ihabe Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dogo07 napisał(a):Podnosimy wieczorkiem Rokitka :). Dogo czemu nie podesłałaś mi linku do Rokitka?:-( Oczywiście, że jestem z Wami. Mnie osobiście to by się hotelik u Morii marzył dla niego. Morii cudowna kobieta, psiaki luzem, pełna kultura i raj, w którym psiaki zaczynają życie na nowo. Od kiedy zaczynacie zbierać na Hotelik? Jestem z Wami ale zaczynam juz przeginać i chyba niedługo dostanę szlaban na moje konto i Dogo:cool3: Dogo zrobiłam allegro dla Rokitka ale adopcyjne, miał juz dziś prawie 100 wejść:loveu: Quote
marysia55 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ihabe napisał(a):Oczywiście, że jestem z Wami. Mnie osobiście to by się hotelik u Morii marzył dla niego. Morii cudowna kobieta, psiaki luzem, pełna kultura i raj, w którym psiaki zaczynają życie na nowo. u Morii to psiaki mają do dyspozycji nawet oczko wodne w którym sie taplają :evil_lol::evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Moniko ale tez juz pisalyscie ze osoba ktora prowadzi hotelik na waszym terenie, jest bardziej laskawa dla psow ze schroniska. Zapytajcie ja o ostateczna cene a pozniej mozna psa przetransportowac dalej np. do Morii. Quote
Onaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Wspaniale, że tyle osób odwiedza Rokitka :loveu:. Teraz psinka ma szansę na lepsze życie. Niestety kolejki w psich hotelikach są duże. Może by faktycznie jeszcze zapytać Mori czy ona by coś nie znalazła dla psiaka ? Tylko to strasznie daleko jest :roll:. No i może by deklaracje pieniążkowe podsumować, byoby wiadomo jak stoimy finansowo. Quote
mtf zalesie Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 moze podacie go na watek przygarne psa bo szukaja terierkowatego http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-teriera-mixa-teriera-do-4lat-slask-polska-137257/#post12254429 Quote
ihabe Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 mtf zalesie napisał(a):moze podacie go na watek przygarne psa bo szukaja terierkowatego http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-teriera-mixa-teriera-do-4lat-slask-polska-137257/#post12254429 hello... czy ktoś juz to zrobił? :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dogo07 napisał(a):Wspaniale, że tyle osób odwiedza Rokitka :loveu:. Teraz psinka ma szansę na lepsze życie. Niestety kolejki w psich hotelikach są duże. Może by faktycznie jeszcze zapytać Mori czy ona by coś nie znalazła dla psiaka ? Tylko to strasznie daleko jest :roll:. No i może by deklaracje pieniążkowe podsumować, byoby wiadomo jak stoimy finansowo. To jest super pomysł. A transport zawsze się znajdzie:loveu: Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dziewczyny mam namiary na dwa hotele okolice Krakowa po 300 zl. miesiecznie. Moge dac namiary osobie ktora zajmie sie Rokitem. Quote
ihabe Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dogo07 napisał(a):Ihabe, dziękuję za allegro dla Rokitka :loveu:. to dla mnie przyjemność a tak jak mówilam, Rokitek skradł moje serce od pierwszego spojrzenia:loveu: Miał juz 195 wejść:loveu: Czy dostałaś wiadomośc w sprawie bambusia? Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 W jeden trafilas, zas w Lednicy koszt hotelu to 450 zl. Quote
Onaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ihabe - tak, dostałam wiadomość w sprawie Bambiego i już odpisałam. Zobaczymy co będzie dalej. Ada-jeje - a te hoteliki kolo Krakowa to nie przypadkiem Lednica i Niepołomice ? Bo o nich jakoś nie pomyślałam. Quote
marysia55 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dogo07 napisał(a):Ihabe - tak, dostałam wiadomość w sprawie Bambiego i już odpisałam. Zobaczymy co będzie dalej. Ada-jeje - a te hoteliki kolo Krakowa to nie przypadkiem Lednica i Niepołomice ? Bo o nich jakoś nie pomyślałam. no własnie, które domki krakowskie wchodzą w rachubę???? Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Mam jeden zaklepany od srody, moge go odstapic, jest to 12 km za krakowem jadac w strone Myslenic. Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 To jest nowy hotelik ktory otrzymalysmy poprzez dogomanie, nie bylam tam jeszcze tylko rozmawialam telefonicznie. Z rozmowy wywioskowalam ze jest ok tylko tez trzeba dac znac dzien wczesniej no i powiedziec o jakiego psa chodzi, ja mam zaklepany kojec. Przychodza do hoteliku wolontariuszki i chodza z psami na spacery jak rowniez socjalizuja piesy :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Do tego w Niepolomicach przewoze psy z Lednicy bo to psy olkuskie i dostaly ulge w oplacie. :lol: Quote
Onaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Napewno Rokitek potrzebuje dobrego sprawdzonego hoteliku. Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ada-jeje napisał(a):Dogo to mozesz pojechac i sprawdzic, ja zaufalam i napewno z niego skorzystam jak nie w tej chwili to wyyciagniemy nastepna bide z OL i tam zawieziemy. Ada-jeje czy ten hotelik prowadzi Pani Ania ??? :p Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dogo to mozesz pojechac i sprawdzic, ja zaufalam i napewno z niego skorzystam jak nie w tej chwili to wyyciagniemy nastepna bide z OL i tam zawieziemy. Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Marysiu jezeli masz na mysli p. Anie o ktorej byl napisany artykul :angryy: to nie jest to ta pani. Quote
Onaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Podnosimy Rokitka wieczorem. Mam nadzieję, że jutro zapadną decyzje co do tego co dalej z psiakiem. Quote
Recommended Posts