M&S Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :) Może uda się pojechać na Światówkę z rok ;).[/QUOTE] Dzięki:) Nie wiem, Budapeszt jakoś mnie nie nęci.... [quote name='unikatowydiament']witamy piękne futrzaki:)[/QUOTE] Witanko:) [quote name='Tekla64']hej hej jak tam zdrowka??? pozdrowienia z zachodu ktory nie moze sie zdecydowac czy ma byc burza czy nie[/QUOTE] Zdrowie powoli wraca na swoje miejsce....;) [quote name='Ptysiak']Pozdrawiamy serdecznie :) I standardowo buziaki w noski dla futerek :)[/QUOTE] Doberek:) Ucałuję jak wrócę do domu.....;) [quote name='Aleksandra95']buziaki dla psiaków.:):)[/QUOTE] Dziękować. [quote name='sunshine']Mnie też przeziębienie dopadło... i sporą część znajomych oraz dzieciaczki w rodzinie, jakiś paskudny wirus musi panować... Parę dni katar nie do zniesienia, zawalone gardło a potem okropny kaszel:/. I tak wszyscy po kolei... Mam nadzieję że czujesz się lepiej:)[/QUOTE] Jakieś okropne paskudztwo, fuj:diabloti: Nie mam wyjścia, muszę się czuć lepiej:evil_lol: [quote name='tulasy']Jaka szkoda Aniu,że nie dokurowałaś siebie i Aiko.- mogło być fajnie Obejrzałam zdjęcia z podanego przez Ciebie linku i faktycznie większość keesów, ale widziałam kilka całkiem fajnych wilczych Zdrówka Ci życzymy i wygłaskaj futra Basia[/QUOTE] Ja też baaardzo żałuję...... Mam nadzieję, na jeszcze więcej fot. najdziwniejsze jest to, że wolfy schodziły z ocenami bdb, ew. dosk. bez lokaty.....zupełnie jakby był to ring keesów, a nie wolfów. Sędziowie chyba zapomnieli jaki jest wzorzec szpica wilczego:angryy::angryy::mad: Quote
sunshine Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ja też si lepiej czuje :D a co do sędziów... im się podobają hasiorki miśkowate na krótkich nóżkach a to pies zaprzęgowy nie ozdobny... :( jak to potem ma śmigać w zaprzęgu? ;p Quote
Tekla64 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Budapeszt tyz jest piekny zwlaszcza cieplymi nocami w swietnym towarzystwie Quote
dianusia921 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Hej witamy serdecznie :) http://img137.imageshack.us/img137/3130/resizeofdsc01245.jpg oczyska genialne ! :loveu: jestem zakochana po uszy w tym kociaku :loveu: http://img137.imageshack.us/img137/6966/resizeofdsc01282.jpg jak słodko wyglądają :loveu: pewnie pańci wypatrują :) Nie jestem na czasie, dawno tu nie zaglądałam... Czy w Twoim domu pojawił się nowy kociak i psiak ? ;) Pozdrawiam serdecznie Quote
jamnicze Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Jak tam zdrówko? Mam nadzieję, że łapka Aiko też już wydobrzała :) Quote
Asiaczek Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 dOgLoV napisał(a):Ja na przeziębienie pije groka , bardzo pomaga chociaż nienawidze smaku wódki to pije ten niesmaczny trunek bo wiem ze to złoty srodek :evil_lol: witamy i zdrówka życzymy ;) Grok? Grog? Wanilka napisał(a):Wróciłam z Salzburga.Laser ocena doskonała bez lokaty.Ze stawki 17-tu pomków w klasie otwartej 10 zostało odesłanych z kwitkiem.W finałowej siódemce był,więc sukces he he :evil_lol: Szukałam Was .....a tu kupa. Brawo, masz się z czego cieszyć:) Tekla64 napisał(a):Budapeszt tyz jest piekny zwlaszcza cieplymi nocami w swietnym towarzystwie Wiesz, jak wracasz o 20-tej do hotelu, to te naw4et ciepłe noce i doborowe towarzystwo nie kusi.... Po dniu pelnym wrazeń raczej kąpiel, ciepła herbatka i łóżko....;) M&S - co się dzieje? Miałas byc wczoraj, nie odbierasz telefonów...? Pzdr. Quote
Tekla64 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 mnie sie zdjae ze jednak gora Gelerta zrobilaby swoje i postawila na nogo w iekna ciepla noc z odpowiednim towarzychem witam sobotnio wieczornie i o zdrowie wasze zapytuje? Quote
Asiaczek Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Jak w poniedziałek? Nieco lepiej...? W poprzednich dniach to chyba jakies przesilenie bylo, bo ja dzisiaj (przy nieco chłodniejszej pogodzie) czuję się zdecydowanie lepiej:) pzdr. Quote
Wanilka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Asiaczek ...Mijałyśmy się w tym Salzburgu w toalecie he he :razz:Ale zdjęłaś okulary i chyba już nic nie widziałaś:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 no wlansie cicho tu tak bez wiesci i bez zdjec?! Quote
M&S Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Uprzejmie donoszę, że jakoś funkcjonujemy......... Nie wyrabiam się, czasu brakuje. Jesteśmy zdrowi i cali. Fotek niestety nie ma, nie mam kiedy robić. Może jak pogoda dopisze, to w weekend coś pstrykniemy. Maleństwo waży 15 kg i 90 dkg.... Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Dobrze, że zdrowi i cali... to najważniejsze:) Dobrej nocy życzę :) Quote
Buszki Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Witamy się w ten piękny i słoneczny wiatrodzień :). Maleństwo,to powinno być już chyba w cudzysłów wpisane :evil_lol:. Quote
Recommended Posts