M&S Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 .............................. I to wszystko. Quote
Buszki Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):ależ chcę:placz: (jestem rąbnięta na punkcie zimy) Dobra,podaj adres,jutro kurierem wyślę ;). Quote
Tekla64 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 witam rankiem zachmurzonym juz niestety a tak bylo piknie ze sloneczkiem Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Buszki napisał(a):Dobra,podaj adres,jutro kurierem wyślę ;). wyslij niech ją zasypie :evil_lol: Tekla64 napisał(a):witam rankiem zachmurzonym juz niestety a tak bylo piknie ze sloneczkiem Doberek, u nas też szaro, niestety. Quote
Błyskotka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Czyżby było w tym roku inaczej i nasza grupa nie na balkonie ;) ? Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Buszki']Pączkowe hellooooo.... Hello [quote name='Błyskotka']Czyżby było w tym roku inaczej i nasza grupa nie na balkonie ;) ? Skąd to przypuszczenie? Byliśmy dokładnie na tym samym ringu, co w ubiegłym roku. Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 stokrotka.af napisał(a):doberek pączkowy ;) A doberek, doberek :) marta.k9080 napisał(a):cześć :p:p Hej, hej :multi: Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Dawno tyle zdjęć w galeriach nie widziałam :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: dzień doberek ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Dawno tyle zdjęć w galeriach nie widziałam :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: zaszalała nie?:evil_lol: Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Dawno tyle zdjęć w galeriach nie widziałam :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: dzień doberek ;) Bywało więcej.....:razz: marta.k9080 napisał(a):zaszalała nie?:evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Jak dojechałaś do domu? Chyba Was zasypało po okna, co? pzdr. Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Asiaczek napisał(a):Jak dojechałaś do domu? Chyba Was zasypało po okna, co? pzdr. Nawet w miarę dobrze, ale śniegu jest tyle, że.....i cały czas pada. mam na serio po kokardę :shake::diabloti: A foty z Rz. widziałaś? Quote
Buszki Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Czyżbym śnieg nie pod ten adres wysłała :diabloti:. Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Buszki napisał(a):Czyżbym śnieg nie pod ten adres wysłała :diabloti:. Obawiam sie, że tak :mad:. Quote
Buszki Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Sorki,ale taka jakaś zakręcona jestem ;).Chyba po tych wszystkich pączkach :evil_lol:. Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 M&S napisał(a):Obawiam sie, że tak :mad:. :mad: no właśnie ,u mnie nadal nic nie ma Quote
M&S Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Buszki napisał(a):Sorki,ale taka jakaś zakręcona jestem ;).Chyba po tych wszystkich pączkach :evil_lol:. Ciężar na żołądku ;) marta.k9080 napisał(a)::mad: no właśnie ,u mnie nadal nic nie ma Przyjedź i zabieraj! Quote
Buszki Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a)::mad: no właśnie ,u mnie nadal nic nie ma Upsss :diabloti:. M&S napisał(a):Ciężar na żołądku ;) I nie tylko :evil_lol:. Quote
Recommended Posts