Pieseczkowo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mnie jednak nie będzie. W tym dniu wypada mi ważna uroczystość rodzinna,na ktorej musze byc. Dowiedziałam sie wczoraj. Licze tylko,ze moze jakas dobra duszyczka porobi pare zdjec westisi. :eviltong::placz: Quote
Russelka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Zgłoszone :p Suka jack russell terrier, kl. młodzieży- z Ledulandu RONYA ROSI :cool3: Quote
Dorota_Fiszer Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Jest juz plan sedziowania i wykaz wystawcow :-) Quote
Niufka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dorota_Fiszer napisał(a):Jest juz plan sedziowania i wykaz wystawcow :-) Gdzie? Szukałam i nie znalazłam. EDIT: Znalazłam :) Konkurencję mamy szałową. W dziewczętach dwie suczki, a mój chłopiec będzie sam paradował na ringu. Quote
Judit Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 a może mi ktoś powiedzieć czy jest szansa że wpuszczą na teren wystawy osobę ze zgłoszonym psem i z niezgłoszonym, towarzyszącym? Bo znajoma ma nowego pupila i chciałaby go zaznajomić z wystawą, ringami itd :p Quote
Matusz Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Judit napisał(a):a może mi ktoś powiedzieć czy jest szansa że wpuszczą na teren wystawy osobę ze zgłoszonym psem i z niezgłoszonym, towarzyszącym? Bo znajoma ma nowego pupila i chciałaby go zaznajomić z wystawą, ringami itd :p różnie to bywa, raz może się udać, raz nie... ale jeśli weźmiesz szczepienia i książeczkę zdrowia to raczej nie powinno być większych problemów. Quote
Judit Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Matusz napisał(a):różnie to bywa, raz może się udać, raz nie... ale jeśli weźmiesz szczepienia i książeczkę zdrowia to raczej nie powinno być większych problemów. dzięki za odpowiedź ;) Quote
rutA Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dostaliście może zgłoszenia i numery pocztą?. Bo do nas do dzisiaj nic nie przyszło a jesteśmy w wykazie wystawców. Quote
Goshka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Judit']a może mi ktoś powiedzieć czy jest szansa że wpuszczą na teren wystawy osobę ze zgłoszonym psem i z niezgłoszonym, towarzyszącym? Bo znajoma ma nowego pupila i chciałaby go zaznajomić z wystawą, ringami itd :p Judit, da sie :) Ja w tamtym roku z malutkim Porciakiem wchodziłam, w tym tez kolejne malenstwo bede wprowadzac. MAti, sorry, ze ja z takim poslizgiem odpisuje lub nie odpisuje wcale, mam nadzieje, ze mi wybaczysz. W Dobrym bede albo koło wyzłów albo gonczaków. Quote
Niufka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 rutA napisał(a):Dostaliście może zgłoszenia i numery pocztą?. Bo do nas do dzisiaj nic nie przyszło a jesteśmy w wykazie wystawców. Do nas doszło potwierdzenie zgłoszenia, ale już numery nie, bo nie odnotowano wpłaty (wpłata była). Quote
Judit Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Goshka']Judit, da sie :) Ja w tamtym roku z malutkim Porciakiem wchodziłam, w tym tez kolejne malenstwo bede wprowadzac. super! dzięki, przekazałam to od razu znajomej to pewnie skorzysta i weźmie młodą :p Quote
Honey Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Matusz napisał(a):BIS - sznaucer miniaturowy czarno-srebrny Widze, ze zostaliscie na finaly :) Matusz - bylam w Twojej galerii, ale przynajmniej z pol roku bym potrzebowala, zeby ja dokladnie przestudiowac :evil_lol: A, przy okazji - spoznione, ale serdeczne ! :BIG: Zazdroszcze Ci tej dwudziestki... :lol: Quote
Matusz Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Honey']Widze, ze zostaliście na finały :) Matusz - byłam w Twojej galerii, ale przynajmniej z pół roku bym potrzebowała, żeby ja dokładnie przestudiować :evil_lol: A, przy okazji - spóźnione, ale serdeczne ! :BIG: Zazdroszczę Ci tej dwudziestki... :lol: a no zostaliśmy... ;) teraz tam się już nic nie dzieję, więc nic nowego nie przybędzie, na razie raczej brak czasu na prowadzenie galerii:diabloti: dzięki:loveu: miło było poznać i porozmawiać na różne tematy:diabloti::multi::loveu: jak tam się wyrobię fotki to podaj mi maila na PW to Ci podeślę co tam mam ;) Quote
Honey Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Pewnie, ze bylo milo :lol: Maila wysylam na pw, jak cos bedziesz mial to podeslij, z gory dzieki! [SIZE="1"]Zal Ci troche bylo, ze Bella ma nowego wlasciciela, ale zamiast niej z innym calusnym potworkiem jeszcze nie raz bedziesz mial okazje sie spotkac. Oto ona: :evil_lol Quote
Matusz Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 aaaaaaa.....:loveu::loveu::loveu: Już dawno wpadłem po Uszy:loveu: właśnie te duże uszyy:loveu: oj kiedyś muszę Was nawiedzić:diabloti: Quote
Matusz Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Honey napisał(a):A nawiedzaj ! :evil_lol: Daleko nie masz. no właśnie, konkretnie to nie wiem ile mam:eviltong::eviltong:? Quote
panienkabubu Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Proszę nie robić OFF'a. Macie fotki jakieś? Bostony, bernardyny? :cool3: Quote
Matusz Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :evil_lol: panienka,z tego co jest w katalogu, to było bostonów aż 4 sztuki, fotek niestety nie mam. a bernardyn dł. był aż jeden. pozdr. Quote
Honey Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Matusz']no właśnie, konkretnie to nie wiem ile mam:eviltong::eviltong:? A jakies 60 km :razz: A tu Baronek w Dobrym Miescie i Brigandzik i mloda kadra :loveu: Archie Keiviento Quote
Honey Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 panienkabubu napisał(a):Proszę nie robić OFF'a. Macie fotki jakieś? Bostony, bernardyny? :cool3: TAK JEST ! Koniec offa !! :evil_lol: Matusz z pewnoscia jakies fotki wklei, pewnie cos z finalow tez ma... Quote
Matusz Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 to tak na razie jedna fotka: ARSA Keiviento :loveu: a z finałów nie mam nic:diabloti: Quote
Recommended Posts