M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 deer_1987 napisał(a):Jakie plany na weekend? :) Pisałam chyba...trochę zajęty. W sobotę Tygrys jedzie na wystawę.....;) a ja z nim Quote
taxelina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 M&S napisał(a):Pisałam chyba...trochę zajęty. W sobotę Tygrys jedzie na wystawę.....;) a ja z nim No tak czytalam ze troche zajety i wiesz ta szwedzka ciekawosc :razz: to trzymamy kciuki! Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 deer_1987 napisał(a):No tak czytalam ze troche zajety i wiesz ta szwedzka ciekawosc :razz: to trzymamy kciuki! Nie wiedziałam, że Szwedzi są ciekawscy...;) Jeszcze za wcześnie, poczekaj do soboty, hi hi Quote
Buszki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 M&S napisał(a):A u nas tak sypie, że aż niebo jest żółtawe.....i zrobiło się ciiiicho..... A u nas pojedyncze płatki spadają,a jak cieszą ;). W sobotę trzymam kciuki za Tygryska :). Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 U nas tez cos białego prószy ;) Oooo jedziecie na kocia wystawe :multi: ja nie ograniam tych wystaw ;) Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 pozdrawiamy !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dianusia921 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Hej :) Witamy się ! :) Zimowy Aiko wygląda ślicznie :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy Quote
Tekla64 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 a zdjec troche na tej wystawie narobicie???? ja nigdy nie bylam na kociej a cosik bych se poogladala mrozny ale piekny zachod byl dzis pewnie nas przymrozi Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Buszki napisał(a):A u nas pojedyncze płatki spadają,a jak cieszą ;). W sobotę trzymam kciuki za Tygryska :). dOgLoV napisał(a):U nas tez cos białego prószy ;) Oooo jedziecie na kocia wystawe :multi: ja nie ograniam tych wystaw ;) Bosz...ale się naodśnieżałam:angryy:rączki mnie bola....na mojej ulcy slizgawka...jachałam 20/h koszmar:mad: Ja też nie ogarniam, maly jedzie tylko dlatego, że jego hodowczyni mnie prosiła i sama go zgłosiła:razz: Aleksandra95 napisał(a):pozdrawiamy !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy:lol::lol: dianusia921 napisał(a):Hej :) Witamy się ! :) Zimowy Aiko wygląda ślicznie :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy Hello:multi: Dzięki:p Tekla64 napisał(a):a zdjec troche na tej wystawie narobicie???? ja nigdy nie bylam na kociej a cosik bych se poogladala mrozny ale piekny zachod byl dzis pewnie nas przymrozi Mam nadzieję, bo bedą fajne kociaste...ja chodzilam jako oglądacz, ale nie było to super fajne. Zobaczymy jak będzie z drugiej strony klatki... deer_1987 napisał(a):Niektorzy szwedzi sa ciekawscy :razz: A może raczej zainteresowani...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cudowne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: miło popatrzeć na takiego zadbanego psiaka:loveu: Tylko jakiś samotny troszkę;) Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Cudowne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: miło popatrzeć na takiego zadbanego psiaka:loveu: Tylko jakiś samotny troszkę;) Dziękuję z amiłe słowa:) Nestety samotny......nawet bardzo. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cóż ja tylko stwierdzam fakty:):) To jak samotny, to może trzeba pomyśleć o kumplu?;) Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Cóż ja tylko stwierdzam fakty:):) To jak samotny, to może trzeba pomyśleć o kumplu?;) Ja wiem o tym i myślę..... Quote
stokrotka.af Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 no to 3mamy kciuki za nowe futro :razz: Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Dzięki......zobaczymy, może coś z tego będzie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Czekamy na efekty myślenia;) Dobrej nocy:) Quote
M&S Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Czekamy na efekty myślenia;) Dobrej nocy:) Zobaczymy...... Dzień dobry:) Quote
jamnicze Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Witanko z rana i czas na kawusię. Aiko dobrze się kamufluje - wasza szczęście, że się rusza ;) http://img846.imageshack.us/img846/4782/dsc00256.png Quote
Tekla64 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ooo wchodze se przy rannej kawie a ti wiesci ze zamysly sa imoze wam sie stan futrzastych powiekszy?! no to milego myslenia i czekamy na efekty sloneczne dzien dobry acz dzis troche mrozne Quote
Buszki Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 U nas tylko lekki mrozik,a śniegu ino tyle coby trawkę okryło,i to niezbyt szczelnie :roll:. Quote
M&S Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='jamnicze']Witanko z rana i czas na kawusię. Aiko dobrze się kamufluje - wasza szczęście, że się rusza ;) http://img846.imageshack.us/img846/4782/dsc00256.png jak na wilka przystało;):evil_lol: [quote name='Tekla64']ooo wchodze se przy rannej kawie a ti wiesci ze zamysly sa imoze wam sie stan futrzastych powiekszy?! no to milego myslenia i czekamy na efekty sloneczne dzien dobry acz dzis troche mrozne Od myslenia, to mozg mnie juz boli...... U nas sypie......słońca brak [quote name='Buszki']U nas tylko lekki mrozik,a śniegu ino tyle coby trawkę okryło,i to niezbyt szczelnie :roll:. Wygląda ładnie, choiny przykryte snigiem... Quote
jonQuilla Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [FONT=Georgia]dzień dobry :) miłego dnia Wam przyszłam życzyć :loveu:[/FONT] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jak mózg boli, to może czas przestać myśleć i zacząć działać?;) Dzień dobry :) Quote
M&S Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzień dobry :) miłego dnia Wam przyszłam życzyć :loveu:[/FONT] Hello:multi::multi:dzięki:lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Jak mózg boli, to może czas przestać myśleć i zacząć działać?;) Dzień dobry :) Boli od jednego i drugiego......:diabloti: Witanko:lol: Quote
Recommended Posts