Izabela124. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 http://img600.imageshack.us/img600/1304/zmianarozmiaruimg2914.jpg ale oczy :loveu: Quote
Buszki Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='deer_1987']Tylko nam nie wysylaj bo my jej nie chcemy :D[/QUOTE] Spoko,jak już auto odkopałam,to śnieg może sobie leżeć ;). Quote
stokrotka.af Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 no masz jakie Borysek potrafi robić "czary-mary" przed obiektywem :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 no u nas jest mrozik ale zadnego bialego na ziemi za to w koncu slonce co mnie cieszy niedziela piekna a i mroznawa Quote
Buszki Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 To u nas jest białe i na ziemi i na dachach ;).Słoneczko też jest :multi:. Quote
Asiaczek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]a czemu Aiko załapał się tylko na jedno zdjęcie? :mad:[/FONT] ...bo jakos mało "wchodził" pod obiektyw...;) [quote name='Atrisko']No to nas Asiaczek nie rozpieszcza:diabloti:...i od razu widać kogo faworyzuje:mad:... A kociaki słodziuchne tyle że ja i tak wolę kudłatego...:eviltong: Nie, to nie tak:) Po prostu Tygrysek chyba lubi, jak się mu robi foteczki, bo takie własnie cudne pozy robi. a aiko zaraz chciałby się bawic... Trzymamy mocno kciuki za Aiko!!! Dzisiaj aiko powalczy ok. godz. 15-tej na ringu w Gdańsku... pzdr. Quote
Tekla64 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ooo i niec nie dala znac ze bedzie walka hihihi bedziemy tyzmac Quote
Guest papillonek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A nic się nie chwali nawet ! :evil_lol: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Koszmarne zamieszanie (Ania jak wrócilub Marysia to napiszą więcej), ale Aiko - dosk.1, CWC, BOS, BOB!!!! Nie wiem, czy beda czekaly do bisów... Gratulacje dla Aiko i dla Mani!!!! pzdr. Quote
cropka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Witawszy wilczaste. Widzę, ze tu też szaleństwo :p Gratulacje dla Was i dla przystojniaka ::loveu: Quote
stokrotka.af Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ooooooooo jakie super wieści :multi: wielkie gratulacje :multi: Quote
Tekla64 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 no brawo i bardzo sie cieszymy a czekamy na relacje nie tylko pisemna hihihi Quote
M&S Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Koszmarne zamieszanie (Ania jak wrócilub Marysia to napiszą więcej), ale Aiko - dosk.1, CWC, BOS, BOB!!!! Nie wiem, czy beda czekaly do bisów... Gratulacje dla Aiko i dla Mani!!!! pzdr. Asiu, dziekuję za wstawianie wynku:loveu: [quote name='deer_1987']Gratulacje!! [quote name='Buszki']Super wynik,gratulacje !!! [quote name='cropka']Witawszy wilczaste. Widzę, ze tu też szaleństwo :p Gratulacje dla Was i dla przystojniaka ::loveu: [quote name='stokrotka.af']ooooooooo jakie super wieści :multi: wielkie gratulacje :multi: [quote name='Tekla64']no brawo i bardzo sie cieszymy a czekamy na relacje nie tylko pisemna hihihi [quote name='dOgLoV']Gratulacje !!!! [quote name='gosiaja']Gratulacje !!!! Bardzo, bardzo dziękujemy:multi::multi: Relację z wystawy dam ciut później. Zdjęcia robiłam, ale nie wiem jak wyszły..... Fajnie, że spotkałam się z jamnicze, cienką i jej małżem:lol::lol:. Quote
Recommended Posts