beka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Zbójini napisał(a):No tak w takim wypadku masz się czego bać:evil_lol: Gdybys tylko go codziennie lała to nikogo by to nie interesowało:shake: Ty ciemiężycielko psich istnień:evil_lol:;) Może z tym laniem to dobry pomysł? od jutra wdrażam ..... Quote
beka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Karta była włożona w bramę...ani kontaktu, tylko anonim.... Quote
Zbójini Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 faktem , jest że ludzie moga miec rózne skojarzenia skoro widzą co chwile innego psa na działce... Quote
Zbójini Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Lara napisał(a):moze wystaw jaka reklame / billbord widoczna z ulicy "znalazlam psa! ten pies szuka domu!" :eviltong: to jest jakas myśl;) Quote
paros Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [SIZE="3"]Plakacik dla Akorda :lol: [SIZE="3"]Do pobrania w formacie PDF TUTAJ [SIZE="3"]i w formacie JPG Quote
Zbójini Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 rozumiem że plakacik zawisnie na ogrodzeniu? Pomysł przedni. Tylko dlaczego go ktoś uparcie ubiera w ten długi włos?:evil_lol: Do domu facet! Quote
paros Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Zbójini napisał(a):.................. Tylko dlaczego go ktoś uparcie ubiera w ten długi włos?:evil_lol: Do domu facet! To nie ja :shake: Quote
beka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Trochę nie do końcas prawdziwy ten opis Akorda. Długowłosy to on nie jest. Nie wiem jak chodzi na smyczy, więc nie potwierdzam nie zaprzeczam Ale do domu z innym samcem bym go nie oddała. Jolu czy Ty mozesz przerobić ten plakacik? Quote
__Lara Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cioteczki, potrzebna pomoc, a mało osób na wątku :( psiak zastraszony całkowicie... przepraszam za off.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/ Quote
paros Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 beka napisał(a):Trochę nie do końcas prawdziwy ten opis Akorda. Długowłosy to on nie jest. Nie wiem jak chodzi na smyczy, więc nie potwierdzam nie zaprzeczam Ale do domu z innym samcem bym go nie oddała. Jolu czy Ty mozesz przerobić ten plakacik? Pewnie, że mogę ale nie wiem co mam poprawić :cool3: Quote
beka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jolu napisze coś o nim i wyślę kilka nowych zdjeć :) Quote
paros Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 beka napisał(a):Jolu napisze coś o nim i wyślę kilka nowych zdjeć :) Dobrze :lol: Quote
beka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Zbójini napisał(a):Piekny, dostojny pies... No właśnie, wiec czemu nadal bezdomny ????:-( Quote
karolajn Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 gdzie obecnie przebywa Akord? czy jest wykastrowany? i przede wszystkim - czy toleruje koty? mozna prosić o konkakt z opiekunem na pw lub dzieciaku@tlen.pl? napisałam na majla podanego na allegro, ale nikt nie odpowiada... :( Quote
MonikaBB Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Poszukuję owczarka-młodego1,5 roku. Gdzie koczuje ten owczraek? Quote
beka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Akord koczował w ubiegłym roku. Od lutego jest u mnie - tytuł trochę nieaktualny. Quote
karolajn Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 czy Akord zna podstawowe komendy? i jak zachowuje się na spacerze? reaguje na wywołanie? można go puszczać luzem? Quote
__Lara Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 karolajn napisał(a):czy Akord zna podstawowe komendy? i jak zachowuje się na spacerze? reaguje na wywołanie? można go puszczać luzem? Czekamy na odpowiedź :roll: Quote
beka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 __Lara napisał(a):Czekamy na odpowiedź :roll: Wysłałam pw do Karolajn. Akord potrafi usiąśc na komendę i to chyba wszystko;). Na spacery nie chodzimy, bo ja mam jeszcze 4 swoje psy i brak mi czasu. Akord ma 2000m kw do dyspozycji. Quote
Zbójini Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 To jest ONek. Jak ktoś potrafi to mozna go nauczyc chodzić na tylnych łapach i nauczyc parzyć kawę:evil_lol: A siad i waruj to jeden dzień;) Nie ma na gotowe!;) Mało kto pozbywa sie chyba raczej wyszkolonego psa w którego włóżył dużo czasu, pracy o $$ nie wspomnę;) Quote
karolajn Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 nie chodzi mi o jakieś strasznie zaawansowane komendy - głównie o to wywołanie, bo moja Elza ma niestety z tym czasem problemy(jak pojawi się inny pies na horyzoncie, bo kocha wszystko co się rusza:) ), ale myślę, że z nowym psem to też kwestia czasu ... bardziej mnie martwią koty (bo mam 3) i pogonić zdarza się nawej mojej - tylko ja się boje, żeby nie zostały zjedzone... Quote
Recommended Posts