M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Buszki napisał(a):Ze śniegiem czy z pączkami ;) ? Ze śniegiem. Jest tak do pół łydki. Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 M&S napisał(a):A tak poważnie, to jest masakra. z pewnością kiedy trzeba jechać do pracy itp:roll: przyznam ,ze śnieg pokrzyżowałby mi plany spacerowe szlakiem dla pieszych,ale i tak kocham śnieg Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):z pewnością kiedy trzeba jechać do pracy itp:roll: przyznam ,ze śnieg pokrzyżowałby mi plany spacerowe szlakiem dla pieszych,ale i tak kocham śnieg Dokładnie. I znowu odsniezanie.... Quote
Buszki Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 M&S napisał(a):Ze śniegiem. Jest tak do pół łydki. No to macie prześnieżone ;). U nas dzisiaj spokojnie,tylko przez moment zaczęło coś prószyć,ale dało sobie spokój :). Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Buszki napisał(a):No to macie prześnieżone ;). U nas dzisiaj spokojnie,tylko przez moment zaczęło coś prószyć,ale dało sobie spokój :). O, dobrze to ujęłaś;) Quote
Błyskotka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 M&S napisał(a): Skąd to przypuszczenie? Byliśmy dokładnie na tym samym ringu, co w ubiegłym roku. Cała grupa ? Quote
Tekla64 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 no to i u mnie dzis bialo , sie witam ale za to cos na ksztalt slonca sie chce pokazac Quote
M&S Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzień dobry (mamy śnieg:razz:) Zadowolona? Błyskotka napisał(a):Cała grupa ? Nie, nie cała. Zamiast samojedów były huszczaki, a pozostałe rasy bez zmian. Tekla64 napisał(a):no to i u mnie dzis bialo , sie witam ale za to cos na ksztalt slonca sie chce pokazac U nas też coś zaświeciło ;) Quote
Buszki Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzień dobry (mamy śnieg:razz:) No proszę,w końcu dotarł do adresatki :). Quote
stokrotka.af Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 doberek, my dziś w wyśmienitym humorze :) przyszły fanty z bazarków, poszalałam w Pepco ;) gotuję krem z brokułów (potem przetestuję na juniorze ;) a w piekarniku biszkopt z jabłkami :) w lodówce schab zamarynowany ;) nie wiem co we mnie wstąpiło ;) mizianka dla Panów futerkowych ;) Quote
Shilomaniak Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Witam z zaśnieżonej Warszawy, ale o tym to już wiesz. W lesie ledwo można łazić , skąd to przybyło do nas?- z prognoz dłuższych wynika że od środy znów będzie ciepło, popłyniemy ani chybi. Straszne cholerstwo, spacery z psem niewiadomo gdzie śnieg wskakuje do butów , zaraz mokro i mizianka dla futer:lol: Quote
M&S Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Buszki napisał(a):No proszę,w końcu dotarł do adresatki :). No nareszcie;) stokrotka.af napisał(a):doberek, my dziś w wyśmienitym humorze :) przyszły fanty z bazarków, poszalałam w Pepco ;) gotuję krem z brokułów (potem przetestuję na juniorze ;) a w piekarniku biszkopt z jabłkami :) w lodówce schab zamarynowany ;) nie wiem co we mnie wstąpiło ;) mizianka dla Panów futerkowych ;) Fantastycznie!!! unikatowydiament napisał(a):doberek,miłego weekendu:) Doberek, dziękuję :) dOgLoV napisał(a):hejka ;) Hejka :) Shilomaniak napisał(a):Witam z zaśnieżonej Warszawy, ale o tym to już wiesz. W lesie ledwo można łazić , skąd to przybyło do nas?- z prognoz dłuższych wynika że od środy znów będzie ciepło, popłyniemy ani chybi. Straszne cholerstwo, spacery z psem niewiadomo gdzie śnieg wskakuje do butów , zaraz mokro i mizianka dla futer:lol: Tak, wiem:diabloti: U nas ślisko jak diabli. Dzięki, wymiziane:) Quote
Tekla64 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 no dzionek sie zaczla ino czemu bez sloneczka? przyjemnego sobota zyczymy Quote
Asiaczek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Witajcie przy sobocie:) Jak minął piatek? Udało się pogadać z panem X?:) pzdr. Quote
M&S Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Tekla64 napisał(a):no dzionek sie zaczla ino czemu bez sloneczka? przyjemnego sobota zyczymy Dzięki. U nas słońca brak i jest bardzo wilgotno i zimno. Asiaczek napisał(a):Witajcie przy sobocie:) Jak minął piatek? Udało się pogadać z panem X?:) pzdr. Hej Asiu, Piątek w miarę spokojnie. Udało się pogadać tylko trochę... marta.k9080 napisał(a):dzień dobry,przyjemniej soboty Doberek, dziękujemy :) Quote
stokrotka.af Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 doberek śpieszę donieść,że Tz wszamał całe ciasto i znów muszę coś upiec ;) za to schabik wyszedł piknie :) mizianka dla słodkich futrzaków :) Quote
M&S Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 stokrotka.af napisał(a):doberek śpieszę donieść,że Tz wszamał całe ciasto i znów muszę coś upiec ;) za to schabik wyszedł piknie :) mizianka dla słodkich futrzaków :) Ale Ty robotna Kobitka jesteś :) Dziękować. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 M&S - Mania na FB wyraziła chęć wpadnięcia do mnie na pierozki. Co Ty na to? I jak tak - to kiedy?:) Dodam tylko, że mam smaczny przepis na muffinki (od Agasi):) Pzdr. Quote
stokrotka.af Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Asiaczek napisał(a):M&S - Mania na FB wyraziła chęć wpadnięcia do mnie na pierozki. Co Ty na to? I jak tak - to kiedy?:) Dodam tylko, że mam smaczny przepis na muffinki (od Agasi):) Pzdr. muffinki to też mija specjalność ;) Quote
Recommended Posts