M&S Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) :) :) Pięknie :) A czy załapał się chow chowek na pudło ? Nie było na finałach żadnego chowka. Dziękuję :) Quote
M&S Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Buszki napisał(a):Super wieści,gratulacje :). :):):):) dzięki, dzięki Quote
Izabela124. Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='M&S'] Quarto vom Taubengarten - Slash -Naj. Junior, BOB :multi: Aiko von der Schwedengasse - Aiko - Dosk.:multi: Gratulacje!!!!! Quote
M&S Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Izabela124. napisał(a):Gratulacje!!!!! Dzięki Iza:) Quote
M&S Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='stokrotka.af']aaaaaaaaa czyli co kraj to obyczaj ;) Tylko wzorzec jeden;) [quote name='dOgLoV']gratulacje !!!!:lol: Dziękować, dziękować :lol: Quote
M&S Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Tekla64 napisał(a):gratulacje ! zimmaaa znowu trza odnsiezac Dziękujemy :):) Niestety, trzeba... Quote
M&S Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Kaaasia napisał(a):Gratulacje :multi: Dziękujemy:lol: Ty$ka napisał(a):Gratulujemy ;) Wymiatacie na ringach :D Dzięki, dzięki :multi: Jeszcze nie;) Quote
Tekla64 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 u nas dzis znowu dosypalo i sypie wiec wymiatm podjazd hihihi mlode przeszczesliwe ino sie z animi kurzy na spacerach a stare czlapia i tez se nie skzoduja bo cieply piec i kominek czekaja po spacerach Quote
M&S Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Tekla64 napisał(a):u nas dzis znowu dosypalo i sypie wiec wymiatm podjazd hihihi mlode przeszczesliwe ino sie z animi kurzy na spacerach a stare czlapia i tez se nie skzoduja bo cieply piec i kominek czekaja po spacerach Hej, u nas też sypie to białe....i jest przenikliwie zimno. Załamka. Moim futrom oczywiście baardzo się podoba taka aura:roll: Quote
stokrotka.af Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 a u mnie nie sypie póki co ;) doberek przystojniaki :) Quote
Buszki Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 U nas także sypie i o dziwo młodym się podoba ;).Niestety,Pańci nie ... Quote
Shilomaniak Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Oj tam. Wszyscy narzekają , ale jak byśmy odkryli uroki wiosny bez tego śniegu, a futrom w przeważającej części taka pogoda to w graj. No szpice rządzą, a ten wypadek to tylko przy pracy, mówiłem że sędzia podobno też człowiek, ale jak widać tylko podobno. A poza tym zabraknie Ci gablot na trofea:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 a u nas stadko kur sie dzis powiekszylo mamy kuraczki i to kazdy inny hihihi i juz wiecej nie nakurzylo Quote
Buszki Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Tekla64 napisał(a):a u nas stadko kur sie dzis powiekszylo mamy kuraczki i to kazdy inny hihihi i juz wiecej nie nakurzylo Oooo,kurczaczki :).Wielkanocą zapachniało :). Quote
Tekla64 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 no chyba sie troche pospieszyly a poza tym to wcale nie sa az tak wielkanocnie zolciutkie hihihi Quote
M&S Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 stokrotka.af napisał(a):a u mnie nie sypie póki co ;) doberek przystojniaki :) Doberek, u nas też sypie... tulasy napisał(a):Gratulacje Aniu - a gdzie zdjęcia ?? Basia Dzięki Basiu:) Będą;) Buszki napisał(a):U nas także sypie i o dziwo młodym się podoba ;).Niestety,Pańci nie ... Moim też się podoba:razz: Aleksandra95 napisał(a):i my zagladamy :) pozdrawiam :) Cześć, cześć :) Shilomaniak napisał(a):Oj tam. Wszyscy narzekają , ale jak byśmy odkryli uroki wiosny bez tego śniegu, a futrom w przeważającej części taka pogoda to w graj. No szpice rządzą, a ten wypadek to tylko przy pracy, mówiłem że sędzia podobno też człowiek, ale jak widać tylko podobno. A poza tym zabraknie Ci gablot na trofea:evil_lol: Ja mogę odkrywać te uroki bez śniegu:eviltong: Miejmy nadzieję, że nie zabraknie;) Tekla64 napisał(a):a u nas stadko kur sie dzis powiekszylo mamy kuraczki i to kazdy inny hihihi i juz wiecej nie nakurzylo Fajnie, już się nie mogę doczekać fotek małych kurczaczków:) dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;) A dobry:) Buszki napisał(a):Oooo,kurczaczki :).Wielkanocą zapachniało :). Własnie:):) Quote
M&S Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Tekla64 napisał(a):no chyba sie troche pospieszyly a poza tym to wcale nie sa az tak wielkanocnie zolciutkie hihihi Doopalonki im zmarzną;) Ufarbujemy i bedą żółciutkie:evil_lol: Quote
Recommended Posts