Shilomaniak Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Witamy przedkwietniowo, z nadzieją na ciepło , no chociaż trochę ciepła:confused:, takie małe cuś ze słoneczkiem , bez deszczyku i no i takie tam radosne. Quote
łamAga Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 hejka ;) u nas dzisiaj nawet cieplutko jest , 4 w plusie ale bez wiatru :lol: Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) [quote name='M&S']Witaj Gusiaczku:) Oj, tak nie pamiętam takiego marca.[/QUOTE] Już Ci piszę - w 1995 r. - zasypało nas w Bieszczadach. Miast 2 tygodni wczasowałam się z dzieckami 6 :) wracaliśmy w 2 połowie marca ... Edited March 28, 2013 by Gusiaczek Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Błyskotka']Dzień dobry czwartkowo :)[/QUOTE] Dzień dobry :) [quote name='Shilomaniak']Witamy przedkwietniowo, z nadzieją na ciepło , no chociaż trochę ciepła:confused:, takie małe cuś ze słoneczkiem , bez deszczyku i no i takie tam radosne.[/QUOTE] Witam również z nadzieją :) [quote name='dOgLoV']hejka ;) u nas dzisiaj nawet cieplutko jest , 4 w plusie ale bez wiatru :lol:[/QUOTE] Hej, hej:) U nas wieje, zmarzłam.... [quote name='Gusiaczek']Już Ci piszę - w 1995 r. - zasypało nas w Bieszczadach. Miast 2 tygodni wczasowałam się z dzieckami 6 :) wracaliśmy w 2 połowie marca ...[/QUOTE] Przypomniałam sobie taką Wielkanoc zimną bardzo. W Wielką sobotę ze święconką szłyśmy w padającym śniegu. Może to był 95 r.... Quote
*Magda* Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Wpadam wieczorkiem, żeby napisać, że miałam słoneczko :eviltong: I ogólnie było dziś bardzo przyjemnie na dworze :p Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='magdabroy']Wpadam wieczorkiem, żeby napisać, że miałam słoneczko :eviltong: I ogólnie było dziś bardzo przyjemnie na dworze :p[/QUOTE] U nas też było słoneczko :eviltong:, ale wietrznie też było... Quote
Buszki Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 U nas w pogodzie niestety nic nowego,nawet śnieg delikatnie prószy.... Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Buszki']U nas w pogodzie niestety nic nowego,nawet śnieg delikatnie prószy....[/QUOTE] A to niespodzianka, śnieżek....dawno go nie było :diabloti: Quote
Buszki Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Nio,już nawet tęsknić zaczynałam :diabloti:. Quote
*Magda* Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Zbudujcie sobie iglo na święta :diabloti::eviltong: Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Buszki']Nio,już nawet tęsknić zaczynałam :diabloti:.[/QUOTE] Już nie musisz tęsknić, jest na zawołanie.... [quote name='magdabroy']Zbudujcie sobie iglo na święta :diabloti::eviltong:[/QUOTE] Uważaj, bo i u Ciebie może zacząć padać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='M&S'] Uważaj, bo i u Ciebie może zacząć padać :evil_lol:[/QUOTE] Mało prawdopodobne :eviltong: Jakbym mieszkała na Bawarii, to bym się bała ;) Ale tu jest cieplej i już śnieg nie wróci :eviltong: Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='magdabroy']Mało prawdopodobne :eviltong: Jakbym mieszkała na Bawarii, to bym się bała ;) Ale tu jest cieplej i już śnieg nie wróci :eviltong:[/QUOTE] Ale w Bawarii nie ma sniegu;) Quote
*Magda* Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='M&S']Ale w Bawarii nie ma sniegu;)[/QUOTE] Ale są góry, inny klimat niż tu i większe prawdopodobieństwo śniegu ;) Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='magdabroy']Ale są góry, inny klimat niż tu i większe prawdopodobieństwo śniegu ;)[/QUOTE] Tak, masz rację. Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Nie ma co, trza się ogarnąć i ... nie dać zimie ... chociaż dzisiaj usłyszałam "czy pani wie, że tak jest już PÓŁ ROKU jest?" No tak, u nas jak u ruskich 10 miesiecy zima, a potem lieto i lieto :) :( Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Gusiaczek']Nie ma co, trza się ogarnąć i ... nie dać zimie ... chociaż dzisiaj usłyszałam "czy pani wie, że tak jest już PÓŁ ROKU jest?" No tak, u nas jak u ruskich 10 miesiecy zima, a potem lieto i lieto :) :([/QUOTE] Jak się ogarnąć, jak mam niemoc... Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='M&S']Jak się ogarnąć, jak mam niemoc...[/QUOTE] ale lieto zaraz będzie i ja narzekać będę i niemoc mieć :( Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Gusiaczek']ale lieto zaraz będzie i ja narzekać będę i niemoc mieć :([/QUOTE] To całkiem inaczej niż ja. W lecie wiem, że żyję :) Quote
jamnicze Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Buszki']Ja mam akwarium,jako nawilżacz sprawdza się znakomicie ;).[/QUOTE] Też mieliśmy, 200litrowe :). Ale potem przyszła Saidi i na rybki zabrakło miejsca - niestety moje mieszkanko malutkie i posłanie psa wygrało z akwarium :diabloti: Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='jamnicze']Też mieliśmy, 200litrowe :). Ale potem przyszła Saidi i na rybki zabrakło miejsca - niestety moje mieszkanko malutkie i posłanie psa wygrało z akwarium :diabloti:[/QUOTE] Ja miałam dwa jedno 100, a drugie 200 litrów, fajne duże pielęgnice. I jamnika;) Quote
Buszki Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Witamy się z zaśnieżonej Jerzmanowej :roll:.Śniegiem nam nad ranem sypnęło i nadal sypie,taki gęsty i gruby,prawdziwy śnieg ...Taras zasypany,ścieżki zasypane,auto zasypane,droga zasypana.A już płotki na drodze zdejmowali,bo przecie wiosnę mamy :diabloti:. Piękne i białe będą święta tego roku :evil_lol:. Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Buszki']Witamy się z zaśnieżonej Jerzmanowej :roll:.Śniegiem nam nad ranem sypnęło i nadal sypie,taki gęsty i gruby,prawdziwy śnieg ...Taras zasypany,ścieżki zasypane,auto zasypane,droga zasypana.A już płotki na drodze zdejmowali,bo przecie wiosnę mamy :diabloti:. Piękne i białe będą święta tego roku :evil_lol:.[/QUOTE] Widziałam w TV, co dzieje się na południu. U nas jeszcze nie pada... Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/437/437992jir8z9mgqx.jpg[/img][/url] Quote
Recommended Posts