Jump to content
Dogomania

Ratunku -ze schronu do schronu. Juz w nowym domu. Rozliczenie.

Recommended Posts

Posted

hehe...mnie sie jakoś zdaje ze dzieci jak sie uprą to z tego tymczasu sie stały zrobi:multi:...no ale tak tylko gadam...:roll:
przeciez Rokicius i one to pasuja jakby od zawsze razem mieli byc!:cool3:

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rokitek :loveu: bardzo zapadł mi w serce, chociaż nigdy go nie spotkałam.
Czytałam relacje ihabe i oglądałam zdjecia Rokitka z podróży i pożegnania ze łzami w oczach. Jakbym tam była. To były łzy wzruszenia, żalu i radości.

Życzę Rokitkowi :loveu: aby w życiu zaznał już tylko miłości i radości.
Jak sobie jeszcze raz pomyślę co ta bidula przeszła :shake:.

To teraz dla niego już tylko co najlepsze.

Rozumiem że nie potrzeba już ogłaszać pieska ???

Posted

Dogo07 napisał(a):
Najważniejsze że teraz Rokitek jest bezpieczny.
A co będzie dalej , zobaczymy.

no właśnie, dlatego nawet ich nie nękam i nie pytam jak tam? Ale jutro juz nie wytrzymam:cool3::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='ihabe']

ciągle patrze na to zdjęcie i jakos mi tak dziwnie. Z jednej strony się cieszę , żę odchodzi ze swoja rodziną, a drugiej strony to żal dlaczego sie nie oglądnął ... a może ja za duzo wymagam, przepraszam cioteczki

Posted

marysia55 napisał(a):
ciągle patrze na to zdjęcie i jakos mi tak dziwnie. Z jednej strony się cieszę , żę odchodzi ze swoja rodziną, a drugiej strony to żal dlaczego sie nie oglądnął ... a może ja za duzo wymagam, przepraszam cioteczki

On kochana Marysiu się oglądnął tylko, że wtedy to ja mialam mokre oczy i nie mogłam robic zdjęcia:loveu:

na allegro Rokitka ktoś zalicytował. Zobaczymy czy to żart, czekam na kontakt. Osoba nie ma żadnych wpisów, więc trochę dziwne

Posted

Myślę że pożegnania są smutne.
I nawet jeśli wiemy że Rokitek czuje się teraz szczęśliwy to związałyśmy się z nim emocjonalnie jak to napisała marysia55 o sobie i czegoś nam brak.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Asią, jej jest juz głupio ciągle do nowych Państwa Rokitka dzwonić i pytać jak tam...ale zapewnia, że Rokitek jrst cudny, juz sisia tylko na dworku, a Państwo są zakochani i potwierdzają regułę, że psiaki ze schroniska są najcudowniejszymi psiakami pod słoncem:loveu::loveu:

Posted

on na tym zdjęciu tak idzie na tej smyczce jakby całe życie był z nimi:crazyeye:..uwierzyć sie nie da!!!:loveu:
dziewczynkiii...podacie mi na pw nr albo adres do tych panstwa, bo jako że to mój mały podopieczny chciałabym go kiedys odwiedzic, mam tam po drodze na Bytom czasem:cool3:

Posted

monika55 napisał(a):
Ciekawe jak tam Rokitek. Nie zebym upierdliwa byla. Tak tylko mysle o nim.

To prawie jak my tu wszystkie :cool3:. Rokitek ale ci sie upierdliwce ciotkowe dostały :diabloti::diabloti:

Posted

Troszkę mnie u Rokitka nie było, a tu takie zmiany :crazyeye: Czytając kolejne posty, pogubiłam się czy ten domek to DT czy DS... Ale wnioskuję z tytułu, że to DT. Najważniejsze, że Rokitek bezpieczny już jest. Oglądałam także jego zdjęcia z podróży - piękny pies o cudownych oczach :)

Posted

Też czekam z niecierpliwością na wieści.
Też wydaje mi się, że to jednak będzie DS. Z jednej strony szkoda by było, gdyby teraz nagle ktoś chciał przygarnąć Rokitka, zanim Ci Państwo podejmą (właściwą) decyzję. Czy może troche przesadzam? Sama nie wiem....
Coś czuję, że on jednak z nimi zostanie.
Duuuuuużo miłości maleńki!

P.S. Potwierdzam - psy ze schroniska to najlepsi przyjaciele na świecie :)