M&S Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE] Witanko:) [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Doberek;) Quote
M&S Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Ziutka']I ja się witam ;)[/QUOTE] Hejka:) [quote name='jamnicze']Witam się po Świętach :)[/QUOTE] A witam, witam:) [quote name='magdabroy']Środowe dzień dobry :)[/QUOTE] I śnieżne..... Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='M&S'] I śnieżne..... U kogo śnieżne, to śnieżne :eviltong: Tylko mi tu nie czaruj :mad: Quote
M&S Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']U kogo śnieżne, to śnieżne :eviltong: Tylko mi tu nie czaruj :mad: Sypie, sypie, sypie.......:-( [quote name='Kaaasia']Cześć wilczki w tą brzydką środę :smile: Cześć, paskudnie jest:-( [quote name='wedara']Hej Hej :multi: Nowe fotki by się przydały ;) Hej, nie ma fotek. Może po weekendzie, ale nie obiecuję. Quote
Buszki Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Witamy :).Na razie nie mamy żadnych opadów,co ogromnie mnie cieszy :). Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Hejka ;) u nas też sypie , tzn prószy ale była chwile że nieźle zacinało takim śniegiem z deszczem :roll: Quote
Buszki Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 A ja się już nacieszyłam brakiem opadów i teraz zgrzytam zębami patrząc za okno :angryy:. Quote
M&S Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry,całusy zasyłamy:) [quote name='Buszki']Witamy :).Na razie nie mamy żadnych opadów,co ogromnie mnie cieszy :). Akutar:eviltong: [quote name='dOgLoV']Hejka ;) u nas też sypie , tzn prószy ale była chwile że nieźle zacinało takim śniegiem z deszczem :roll: U nas też:placz: [quote name='Buszki']A ja się już nacieszyłam brakiem opadów i teraz zgrzytam zębami patrząc za okno :angryy:. A widzisz..... Quote
M&S Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']Witamy się ! :)[/QUOTE] Cześć, cześć :):) Quote
M&S Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']A kiedy jakieś foty?[/QUOTE] Nie wiem :shake: nie mam. Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='M&S']Nie wiem :shake: nie mam.[/QUOTE] To trzeba zrobić ;) Quote
M&S Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']To trzeba zrobić ;)[/QUOTE] Nie mam kiedy, a do lasu nie chce mi sie brać aparatu, jest zbyt biało... Quote
M&S Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Buszki']Witamy :). Nadal zimowo,śnieżnie i mroźnie...[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Cześć :) U mnie zimno :([/QUOTE] Cześć! U nas ok. zera i syyyyypie od wczoraj. Quote
Recommended Posts