi dzisiaj podpadło.Usiadła taka sobie sójka za oknem i darła dzioba ile sił w płucach,a miałam w planie trochę pospać :roll:.

Posted

[quote name='jamnicze']O, tu też pogodowa załamka :shake:[/QUOTE]

No widzisz...

[quote name='Buszki']U nas też paskudnie,ale chociaż trochę cieplej.A ptaszydło jedno mi dzisiaj podpadło.Usiadła taka sobie sójka za oknem i darła dzioba ile sił w płucach,a miałam w planie trochę pospać :roll:.[/QUOTE]

A sójka, znamy, znamy:evil_lol: