Tekla64 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 cala niespodzianke se zostawila dla siebie hihihi chyba ze nam zrobi mikolajkowa hihihi Quote
M&S Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Doberek:lol::lol: Jestem nie zniknęłam..... Od popołudnia niedzielnego jest z nami taki malutki futrzak:loveu:kocurek syberyjski Domowe imię Tygrys;), jest cudny. Jesteśmy na etapie zaprzyjaźniania z Aikiem.... Borys przyjął gnojka rewelacyjnie, Zuzia standartowo, warczy i udaje, że małego nie ma. Aiko chciałby już mieć kotecka na wyłączność, ale kot jeszcze tego nie wie.... Mały powinien nazywać się burczymucha, bo burczy, burczy, burczy...... Fot nie ma, mam nadzieję, że ładowarka się znajdzie. Quote
Tekla64 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 no to witamy nowego zwierza w waszej galerii i czekamy na zdjecia !!! szukaj tej ladowarki hihihi Quote
M&S Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Tekla64']no to witamy nowego zwierza w waszej galerii i czekamy na zdjecia !!! szukaj tej ladowarki hihihi[/QUOTE] Szukam:roll:.......skleroza:diabloti:..................mam nadzieję, że nie zginęła, bo kaplica:mad::mad: Quote
taxelina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ale super!! powodzenia z nowym domownikiem! :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='M&S']Doberek:lol::lol: Jestem nie zniknęłam..... Od popołudnia niedzielnego jest z nami taki malutki futrzak:loveu:kocurek syberyjski Domowe imię Tygrys;), jest cudny. Jesteśmy na etapie zaprzyjaźniania z Aikiem.... Borys przyjął gnojka rewelacyjnie, Zuzia standartowo, warczy i udaje, że małego nie ma. Aiko chciałby już mieć kotecka na wyłączność, ale kot jeszcze tego nie wie.... Mały powinien nazywać się burczymucha, bo burczy, burczy, burczy...... Fot nie ma, mam nadzieję, że ładowarka się znajdzie.[/QUOTE] Ale burczy bo burczy czy burczy bo się cieszy i ma to byc to swojskie kocie mrukotanie? [quote name='M&S']Szukam:roll:.......skleroza:diabloti:..................mam nadzieję, że nie zginęła, bo kaplica:mad::mad:[/QUOTE] E, tam! Zaraz kaplica... Jedna wizyta w sklepie lub na allegro i ładowarka jest u Was:) pzdr. Quote
łamAga Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wiedziałam że to kocurek ! wiedziałam :multi: dalej pokzujcie nam go :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
stokrotka.af Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Gratulacje i myrchanka dla nowego kocurka :evil_lol: chcę go zobaczyć :mad: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 M&S pewnie stoi w sklepie po ładowarkę;) albo wypatruje takowej na Allegro... pzdr. Quote
jonQuilla Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [FONT=Georgia]Gratuluję nowego domownika. Niech się szybciutko oswaja z nową rodzinką :) Czekam na foty, jestem ciekawa Tygrysa :loveu: [/FONT] Quote
jamnicze Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Złośliwość przedmiotów martwych. Mam nadzieję, że ładowarka szybko się znajdzie, bo bardzo ciekawa jestem tego Tygryska :) Quote
taxelina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mam nadzieje ze ladowarka sie znajdzie :diabloti: Quote
Tekla64 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 to moze choc z telefonu zdjecie albo opis , kolor , wiek , wielkosc no coby my se choc wyobrazic mogly Quote
Błyskotka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Gratuluję nowego członka rodziny :). Czekam na fotki :). Quote
Buszki Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Super że macie nowego domownika :).Tylko znajdź już tą ładowarkę i pokaż Go ;). Quote
Cienka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Hejka to ja się pojawiam i fotek nadal niet oooo brzydko:mad::mad::mad: Quote
Asiaczek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Noooo, bo bejsbole będa w uzyciu;) pzdr. Quote
Tekla64 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 no to ja chyba dopiero jak wroce se poogladam pozdrowienia Quote
Recommended Posts