Martens Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 I pewnie łóżko też? :razz: Jeśli pies nie znosi zapachu octu, wiesz jaką męczarnią jest dla niego przebywanie w domu, który nawet dla człowieka, posiadacza kiepskiego węchu nim śmierdzi? Plamy należy czyścić organicznym pochłaniaczem zapachów, niczym na bazie amoniaku po prostu. Mogę spytać gdzie chodzisz na to szkolenie? Bo to stamtad chyba te rewelacje? :cool1: Quote
Martens Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ciekawa jestem w takim razie, co za specjalista ją wygłosił :evil_lol: Quote
goldenka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 u mnie zadzialalo i psy nie wygladaly na wielce skrzywdzone ;) zreszta niewazne :p Quote
karjo2 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Martens, bo to chodzilo o dodanie paru kropel octu na wiadro, przy zasikanych domach tymczasowych, gdzie psy "leja" na potege w domu i smierdzi wszystko (wykladziny, meble tapicerowane). Owszem skuteczne, bo wywabia fetorek na dlugo, ale nie jako uzywanie octu do polewania :evil_lol:. Quote
Martens Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To rozumiem, ale jak komuś cały dom śmierdzi octem, to raczej nie jest parę kropel na wiadro :evil_lol: Quote
karjo2 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No bo to jest tak z interpretacja podpowiedzi forumowych - jak radza troche octu, to lepsza bedzie cala butelka, no nie :evil_lol:? Quote
Martens Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Już chyba wolałabym, żeby dom zalatywał moczem, niż octem :eviltong: Quote
goldenka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 musialam zastosowac duuuzo plynu z octem na jednym dywanie ktory upatrzyla sobie moja suczka na poczatku, bo moj starszy pies jak tylko poczól zapach jej siuskow to stwierdzil ze jak ona moze to on tez. a 30 kg pies nie siusia kilku kropel tylko robi jak wiadomo meeega kałuze. A bablanie sie w sikach w swieta nie sprzyja milej atmosferze :) Quote
Recommended Posts