Elitesse Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 wszystkie informacje i obsada sedziowska sa tutaj --> http://www.vystavapsu.cz/vystava/downloads_cz/propozice_2009_jaro_cz.doc ja na 99 % jade Quote
Sajko Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja czekam na potwierdzenie, bo jak nas przyjmą na zawody agility to wtedy będziemy i na wystawie. Czy zgłoszeń on-line to nie ma czy tylko ja nie widzę??:p Quote
havana Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 widze, ze zainteresowanie wystawa niewielkie :roll: a termin zgloszen juz na ukonczeniu... Quote
Elitesse Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 w tym samym czasie tez Lodz jest i Banska Bystrzyca :roll: ale Polskie sznaucery sie stawia do czech :lol: Quote
havana Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 mam alergie na Lodzka wystawe :diabloti: wiec przejedziemy sie do Pragi :evil_lol: Quote
musia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Zawsze można jeszcze do Zadaru w Chorwacji. NOVOSTI - ZADAR | hks.hr Jeszcze zostały 3 dni Quote
Elitesse Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 ciekawe kiedy pojawi sie plan sedziowania :roll: Quote
Elitesse Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 dostalam dzis potwierdzenie :multi::multi: Quote
havana Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ja tez :p z potwierdzenia wynika, ze zmienili sedziego.... na stronie jest ten sam :shake: w ramach ciekawostki - mam wpisana niedoplate 900EUR :lol: Quote
Elitesse Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 no to ladna kwota :evil_lol::evil_lol: u mnie prawidlowo 55 EUR BTW na ichtejszej stronie jest liczebnosci psow w klasach, plan sedziowania i lista wystawcow podana Quote
sylrwia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 havana napisał(a):ja tez :p z potwierdzenia wynika, ze zmienili sedziego.... na stronie jest ten sam :shake: w ramach ciekawostki - mam wpisana niedoplate 900EUR :lol: havana a Ty autobus psów zgłaszałaś? Quote
havana Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 sylrwia napisał(a):havana a Ty autobus psów zgłaszałaś? jednego.... ale sporego :cool3: moze maja jakis kalkulator wagowy czy cos :lol: Quote
sylrwia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 havana napisał(a):jednego.... ale sporego :cool3: moze maja jakis kalkulator wagowy czy cos :lol: Przyznaj sie ze BIS tyle kosztuje:evil_lol: Quote
havana Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 sylrwia napisał(a):Przyznaj sie ze BIS tyle kosztuje:evil_lol: ale ja jade tylko po CACIB, moze nie doczytali drobnym druczkiem :cool3: Quote
Toller Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 a ja sie zastanawiam- chcę płacić na wystawie, a na ich ulotce jest napisane że na wystawie nie można :crazyeye: Ktoś coś wie bliżej, można czy nie można w końcu? Quote
Elitesse Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 na wystawie jest + 5 EUR do drugiego terminu - tak jest na ulotce :eviltong: u mnie na potwierdzeniu jest niedoplata 55 EUR czyli wlasnie 50 + 5 Quote
Toller Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Elitesse napisał(a):na wystawie jest + 5 EUR do drugiego terminu - tak jest na ulotce :eviltong: u mnie na potwierdzeniu jest niedoplata 55 EUR czyli wlasnie 50 + 5 Bóg zapłać Dobra Kobieto! :loveu: Inna sprawa ze ja głupia zmieniłam wszystko na korony, zamiast zostawic sobie Eurosiki :wallbash: Quote
Elitesse Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 organizacja wystawy jak dla mnie na piatke :klacz: ale za to sedziowanie yhm... nie bede komentowac :diabloti: Waciak - V2 kl.championow r.CAC i r.CACIB - ukonczony CHAMPIONAT CZECH :multi::multi: a po wystawie kilka godzin zwiedzalismy sobie miasto i zjedlismy przepyszna pizze z pieca :loveu::loveu: Quote
havana Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gratulacje!!! my nie pojechalismy :p Gwiazda postanowila rozciac sobie opuszek i malowniczo okulec :roll: czy w zwiazku z tym moge prosic o stawke malamutow? :loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 gratki dla wygranych i zadowolonych, bardzo proszę o stawkę lhasa apso ( dużo nie było ;) ) Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Elitesse']organizacja wystawy jak dla mnie na piatke :klacz: ale za to sedziowanie yhm... nie bede komentowac :diabloti: Waciak - V2 kl.championow r.CAC i r.CACIB - ukonczony CHAMPIONAT CZECH :multi::multi: a po wystawie kilka godzin zwiedzalismy sobie miasto i zjedlismy przepyszna pizze z pieca :loveu::loveu: Gratulacje!!!!!!!!!! czyli było coś dla ducha i dla ciała:cool3: a mogę stawkę wilczych prosić:p Quote
Błyskotka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Również Gratuluję :multi:. Poproszę o stawkę Chow Chow. Quote
Elitesse Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):gratki dla wygranych i zadowolonych, bardzo proszę o stawkę lhasa apso ( dużo nie było ;) ) alez prosze cie bardzo :p PSY kl.szczeniat Bedrich Dream of Tibet kl.posrednia Maroon Mascot Lhasa Lenako kl.otwarta Yangadoo's Montoya kl.championow Endless Ragtime Lhasa Sungpo SUKI kl.szczeniat Berta Dream of Tibet kl.mlodziezy Ambra dar Tibetu Lucky Girl Stara basta Majesty maya Lhasa lenako kl.posrednia Aswana Zamocka Zahrada kl.championow Utopia dar Tibetu Quote
Elitesse Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Błyskotka napisał(a):Również Gratuluję :multi:. Poproszę o stawkę Chow Chow. PSY kl.mlodziezy Aaron Bella Aretta kl.posrednia Isar Dalky Papa Lu kl.otwarta Hron Haltrava Avgit Chshuzhun Fot You kl.championow Menny Husaruvka SUKI kl.mlodziezy Anika Bella Aretta kl.posrednia Chyra Bohemian Hako kl.otwarta Cheila Emeraldine Grove Hency Haltrava kl.championow Alce Beauty Girl u Halusku Quote
Recommended Posts