tamer Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Pati, i jak Kenia? Już lepiej? Mam nadzieję że wykurujecie się do niedzieli :roll: Quote
PATIszon Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Pati, i jak Kenia? Już lepiej? Mam nadzieję że wykurujecie się do niedzieli :roll: A nie ma takiej opcji! Ja mam tylko nadzieje, ze do Poznania sie wykuruje... :roll: Quote
tamer Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Pati, i jak Kenia? Już lepiej? Mam nadzieję że wykurujecie się do niedzieli :roll: A nie ma takiej opcji! Ja mam tylko nadzieje, ze do Poznania sie wykuruje... :roll: Kurczę, no to szkoda... :( Ale zdrowie jest najważniejsze... Quote
PATIszon Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Wiesz, zabiore obie suki do Lasek i pokaze wszystkim. Moze ja panikuje, moze nie jest tak zle. Jak biore do reki pileczke to skacze jak zloto. Nieszczesliwa sie robi dopiero jak biore sie za przemywanie i zakladam jej kolniez :lol: Quote
Robull Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Wiesz, zabiore obie suki do Lasek i pokaze wszystkim. Moze ja panikuje, moze nie jest tak zle. Jak biore do reki pileczke to skacze jak zloto. Nieszczesliwa sie robi dopiero jak biore sie za przemywanie i zakladam jej kolniez :lol:Piłeczka - lekarstwo na wszystko :lol: Quote
Flaire Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Piłeczka - lekarstwo na wszystko :lol:Jak się okazało - rzeczywiście! Brawo, dziuraup! I powodzenia u weta. Quote
PATIszon Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Piłeczka - lekarstwo na wszystko :lol:Jak się okazało - rzeczywiście! Brawo, dziuraup! I powodzenia u weta.Dziekuje! A do weta idziemy dzisiaj. Przyjmuje po 15.00; zaraz sie zapiszemy! :wink: Quote
Recommended Posts