Asiaczek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A jak wypadło porównanie Aiko z konkurentem...? Sędzia z Niemiec i ciekawa jestem jej werdyktu:) Pzdr. Quote
jonQuilla Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [FONT=Georgia]czy konkurent jest keesem? [/FONT] Quote
M&S Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 dOgLoV napisał(a):My właśnie wybieramy sie na swiatowa wystawe do Poznania :loveu: do Warszawy mamy bardzo daleko :eviltong: To będziecie juz wystawiać?! Od razu za daleko:mad::eviltong: Asiaczek napisał(a):A jak wypadło porównanie Aiko z konkurentem...? Sędzia z Niemiec i ciekawa jestem jej werdyktu:) Pzdr. Mówiłam Ci, ze dostalismy kooooopa. Sędzina na wstępie powiedziała wolf, kees i było po sprawie. Sama ma keesy..... Quote
M&S Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]czy konkurent jest keesem? [/FONT] Tak tysiacprocentowym, Tatuś Fin, mamusia Włoszka:cool3: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Aaaaa, nie pamietałam wyników z Klubowej... Pzdr. Quote
jonQuilla Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [FONT=Georgia]ale jestem z siebie dumna, rozróżniłam keesa od wolfa i to tylko po fragmencie małym :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
M&S Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, nie pamietałam wyników z Klubowej... Pzdr. Drobiazg, a i jeszcze Aiko nie miał podszerstka, ale charakter rewelacyjny...... Quote
M&S Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 unikatowydiament napisał(a):piękny jest Dzięki:lol::lol: Quote
M&S Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale jestem z siebie dumna, rozróżniłam keesa od wolfa i to tylko po fragmencie małym :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Braaawo:multi::multi::multi::multi: [quote name='deer_1987']Aiko jest cudny, tyle futra :loveu: Dzięki, zaczyna porastać dorosłym włosem:p Quote
taxelina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 a przypomnij w jakim on wieku teraz jest? Quote
M&S Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 W październiku skończył rok i sześć miesięcy:) Quote
taxelina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jeszcze ma czas spowazniec :diabloti: wyglaszcz go od nas :loveu: Quote
M&S Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Zobaczymy, wygłaszczę, wygłaszczę.....:) Quote
tulasy Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Aiko jest wolfem a prawdziwy wolf dostaje prawidłowy włos w wieku 2-3 lata. Do tego czasu wygląda szczeniakowato. Włos jest bardziej sztywny i szorstki i dzięki temu nie plącze się i nie kołtuni a także nie przemaka zbyt szybko Natomiast kees najczęściej ma dużo sierści od szczeniactwa, włos miękki i puszysty, łatwo się plącze i szybko przemaka na deszczu. Być moze kees jest bardziej "widowiskowy" a wolf bardziej zwyczajny Basia Głaski dla Aika i kotów Quote
M&S Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 tulasy napisał(a):Aiko jest wolfem a prawdziwy wolf dostaje prawidłowy włos w wieku 2-3 lata. Do tego czasu wygląda szczeniakowato. Włos jest bardziej sztywny i szorstki i dzięki temu nie plącze się i nie kołtuni a także nie przemaka zbyt szybko Natomiast kees najczęściej ma dużo sierści od szczeniactwa, włos miękki i puszysty, łatwo się plącze i szybko przemaka na deszczu. Być moze kees jest bardziej "widowiskowy" a wolf bardziej zwyczajny Basia Głaski dla Aika i kotów Cześć Basiu:lol::multi: Dobrze mówisz;) Młodzy zaczyna porastać, futro dorosłe zaczyna się robić. wygłaszczę towarzystwo:p Quote
Asiaczek Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 A ja jutro wygłaszczę Aiko, ha!!! Pzdr. Quote
M&S Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Asiaczek napisał(a):A ja jutro wygłaszczę Aiko, ha!!! Pzdr. Jest to pewne jak w banku:lol::lol: Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Asiaczek napisał(a):A ja jutro wygłaszczę Aiko, ha!!! Ale Ci zazdroszcze :( Quote
M&S Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale Ci zazdroszcze :( Wpadaj, zapraszamy:):) Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 M&S napisał(a):Wpadaj, zapraszamy:):) Gdyby to sie jeszcze tak dalo... Ale praca i dwa kierunki studiow tu mnie trzymaja... ale kiedys jeszcze wymiziam :loveu: Quote
Recommended Posts