M&S Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :) już jakiś czas jesteśmy na dogo i najwyższy czas założyć naszą galerię ;) więc zaczynamy od wspólnego zdjęcia Maks z przodu, a Spark za nim :) a tutaj z zeszło rocznej Warszawy ja ze Sparkiem z lewej, a z prawej strony moja mama z Maksem oczywiście Quote
M&S Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 a teraz "cuś" o każdym z osobna zaczynamy od Maksa - naszego weterana... Maks ma obecnie 13 lat i 5 miesięcy (ur. 21.07.1995) i całkiem nie źle się trzyma :p a tak wyglądał jak był całkiem malutki w 1995 Maks ze swoją mamą(IMPERTYNENCJA Patland II) 6 miesięcy- pierwsze święta:) Quote
M&S Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 a tu ma ok roku i w 2004r. kiedy wznowilśmy karierę wystawową teraz często się zdaża, że jest najstarszym psem na wystawie i czasem bywa to zauważone ;) ale czasm to nawet na "pudło" się wejść nie chce :eviltong: Quote
tulasy Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No nareszcie doczekaliśmy się kolejnej galerii szpicowej.:multi::multi::multi::multi: Gratulacje:multi::multi::multi::multi: TULASY:multi::multi::multi::multi: Quote
M&S Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 a teraz czas na Sparka, 3 letniego dzieciaka :evil_lol: a tu pierwsze chwile w naszym domu...Spark ma 4 miesiące :) na pierwszej wystawie - klasa szczeniąt mały Spark z Maksem Quote
M&S Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Spark z kotką Kicią i z drobną przekąską, czyli osobliwy sposób spożywania ;) no i suszarka to najlepszy przyjaciel mokrego szpica :eviltong: Quote
tulasy Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Oby więcej tak ciekawych fotek.:razz: Masz co wstawiać.;):lol:;):lol: Tulasy Quote
M&S Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 tulasy napisał(a):Oby więcej tak ciekawych fotek.:razz: Masz co wstawiać.;):lol:;):lol: Tulasy ..Dzięki za dobre słowo:p......fakt trochę fotek jest:eviltong: A. Quote
M&S Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):Piękne szpice. :loveu: ...Dzięki :lol: (tez mi się podobają;)) Quote
M&S Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 .....a my uciekamy od przedświątecznego szaleństwa....i jedziemy do Wilna :eviltong: (ciekawy z jakimi wynikami wrócimy :razz:) Quote
jamnicze Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Witajcie wilczaste :multi::multi::multi: fajnie, że macie już galerię, to będzie co oglądać :lol: No i zaraz mi tu relację z Wilna podawać :mad: Quote
M&S Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 hmm...Wilno hehe jest co opowiadać ;p ale całą relację + foty jutro (znaczy dzisiaj) ciut później przedstawię bo normalnie tylko :sleeping: mi teraz w głowie ;) Quote
M&S Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 co prawda "jutro" dawno minęło, ale foty i tak wstawię :eviltong: zaczynając od wyników... dzień pierwszy: Spark: dosk. lok.II rec.CACIB Maks: dosk. Naj Weteran :):):) fotki Spark: i z konkurentami ...hehe nie mogłam sobie odmówić :diabloti: i jeszcze raz Spark: Quote
M&S Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 dzień drugi ogólnie i krótko mówiąć pani sędzina z Finlandii albo Norwegii (nie pamiętam:oops:) miała swój typ...niestety nie mówię tu tylko o preferencji "kess" czy "wolf" :cool1:...tylko kto jest na drugim końcu sznurka :mad: po reakcji zwyciężczyni i toważyszących wystawie okolicznościach można dojść do smutnego wniosku, że znajomośc są wszędzie :angryy: poza rzuceniem się na szyję i nie skrywanym cmokaniem w policzki sędziny przez właścicielkę zwycięzcy (co to zawyczaje??!!) fakt zmiany handlera w drugi dzień wystawiania oraz nie przyznanie tytuły NDSwR (żadna suka nie podobała się :puppydog:)mówią same za siebie... ale opis mamy śmieszny;) Spark jest : za ciemny, ma zbyt samczą głowę :eek: i zbyt otwarty ogon....naprawdę uśmiałam się....:evil_lol: Maks za to jest prawdziwym "wolfsspitzem" (sekretarka nie wiedziała jak to się pisze i mama musiała literować :p) i same ochy i achy... szkoda że sędzina zdołowała dwa pozostałe wolfy... Spark: bdb lok. II Maks: dosk. Naj Weteran Spark (w bonusia pani sędzina w zakrótkich spodniach :eviltong:) ...nasz konkurent i (nie)kwestionowany zwycięzca :razz: Quote
M&S Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Maks...podłoże było o wiele ciekawsze o sędziny :evil_lol: a na koniec..śmieszne minki Sparka mam psa "chińczyka" "obejrzyj moje migdałki" taak je mi z ręki :eviltong: Quote
jamnicze Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gratulacje, bo w sumie wyjazd udany :p (a te znajomości, ehhhhh :angryy:) Mina Sparka i tak jest najlepsza :lol: http://img220.imageshack.us/img220/7562/1001685dc1.jpg Jakie czułości :loveu: http://img220.imageshack.us/img220/2735/1001635wv9.jpg Quote
M&S Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 w sumie fajnie było, myślę, że trzeba będzie to jeszcze powtórzyć :p Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No to spotkamy się na "powtórce". Może nie w wilnie, ale tez poza granicami RP... Witajcie szpice! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):pada śnieg, pada śnieg ;) Maks Spark Noooo, wczoraj późnym wieczorem rzeczywiście sypał śnieg... Było ekstra!!! Pzdr. Quote
lolka75 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ach....jacy pieknie bracia szpiczasci:loveu::multi::loveu::multi: Meldujemy sie u Was i bedziemy zagladac jak pozwolicie:grins: Quote
M&S Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 zapraszamy!!!! będzie nam bardzo milo :loveu: Quote
Recommended Posts