Jump to content
Dogomania

KWPR - Dobre Miasto 1.05.2009

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Guinness (AT) wygrał III grupę i na BISie ewidentnie mieliśmy bardzo aktywny fan klub! Nie wiem, kto to był, kto bił nam wielkie brawa, a potem pokrzykiwał "Terier!" "Airedale!" w czasie wyboru BISa, ale bardzo, bardzo dziękuję - miło było. :) Niestety, już nic nie ugraliśmy, ale może innym razem :).

A teraz prośba: czy ma ktoś fotki z pudła III grupy?

Posted

Flaire napisał(a):
Mój Guinness (AT) wygrał III grupę i na BISie ewidentnie mieliśmy bardzo aktywny fan klub! Nie wiem, kto to był, kto bił nam wielkie brawa, a potem pokrzykiwał "Terier!" "Airedale!" w czasie wyboru BISa, ale bardzo, bardzo dziękuję - miło było. :) Niestety, już nic nie ugraliśmy, ale może innym razem :).

Słyszałam te okrzyki :multi: :evil_lol: Fajnie mieć takich kibiców :loveu:

Posted

[quote name='Flaire']Mój Guinness (AT) wygrał III grupę i na BISie ewidentnie mieliśmy bardzo aktywny fan klub! Nie wiem, kto to był, kto bił nam wielkie brawa, a potem pokrzykiwał "Terier!" "Airedale!" w czasie wyboru BISa, ale bardzo, bardzo dziękuję - miło było. :) Niestety, już nic nie ugraliśmy, ale może innym razem :).

ech, Flaire, szkoda, że nie wiedziałem, że to Ty byłaś ze swoim pięknym :loveu::loveu::loveu: to bym z pewnością podszedł i się przywitał;)

fan club?:diabloti::razz:
To my od wyżłów tak głośno krzyczeliśmy i klaskaliśmy,:multi::loveu: powinien się znaleźć na pudle i to na najwyższym stopniu :lol:

Posted

[quote name='Matusz']ech, Flaire, szkoda, że nie wiedziałem, że to Ty byłaś ze swoim pięknym :loveu::loveu::loveu: to bym z pewnością podszedł i się przywitał;) Matusz, trzeba było podejść i tak. :) Chociaż gdybysmy się zgadali, kto jest kto, to zaraz poprosiłabym Cię o zdjęcie tak samo piękne, jak kiedyś w Sopocie zrobiłeś mojej Lotce! :)

[quote name='Matusz']fan club?:diabloti::razz:
To my od wyżłów tak głośno krzyczeliśmy i klaskaliśmy,:multi::loveu: powinien się znaleźć na pudle i to na najwyższym stopniu :lol:
Dzięki wielkie - ogromnie mi miło. I w czasie wystawiania też bardzo się cieszyłam, że Guinness się podoba. :)

Posted

[quote name='Flaire']Matusz, trzeba było podejść i tak. :) Chociaż gdybysmy się zgadali, kto jest kto, to zaraz poprosiłabym Cię o zdjęcie tak samo piękne, jak kiedyś w Sopocie zrobiłeś mojej Lotce! :)

Dzięki wielkie - ogromnie mi miło. I w czasie wystawiania też bardzo się cieszyłam, że Guinness się podoba. :)

mam nadzieję, że gdzieś nam się uda spotkać na którejś wystawie ;)

nie ma za co :) Guinness piękny to i brawa gromkie :)

jeszcze pokażecie na co Was stać, bo p.Mania się nie zna :diabloti: ale to już nie będę tutaj pisał:razz:

Posted

[quote name='Matusz']
jeszcze pokażecie na co Was stać
Już pokazujemy! Co prawda (jeszcze ;) ) nie na BISach, ale

1. Na swojej pierwszej europejskiej wystawie (międzynarodowa w Rzeszowie), Guinness wygrał grupę.

2. Na drugiej, krajowej w Bydgoszczy, był drugi na grupie.

3. Na trzeciej, międzynarodowej w Wilnie, był trzeci na grupie.

4. Na czwartej, międzynarodowej w Wilnie, na grupie został wybrany do finałowej szóstki, ale bez lokaty.

5. Na piątej, międzynarodowej w Katowicach, grupie został wybrany do finałowej siódemki, ale bez lokaty.

6. Na szóstej, krajowej w Dobrym Mieści, wygrał grupę.

7. Na siódmej, międzynarodowej w Łodzi (przedwczoraj), był trzeci na grupie.

Tak więc, Matusz, ewidentnie masz dobry gust jeśli chodzi o AT. :)

Posted

Flaire napisał(a):
Już pokazujemy! Co prawda (jeszcze ;) ) nie na BISach, ale

1. Na swojej pierwszej europejskiej wystawie (międzynarodowa w Rzeszowie), Guinness wygrał grupę.

2. Na drugiej, krajowej w Bydgoszczy, był drugi na grupie.

3. Na trzeciej, międzynarodowej w Wilnie, był trzeci na grupie.

4. Na czwartej, międzynarodowej w Wilnie, na grupie został wybrany do finałowej szóstki, ale bez lokaty.

5. Na piątej, międzynarodowej w Katowicach, grupie został wybrany do finałowej siódemki, ale bez lokaty.

6. Na szóstej, krajowej w Dobrym Mieści, wygrał grupę.

7. Na siódmej, międzynarodowej w Łodzi (przedwczoraj), był trzeci na grupie.

Tak więc, Matusz, ewidentnie masz dobry gust jeśli chodzi o AT. :)

tylko gratulować! :)

a no mam, kiedyś sobie takiego AT sprawię :loveu:

niestety fotek z grup nie mam, bo schowałem już aparat, wiem,leń jestem:diabloti:

Posted

macsow1 napisał(a):
moze mi ktos napisac staweczkę lhasaków z tej wystawy??? :cool1:

Psy

Klasa młodzieży
Chic Choix THE PARTISAN
CLOSE TO PERFECTION RE CLAIM

Klasa pośrednia
SAPHIR Azurowa Amhara

Suki

Klasa championów
Chic Choix Shameless