M&S Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]o kurde... ale Was zasypało :crazyeye: ładnie las wygląda jak śnieg leży na gałęziach :loveu: i poszedł w sina dal...nawet się za Tobą nie oglądną! :razz::diabloti::eviltong: http://img35.imageshack.us/img35/3794/dsc00479.png [/FONT] No troszkę popadało:razz: On tylko tak udaje, czujny jest i się pilnuje;) Izabela124. napisał(a):Też bym poszła z Bobim do lasu, ale on po 5min chciałby juz do domu wracać, bo marznie, a samej jakoś tak się nie chce iść Bobiś ma mało futerka. Cienka napisał(a):Kuna mnie przy tych temperaturach nawet końmi z chaty by nikt nie wyciągnął na spacer:-o I nie dziwota, że baskowa panna utyta jest, jak pańcia w chałupie siedzi:eviltong: Asiaczek napisał(a):Cudne:) http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png Fakt, las w zimie wygląda bajkowo, a jeszcze ciut słońca.... prawdziwa bajka:) pzdr. Jest pięknie, muszę przyznać, choć nie lubię zimy..... Buszki napisał(a):Podeślij mi trochę tego zimowego lasu,bo u nas tylko zmarzlina :roll:.Aiko możesz sobie zostawić,bo szkoda takiego ślicznego futerka na ząbki i pazurki moich dziewczynek :diabloti:. Chętnie;) tulasy napisał(a):Aniu skąd Ty masz tyyyle śniegu w swoim lesie ??? Przepiękne zdjęcia Basia Basiu, mówiłam ci, że był lokalny opad śniegu.....:razz: unikatowydiament napisał(a):witajcie:) Hello:p Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 jak chętnie,to pakuj w paczuszkę i kurierem do mnie ;). Quote
M&S Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Buszki napisał(a):jak chętnie,to pakuj w paczuszkę i kurierem do mnie ;). Dobra, tylko ten śnieg muszę odrąbać, bo troszku mu się przymarzło.......;) Quote
stokrotka.af Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 cudny śnieżny las :loveu: dobrze,że Aiko ma tyle futra :multi: mały yeti :evil_lol: Quote
Cienka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 M&S napisał(a): I nie dziwota, że baskowa panna utyta jest, jak pańcia w chałupie siedzi:eviltong: Wystarczy, że mi ogródek zadeptują (zawsze biegają jedną ścieżką). Ja co zimę mam odmrożenia i jest szansa, ze to będzie pierwsza zima od 10 lat bez opuchniętych potem swędzących nóg i rąk. Kocham pracować w domu i ie musieć się z niego ruszać przy tych temperaturach:multi: Quote
M&S Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 stokrotka.af napisał(a):cudny śnieżny las :loveu: dobrze,że Aiko ma tyle futra :multi: mały yeti :evil_lol: Dzięki:lol::lol: Świetne porównanie :lol::evil_lol: Cienka napisał(a):Wystarczy, że mi ogródek zadeptują (zawsze biegają jedną ścieżką). Ja co zimę mam odmrożenia i jest szansa, ze to będzie pierwsza zima od 10 lat bez opuchniętych potem swędzących nóg i rąk. Kocham pracować w domu i ie musieć się z niego ruszać przy tych temperaturach:multi: Nie wiem, czy to im wystarcza:roll:.....a jak chcesz mieć ładny ogródek, to musisz z nimi chodzić na spacery:eviltong: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Witamy sie w mrozny poranek, -12 bylo jak bylam na spacerze... Quote
Buszki Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 M&S napisał(a):Dobra, tylko ten śnieg muszę odrąbać, bo troszku mu się przymarzło.......;) Oki,to ja poczekam :). Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dzień dobry :):) Witanko:multi::multi: deer_1987 napisał(a):Witamy sie w mrozny poranek, -12 bylo jak bylam na spacerze... Nie żartuj.....mroźny to jest u nas -21. Doberek:lol::lol: Buszki napisał(a):Oki,to ja poczekam :). To dobrze:cool3: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nie, za -21 dziekuje :razz: starczy mi -12 :mad: Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 deer_1987 napisał(a):Nie, za -21 dziekuje :razz: starczy mi -12 :mad: No to już jest koniec świata...w Skandynawii cieplej niż u nas:diabloti::angryy::mad: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 M&S napisał(a):No to już jest koniec świata...w Skandynawii cieplej niż u nas:diabloti::angryy::mad: W tej tak zwanej zimnej skandynawi :diabloti: Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):U mnie -18 ;) O, to całkiem ciepło.........:evil_lol: deer_1987 napisał(a):W tej tak zwanej zimnej skandynawi :diabloti: No właśnie:razz: Quote
jamnicze Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Fajne macie tereny do biegania http://img685.imageshack.us/img685/1646/dsc00353.png My wczoraj ganialiśmy po plaży, ale tylko pół godzinki (całego spaceru, ganiania nieco mniej), bo panience łapki marzną i dupelek się trzęsie pomimo kubraczka. Ale w takim futerku, to Aiko za nic ma mrozy i nawet przyprószony pysio mu nie przeszkadza :) http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png Quote
Tekla64 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 u nas dzis tyz dalo -20 ale spacer jak zwykle byl mimo nastroszonych krotkich futerkow Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 jamnicze napisał(a):Fajne macie tereny do biegania http://img685.imageshack.us/img685/1646/dsc00353.png My wczoraj ganialiśmy po plaży, ale tylko pół godzinki (całego spaceru, ganiania nieco mniej), bo panience łapki marzną i dupelek się trzęsie pomimo kubraczka. Ale w takim futerku, to Aiko za nic ma mrozy i nawet przyprószony pysio mu nie przeszkadza :) http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png Tak, las jest fajny. Aiko jest szczęśliwy, futro się odkurza:evil_lol:;) Tekla64 napisał(a):u nas dzis tyz dalo -20 ale spacer jak zwykle byl mimo nastroszonych krotkich futerkow My też się wybieramy......ja nie znoszę zimna:shake:, ale młody lubi, tak więc nie ma zmiłuj... Quote
łamAga Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Witamy :lol: u nas dzisiaj rano tez niezle dało popalić było około -20 brr teraz utrzymuje sie -15 :evil_lol: Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Witamy :lol: u nas dzisiaj rano tez niezle dało popalić było około -20 brr teraz utrzymuje sie -15 :evil_lol: Hello:) u nas teraz jest -16...... papillonek napisał(a):Ślicznie :d U Nas -30 pzdr. O matko.....koszmar!!!!!! Quote
Cienka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A ja niew iem ile jest bo nie mam termometr wczoraj to dzwoniłam do sąsiadki by zobaczyła na swoim termometrze ile jest koło 16 było -11 Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Cienka napisał(a):A ja niew iem ile jest bo nie mam termometr wczoraj to dzwoniłam do sąsiadki by zobaczyła na swoim termometrze ile jest koło 16 było -11 Eee, to u was upał;) Quote
Cienka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Powiec to baskam i naszemu dislowi :P Tylko u nas temp odczuwalna jest niższa bo wiejczy niemiłosiernie Quote
Recommended Posts