Goshka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Moje dzieciaczki:loveu: http://img2.imageshack.us/img2/1613/archie.jpg http://img386.imageshack.us/img386/5076/img5071.jpg Quote
Flaire Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Mój Guinness (AT) wygrał III grupę i na BISie ewidentnie mieliśmy bardzo aktywny fan klub! Nie wiem, kto to był, kto bił nam wielkie brawa, a potem pokrzykiwał "Terier!" "Airedale!" w czasie wyboru BISa, ale bardzo, bardzo dziękuję - miło było. :) Niestety, już nic nie ugraliśmy, ale może innym razem :). A teraz prośba: czy ma ktoś fotki z pudła III grupy? Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Flaire napisał(a):Mój Guinness (AT) wygrał III grupę i na BISie ewidentnie mieliśmy bardzo aktywny fan klub! Nie wiem, kto to był, kto bił nam wielkie brawa, a potem pokrzykiwał "Terier!" "Airedale!" w czasie wyboru BISa, ale bardzo, bardzo dziękuję - miło było. :) Niestety, już nic nie ugraliśmy, ale może innym razem :). A teraz prośba: czy ma ktoś fotki z pudła III grupy? Słyszałam te okrzyki :multi: :evil_lol: Fajnie mieć takich kibiców :loveu: Quote
Matusz Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Flaire']Mój Guinness (AT) wygrał III grupę i na BISie ewidentnie mieliśmy bardzo aktywny fan klub! Nie wiem, kto to był, kto bił nam wielkie brawa, a potem pokrzykiwał "Terier!" "Airedale!" w czasie wyboru BISa, ale bardzo, bardzo dziękuję - miło było. :) Niestety, już nic nie ugraliśmy, ale może innym razem :). A teraz prośba: czy ma ktoś fotki z pudła III grupy? ech, Flaire, szkoda, że nie wiedziałem, że to Ty byłaś ze swoim pięknym :loveu::loveu::loveu: to bym z pewnością podszedł i się przywitał;) fan club?:diabloti::razz: To my od wyżłów tak głośno krzyczeliśmy i klaskaliśmy,:multi::loveu: powinien się znaleźć na pudle i to na najwyższym stopniu :lol: Quote
Flaire Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Matusz']ech, Flaire, szkoda, że nie wiedziałem, że to Ty byłaś ze swoim pięknym :loveu::loveu::loveu: to bym z pewnością podszedł i się przywitał;) Matusz, trzeba było podejść i tak. :) Chociaż gdybysmy się zgadali, kto jest kto, to zaraz poprosiłabym Cię o zdjęcie tak samo piękne, jak kiedyś w Sopocie zrobiłeś mojej Lotce! :) [quote name='Matusz']fan club?:diabloti::razz: To my od wyżłów tak głośno krzyczeliśmy i klaskaliśmy,:multi::loveu: powinien się znaleźć na pudle i to na najwyższym stopniu :lol: Dzięki wielkie - ogromnie mi miło. I w czasie wystawiania też bardzo się cieszyłam, że Guinness się podoba. :) Quote
Matusz Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Flaire']Matusz, trzeba było podejść i tak. :) Chociaż gdybysmy się zgadali, kto jest kto, to zaraz poprosiłabym Cię o zdjęcie tak samo piękne, jak kiedyś w Sopocie zrobiłeś mojej Lotce! :) Dzięki wielkie - ogromnie mi miło. I w czasie wystawiania też bardzo się cieszyłam, że Guinness się podoba. :) mam nadzieję, że gdzieś nam się uda spotkać na którejś wystawie ;) nie ma za co :) Guinness piękny to i brawa gromkie :) jeszcze pokażecie na co Was stać, bo p.Mania się nie zna :diabloti: ale to już nie będę tutaj pisał:razz: Quote
Flaire Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Matusz'] jeszcze pokażecie na co Was stać Już pokazujemy! Co prawda (jeszcze ;) ) nie na BISach, ale 1. Na swojej pierwszej europejskiej wystawie (międzynarodowa w Rzeszowie), Guinness wygrał grupę. 2. Na drugiej, krajowej w Bydgoszczy, był drugi na grupie. 3. Na trzeciej, międzynarodowej w Wilnie, był trzeci na grupie. 4. Na czwartej, międzynarodowej w Wilnie, na grupie został wybrany do finałowej szóstki, ale bez lokaty. 5. Na piątej, międzynarodowej w Katowicach, grupie został wybrany do finałowej siódemki, ale bez lokaty. 6. Na szóstej, krajowej w Dobrym Mieści, wygrał grupę. 7. Na siódmej, międzynarodowej w Łodzi (przedwczoraj), był trzeci na grupie. Tak więc, Matusz, ewidentnie masz dobry gust jeśli chodzi o AT. :) Quote
Matusz Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Flaire napisał(a):Już pokazujemy! Co prawda (jeszcze ;) ) nie na BISach, ale 1. Na swojej pierwszej europejskiej wystawie (międzynarodowa w Rzeszowie), Guinness wygrał grupę. 2. Na drugiej, krajowej w Bydgoszczy, był drugi na grupie. 3. Na trzeciej, międzynarodowej w Wilnie, był trzeci na grupie. 4. Na czwartej, międzynarodowej w Wilnie, na grupie został wybrany do finałowej szóstki, ale bez lokaty. 5. Na piątej, międzynarodowej w Katowicach, grupie został wybrany do finałowej siódemki, ale bez lokaty. 6. Na szóstej, krajowej w Dobrym Mieści, wygrał grupę. 7. Na siódmej, międzynarodowej w Łodzi (przedwczoraj), był trzeci na grupie. Tak więc, Matusz, ewidentnie masz dobry gust jeśli chodzi o AT. :) tylko gratulować! :) a no mam, kiedyś sobie takiego AT sprawię :loveu: niestety fotek z grup nie mam, bo schowałem już aparat, wiem,leń jestem:diabloti: Quote
macsow1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 moze mi ktos napisac staweczkę lhasaków z tej wystawy??? :cool1: Quote
Flaire Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 macsow1 napisał(a):moze mi ktos napisac staweczkę lhasaków z tej wystawy??? :cool1: Psy Klasa młodzieży Chic Choix THE PARTISAN CLOSE TO PERFECTION RE CLAIM Klasa pośrednia SAPHIR Azurowa Amhara Suki Klasa championów Chic Choix Shameless Quote
Aga i Buba Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-72.jpg Moje dziewczynki się nawet załapały!! :loveu: Quote
gidelskie-psy Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 A nie ma ktoś fotki z BIS Weteran? Plizz bardzo mi zależy... Quote
malgosia_1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 zapraszam do obejrzenia migawek z tej słonecznej wystawy: [url=http://e-hodowla.eu/wystawy-psy/20090501/index.php]E-Hodowla - Wystawy ps Quote
Honey Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 malgosia_1 napisał(a):zapraszam do obejrzenia migawek z tej słonecznej wystawy: [url=http://e-hodowla.eu/wystawy-psy/20090501/index.php]E-Hodowla - Wystawy ps Pozwolilam sobie "ukrasc" kilka fotek moich gaskoncow :p Dziekuje :) Quote
malgosia_1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 po to są:multi: przyslij na priv numerki zdjec przysle oryginaly:lol: Quote
gidelskie-psy Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 gidelski***** napisał(a):A nie ma ktoś fotki z BIS Weteran? Plizz bardzo mi zależy... ..............................................ponawiam Quote
Recommended Posts