M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 deer_1987 napisał(a):To masz tam wesolo :loveu: Jak są dwa, to zawsze jest weselej;) Quote
Cienka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ja już gratulowałam wcześniej ale chyba nie zostało to zauważone :( Zresztą mniejsza o większość przez ciekawy przypadek kulka zagościła u mnie w galerii :) Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='Buszki']Bo wycie w duecie lepiej brzmi :evil_lol:. Zdecydowanie;) trochę fotek.... Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 zdjęcia robiłam telefonem i dlatego są średnie... Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Cienka napisał(a):Ja już gratulowałam wcześniej ale chyba nie zostało to zauważone :( Zresztą mniejsza o większość przez ciekawy przypadek kulka zagościła u mnie w galerii :) Oj, przepraszam.....bardzo dziękuję:) A fotkę srajdka u was widziałam;) Quote
stokrotka.af Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ooooooooooooooooo małemu to nawet kocurek nie spędza snu z powiek :evil_lol: widzę,że Aiko ma takiego prosiaka jak Rufol :razz: ja to bym jakiś filmik chętnie obejrzała z futrami i ich akcjami :mad: :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 http://img535.imageshack.us/img535/4320/nokia133.jpg Jaki on jeszcze maly :loveu: Quote
Buszki Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jaki wyluzowany :). http://img848.imageshack.us/img848/9185/nokia134.jpg Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='unikatowydiament']hello piątkowo,super foteczki:) Hello:multi: dzięki:p [quote name='Patka & Alan']witamy Piątkowa sweet fotki :loveu: Witanko:lol: [quote name='stokrotka.af']ooooooooooooooooo małemu to nawet kocurek nie spędza snu z powiek :evil_lol: widzę,że Aiko ma takiego prosiaka jak Rufol :razz: ja to bym jakiś filmik chętnie obejrzała z futrami i ich akcjami :mad: :evil_lol: W spaniu nic mu nie przeszkadza;) Tak, taki sam prosiak. Filmów nie robię, nie umiem wstawiać..... [quote name='deer_1987']http://img535.imageshack.us/img535/4320/nokia133.jpg Jaki on jeszcze maly :loveu: Ma dopiero dwa miesiące...:razz: [quote name='Buszki']Jaki wyluzowany :). http://img848.imageshack.us/img848/9185/nokia134.jpg Tak, totalnie:evil_lol: Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 A teraz coś takiego..... [FONT=Calibri][FONT=Calibri]Polska rok 2054. ZUS po raz kolejny podniósł emerytalną poprzeczkę.[/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]Rodzina Pyziołów: [/FONT][/FONT] [FONT=Calibri] [FONT=Calibri]Wacek Pyzioł, nestor rodu, lat 104, operator koparki, dorabia do pensji rozwożąc butle gazowe. Czasem zapomina do czego służy koparka, ale to nic. Zeszyt z opisem nosi przy sobie, nie widzi na jedno oko a drugie o 40% osłabione, ale życzliwi przechodnie zawsze poczytają o co biega.[/FONT] [FONT=Calibri]Żona Wacka Krystyna Pyzioł, lat 101, księgowa. Kochane prawnuczki dowożą ją do roboty, na zmiany przeliczają słupki liczb, co przy czterdziestu prawnuczkach przebiega dosyć sprawnie i pozycja Krystyny w firmie jest nie do zakwestionowania. [/FONT] [FONT=Calibri]Antoni Pyzioł, syn Wacka i Krystyny, lat 80, leśniczy z zaawansowanym Alzheimerem. Okrutny Niemiec rzuca Antonim po całym powiecie. GPS wszyty w portki informuje wnusie o miejscu pobytu dziadka. ZUS oddala tysiąc czternaste podanie o rentę.[/FONT] [FONT=Calibri]Małżonka Antoniego, Marianna, lat 78, laborantka w zakładach chemicznych. Jest po sześciu wybuchach i dwóch wyciekach trucizn. Okopcona, lecz pełna wigoru.[/FONT] [FONT=Calibri]Drugi syn Wacka, Leszek Pyzioł, lat 78. Murarz i tytan pracy. Jeden poziom budynku w rewelacyjnym czasie ośmiu lat. Dwóch pomocników, obaj po 70 lat, kryją Lesia jak mogą. [/FONT] [FONT=Calibri]Żona Leszka, Józefa, lat 74, fryzjerka. Z konieczności strzyże owce. Im jest wszystko jedno jak wyglądają po robocie Józefy. [/FONT] [FONT=Calibri]Kolejny syn Wacka, Marian Pyzioł, lat 76, operator dźwigu żurawia. Mieszka na stałe w kabinie. Nie opłaca się schodzić bo trochę to trwa. Wnusie dowożą prowiant i DVD ze zrzędzeniem żony, Teofili Pyzioł, lat 75, położnej z Parkinsonem, czasowo zawieszonej w czynnościach zawodowych po trzech upuszczeniach noworodków.[/FONT] [FONT=Calibri]Kolejne dziecko Wacka i Krystyny Pyziołów córka Stefania Krążol, lat 82, pilotka wycieczek zagranicznych, której i tak nikt nie słucha bo często angielskie słowa miesza z rumuńskimi i rosyjskimi. U Stefci historia potrafi wyglądać nieco dziwnie i bywa, że Jaćwingowie leją Krzyżaków pod Koronowem, a Henryk Pobożny zostaje małżonką księcia Witolda, przez co wzmacnia się przymierze Sasów i Hetytów. [/FONT] [FONT=Calibri]Na marginesie, mąż Stefanii, Leon Krążol, lat 95, chirurg na rencie inwalidzkiej, bo ZUS sprytnie przeliczył wydatki na Krążola i wydatki na ofiary jego trzęsących się dłoni. Krążol wygrał. Może zwiedzać świat za 1600 zł renty.[/FONT] [FONT=Calibri]Ostatni syn Wacka i Krystyny, Wiesław, lat 69, policjant z wydziału kryminalnego na rok przed emeryturą. Ostatni sukces - wielogodzinny pościg i aresztowanie dziewięćdziesięcioletniego złodzieja batoników.[/FONT] [FONT=Calibri]Wśród przedstawicieli trzeciej generacji na uwagę zasługuje Jeremiasz Pyzioł, syn Antoniego i Marianny Pyziołów, lat 58, po przeszczepie nerki i dwóch zawałach nadal lata helikopterem GOPR-u. ZUS uzależnia prawo do renty od trzeciego zawału...[/FONT] [/FONT] Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Aleksandra95 napisał(a):super psiaki :loveu: Dzięki:):) Quote
taxelina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dwa miesiace to tyle co Milka jest z nami :diabloti: Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 deer_1987 napisał(a):Dwa miesiace to tyle co Milka jest z nami :diabloti: Oooo, ale ten czas leci... Quote
taxelina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 M&S napisał(a):Oooo, ale ten czas leci... Ano leci.. Juz tyle bez Niuni :( No ale dosc smutkow. pokazuj duzo zdjec malego :loveu: Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 deer_1987 napisał(a): pokazuj duzo zdjec malego :loveu: Jak bedę miała;) Quote
Atrisko Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Aaaaa....co moje oczęta widzą:crazyeye:...cudności malusie ślicznusie szpicusie....:loveu: Wow...Niemiec...prawdziwny szpic niemiecki wilczy....no jestem pod wrażeniem kurdupelka :cool3: Aniu GRATULACJE !!!! :multi: Super wilczusie niech się dobrze dogadają. Quote
Buszki Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Siedzę i wyję ze śmiechu,chociaż nie powinnam bo nasza smutna przyszłość.... Quote
Oscar Patric Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ale Ja to ostatnio kumkata,Gratulacje nowego członka rodzinki,słodziak niesamowity:) pozdrawiamy cieplutko Quote
Recommended Posts