M&S Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 magdabroy napisał(a):I nic, to wszystko :eviltong: Możesz zrobić iglo i w nim posiedzieć :evil_lol: Myślałam, że wianki plotłaś :diabloti: A pewnie, że mogę, a co.... Jędza :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 M&S napisał(a): Jędza :eviltong: Dziękuję za komplement :buzi: Quote
M&S Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 magdabroy napisał(a):Dziękuję za komplement :buzi: Bardzo uprzejmie proszę Quote
łamAga Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 dzien dobry ;) pocieszę że u nas też jeszcze dużo śniegu jest ;) Quote
M&S Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 dOgLoV napisał(a):dzien dobry ;) pocieszę że u nas też jeszcze dużo śniegu jest ;) Hejka, zawsze raźniej ;) Quote
Błyskotka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 U mnie nie ma tyle śniegu aby na nim usiąść ale dzisiaj jest odczuwalny i widoczny. Brrrr Quote
M&S Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='Błyskotka']U mnie nie ma tyle śniegu aby na nim usiąść ale dzisiaj jest odczuwalny i widoczny. Brrrr[/QUOTE] Do bani z tą pogodą.... Quote
stokrotka.af Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 a ja w ramach ogrzewania organizmu zapodałam sobie winko portugalskie mniam mniam ;) Quote
M&S Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='stokrotka.af']a ja w ramach ogrzewania organizmu zapodałam sobie winko portugalskie mniam mniam ;)[/QUOTE] I to jest najlepsze rozwiązanie ;) Quote
*Magda* Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ja ostatnio piłam bardzo smaczne bułgarskie :loveu: A ogólnie, to uwielbiam greckie "Imiglikos" :loveu: Quote
M&S Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='magdabroy']Ja ostatnio piłam bardzo smaczne bułgarskie :loveu: A ogólnie, to uwielbiam greckie "Imiglikos" :loveu:[/QUOTE] A ja ostatnio raczę się naleweczkami;) Quote
stokrotka.af Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 u mnie jeszcze na tapecie jest likierek Advocat Cafe Late i upiekłam ciasto z wiśniami ;) Quote
M&S Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='stokrotka.af']u mnie jeszcze na tapecie jest likierek Advocat Cafe Late i upiekłam ciasto z wiśniami ;)[/QUOTE] Czysta rozpusta :evil_lol: Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Ziutka']Smaka mi narobiły nooooo ![/QUOTE] No cóż...........;) Quote
gosiaja Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Chwile mnie nie bylo i tyle nadrabiania ale udalo sie uf Gratulacje !!!!! Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='gosiaja']Chwile mnie nie bylo i tyle nadrabiania ale udalo sie uf Gratulacje !!!!![/QUOTE] Cześć [B]gosiaja[/B]:multi:jak miło Cię widzieć:lol: Dziękujemy. Quote
Tekla64 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 hej hej z rana , wcale nie wiosennego choc juz nie arktycznego chociaz Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Tekla64']hej hej z rana , wcale nie wiosennego choc juz nie arktycznego chociaz[/QUOTE] Hej, niestety wiosennie nie jest... Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='magdabroy']Doberek z mało słonecznych Niemiec ;)[/QUOTE] Hej, a u nas jest :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='M&S']Hej, a u nas jest :eviltong:[/QUOTE] U mnie próbuje się przebić przez chmury, więc może jeszcze je dziś zobaczę :D Najważniejsze, że już tak nie wieje ;) Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie próbuje się przebić przez chmury, więc może jeszcze je dziś zobaczę :D Najważniejsze, że już tak nie wieje ;)[/QUOTE] U nas wiatru specjalnego nie ma, ale prognozy pogody na najbliższe dni są do kitu... Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Witanko :) Zima nie ma litości :( Bociany zaczynają zlatywać, niedźwiedzie się budzą i nie mają co jeść, sarny już opadają z sił i cała reszta leśnej Braci .... W schronach, mordowniach nieocieplane budy lub ich absolutny brak .... No właśnie - prognozy nie zapowiadają rychłej wiosny :( Quote
M&S Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witanko :) Zima nie ma litości :( Bociany zaczynają zlatywać, niedźwiedzie się budzą i nie mają co jeść, sarny już opadają z sił i cała reszta leśnej Braci .... W schronach, mordowniach nieocieplane budy lub ich absolutny brak .... No właśnie - prognozy nie zapowiadają rychłej wiosny :([/QUOTE] Witaj Gusiaczku:) Oj, tak nie pamiętam takiego marca. Quote
Recommended Posts