Jump to content
Dogomania

Ratunku -ze schronu do schronu. Juz w nowym domu. Rozliczenie.

Recommended Posts

Posted

tak ludzie doceniaja...moze z dogo to tak.Nie tu wokól.
Oczywiscie ze trzeba Rokitkowi pomóc ale jak?
Prawdopodobnie wiecej ogłoszen nie było robionych bo tak jakos w tym czasie pies sie ze schroniska stracił. usłyszałam ze adoptowany niewiem gdzie ani niewiem kto i dlaczego go spowrotem przyniosł.tak juz u nas jest niestety.nie dogadasz sie.

a może ktos pomoże z banerkami????....

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Wilczek zeby dzialac dla dobra zwierzat nie trzeba miec chodow, wystarczy zadzwonic umowic sie i isc, moze razem z Monika umowcie sie na spotkanie w redakcji, mozecie rowniez zaczac wspolprace z dyrektorem JZK zrobil na mnie dobre wrazenie jak z nim rozmawialam.

monika 55 bedzie chyba sama musiała isc do JZK bo tam pracuja w takich godzinach jak ja...

zdjęcie Isadoro jest najlepsze wg mnie na str 18:roll:...a co, pomozesz????:lol:

Posted

wilczek007 napisał(a):
monika 55 bedzie chyba sama musiała isc do JZK bo tam pracuja w takich godzinach jak ja...

zdjęcie Isadoro jest najlepsze wg mnie na str 18:roll:...a co, pomozesz????:lol:

Za chwilę sie wezmę za banerek

Posted

Może troszkę zmienić tytuł, banerek już jest :).
Teraz czas na szukacie dt lub hotelika.
No i więcej Cioc i Wujaszków by się przydało do pomocy ślepaczowi !

Posted

Dogo07 napisał(a):
Może troszkę zmienić tytuł, banerek już jest :).
Teraz czas na szukacie dt lub hotelika.
No i więcej Cioc i Wujaszków by się przydało do pomocy ślepaczowi !

Dogo07 to chyba nie ten watek:evil_lol:mały nie jest slepaczkiem:cool3:

Posted

Faktycznie :lol: rita60 - myślałam o dwoch pieskach na raz, bo ich sytuacja jest o tyle podobna że obydwóm w schronisku dobrze nie jest i nie dadzą sobie tam same rady.

Tutaj to by się przydało troszkę zmienić tytuł, bo banerek już jest.
No i więcej Cioc i Wujaszków by się przydało do pomocy Rokitkowi !!!

Posted

Zwróciłam uwagę na wpis , że piesek może być zagryziony będąc w boksie z innymi pieskami . Jak to jest możliwe , że w schroniskach przebywają psy agresywne , dominujące z psami uległymi , łagodnymi ? To jest nie do pomyślenia ,aby pies łagodny miał bać się o swoje życie ! To kierownictwo schronisko powinno już dawno posegregować te zwierzęta aby nie dochodziło do zagryzień. Już nie pierwszy raz czytam o tym , moim zdaniem w kompetencji kierownictwa schronisko aby do takich zdarzeń nigdy nie doszło. Schroniska są finansowane z budżetu państwa, z pieniędzy podatników i powinny być tak wykorzystane aby się żadnemu z przebywających tam psów nic nie stało. Powinno być to gwarantowane przez kierownika schroniska.

Posted

Nie bardzo mamy.

A w schronisku sie nie przejmuja takimi "drobiazgami":angryy: Czasem bywa wrecz odwrotnie - im bardziej sie interesujemy jakas bida, to jest gorzej. Na zlosc, czy co.

Posted

jest tak...z pomysłem "reklamy watku" wyskoczyłam ale nikt nie podłapał...powysyłałam już troche powiadomień, sama już niewiem czy zbierać czy nie bo jeszcze tego nie robiłam a nikt sie nie zgłosił ze cos wpłaci...Wyciągnąc psiaka można zawsze ze schronu, w tym nie ma problemu.

Aha,ogłoszen ja nie robiłam monika55 chyba wczesniej napisała ile było(nie pamietam), ja dysponuje ostatnio ograniczonym czasem w domu i nie daje rady...:shake: więc jak tylko sie da wchodze choc na chwile na dogo podniesc watek itp...