taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Znaczy wczesniej bylo -4, jeszcze nie bylam na wieczornym :D Quote
Aleksa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 a ja poszłam i zrobiłam sobie jednak budyń czekoladowy:lol: Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 My przy -10 w dzień po lesie chodziliśmy.....zmarzłam. Quote
Tekla64 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ja nie ide patrzec na termometr , ale ziab ciagnie przez mury ze chyba do kominka dorzuce moje towarzycho futrzaste calutenkie spi rozanielone i nikt sie na dwor nie wybiera hihihi a najemniej ja wystarczy ze rano mnie pociagna skoro swit na marszobieg Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a ja poszłam i zrobiłam sobie jednak budyń czekoladowy:lol: Smacznego:) Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Tekla64 napisał(a):ja nie ide patrzec na termometr , ale ziab ciagnie przez mury ze chyba do kominka dorzuce moje towarzycho futrzaste calutenkie spi rozanielone i nikt sie na dwor nie wybiera hihihi a najemniej ja wystarczy ze rano mnie pociagna skoro swit na marszobieg Fakt, mury przemarznięte są i zimno od nich ciągnie..... Aiko siedziałby na zewnątrz cały czas..... Quote
Aleksa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 M&S napisał(a):Smacznego:) a dziękuję .:):) Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 No dobra, ja spadam. Muszę baardzo rano wstać....pa,pa,pa:p Quote
Aleksa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 M&S napisał(a):No dobra, ja spadam. Muszę baardzo rano wstać....pa,pa,pa:p dobranoc.:loveu: Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Aleksandra95 napisał(a):dobranoc.:loveu: Dobranoc:) Quote
Asiaczek Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 M&S napisał(a):No dobra, ja spadam. Muszę baardzo rano wstać....pa,pa,pa:p Ja już wstałam:) Pzdr. Quote
łamAga Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Hejka :multi: witamy zimnooo ale bardzo slonecznie :multi: Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ciekawe jak tam Aiko na wystawie :loveu: Quote
Atrisko Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Brrr...w takie zimno ( u nas -20 nocą i wczesnym rankiem) wstawać :crazyeye: ... oby tylko cieplutko na tej wystawie było...mam nadzieję że jak wrócą i odmarzną to napiszą co i jak... kciuki trzymane więc zwycięstwo mile widziane:cool3: Quote
Tekla64 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 ano czekamy na wiesci i .... zdjecia hihihi Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Asiaczek napisał(a):Ja już wstałam:) Pzdr. ha ha, ja też;) Aleksandra95 napisał(a):Miłego dnia!:) Buszki napisał(a):Powodzenia na wystawie :). Był miły, dzięki:p dOgLoV napisał(a):Hejka :multi: witamy zimnooo ale bardzo slonecznie :multi: Hello, u nas też podobnie:cool3: deer_1987 napisał(a):Ciekawe jak tam Aiko na wystawie :loveu: Atrisko napisał(a):Brrr...w takie zimno ( u nas -20 nocą i wczesnym rankiem) wstawać :crazyeye: ... oby tylko cieplutko na tej wystawie było...mam nadzieję że jak wrócą i odmarzną to napiszą co i jak... kciuki trzymane więc zwycięstwo mile widziane:cool3: Tekla64 napisał(a):ano czekamy na wiesci i .... zdjecia hihihi stokrotka.af napisał(a):i co? i co? Buszki napisał(a):Nadal żadnych wieści ? Hiro napisał(a):Aniu,witam! jak poszo na wystawie? witam pięknie:lol: Aiko- CWC, r.CACIB czyli jest już reproduktorem (trzeba tylko wpisać w rodowód oficjalnie). Zdjęć nie mam, nie brałam aparatu..... Aiko nie miał ochoty się wystawiać, był bardziej zainteresowany wywąchiwaniem "zapachów" z wykaładziny na ringu:mad::mad::mad: A ja umieram na katar.....:placz::placz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Gratulacje :multi: To kiedy Aiko doczeka się potomstwa? :evil_lol: Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 jonQuilla napisał(a):Gratulacje :multi: To kiedy Aiko doczeka się potomstwa? :evil_lol: Dzięki:lol::lol::lol: Kiedy...nie wiem, być może nigdy:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts