Jump to content
Dogomania

Ratunku -ze schronu do schronu. Juz w nowym domu. Rozliczenie.

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Podnosimy wieczorkiem Rokitka :).

Dogo czemu nie podesłałaś mi linku do Rokitka?:-(

Oczywiście, że jestem z Wami. Mnie osobiście to by się hotelik u Morii marzył dla niego. Morii cudowna kobieta, psiaki luzem, pełna kultura i raj, w którym psiaki zaczynają życie na nowo.

Od kiedy zaczynacie zbierać na Hotelik? Jestem z Wami ale zaczynam juz przeginać i chyba niedługo dostanę szlaban na moje konto i Dogo:cool3:

Dogo zrobiłam allegro dla Rokitka ale adopcyjne, miał juz dziś prawie 100 wejść:loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Oczywiście, że jestem z Wami. Mnie osobiście to by się hotelik u Morii marzył dla niego. Morii cudowna kobieta, psiaki luzem, pełna kultura i raj, w którym psiaki zaczynają życie na nowo.

u Morii to psiaki mają do dyspozycji nawet oczko wodne w którym sie taplają :evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniko ale tez juz pisalyscie ze osoba ktora prowadzi hotelik na waszym terenie, jest bardziej laskawa dla psow ze schroniska. Zapytajcie ja o ostateczna cene a pozniej mozna psa przetransportowac dalej np. do Morii.

Posted

Wspaniale, że tyle osób odwiedza Rokitka :loveu:.
Teraz psinka ma szansę na lepsze życie.
Niestety kolejki w psich hotelikach są duże.
Może by faktycznie jeszcze zapytać Mori czy ona by coś nie znalazła dla psiaka ? Tylko to strasznie daleko jest :roll:.

No i może by deklaracje pieniążkowe podsumować, byoby wiadomo jak stoimy finansowo.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Wspaniale, że tyle osób odwiedza Rokitka :loveu:.
Teraz psinka ma szansę na lepsze życie.
Niestety kolejki w psich hotelikach są duże.
Może by faktycznie jeszcze zapytać Mori czy ona by coś nie znalazła dla psiaka ? Tylko to strasznie daleko jest :roll:.

No i może by deklaracje pieniążkowe podsumować, byoby wiadomo jak stoimy finansowo.

To jest super pomysł.
A transport zawsze się znajdzie:loveu:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ihabe, dziękuję za allegro dla Rokitka :loveu:.

to dla mnie przyjemność a tak jak mówilam, Rokitek skradł moje serce od pierwszego spojrzenia:loveu: Miał juz 195 wejść:loveu:

Czy dostałaś wiadomośc w sprawie bambusia?

Posted

Ihabe - tak, dostałam wiadomość w sprawie Bambiego i już odpisałam. Zobaczymy co będzie dalej.

Ada-jeje - a te hoteliki kolo Krakowa to nie przypadkiem Lednica i Niepołomice ? Bo o nich jakoś nie pomyślałam.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ihabe - tak, dostałam wiadomość w sprawie Bambiego i już odpisałam. Zobaczymy co będzie dalej.

Ada-jeje - a te hoteliki kolo Krakowa to nie przypadkiem Lednica i Niepołomice ? Bo o nich jakoś nie pomyślałam.

no własnie, które domki krakowskie wchodzą w rachubę????

Posted

To jest nowy hotelik ktory otrzymalysmy poprzez dogomanie, nie bylam tam jeszcze tylko rozmawialam telefonicznie. Z rozmowy wywioskowalam ze jest ok tylko tez trzeba dac znac dzien wczesniej no i powiedziec o jakiego psa chodzi, ja mam zaklepany kojec. Przychodza do hoteliku wolontariuszki i chodza z psami na spacery jak rowniez socjalizuja piesy :evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dogo to mozesz pojechac i sprawdzic, ja zaufalam i napewno z niego skorzystam jak nie w tej chwili to wyyciagniemy nastepna bide z OL i tam zawieziemy.

Ada-jeje czy ten hotelik prowadzi Pani Ania ??? :p