Jump to content
Dogomania

Akord piękny rasowy ONek zostawiony przy drodze, MA NOWY DOM!!

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic się beka nie chwalisz że takiego jegomościa masz u się:razz:

kamil ja tez nie lubie kastracji ale swojego Zbója to chyba ciachnę, może się uspokoi z tymi ucieczkami... Tylko nie wiem czy to coś da w wiwku 9 lat
i jeszcze apropos Twojej wypowiedzi na innym wątku. Za 400 złotych to mozesz kupic szczeniaka ale od pseudohodowcy.

Posted

re
Cytat:
Napisał beka
A czy stać cię na utrzymanie drugiego duże psa???

nie rozumiem po co wogóle te pytania skoro pani postanowila ze psa nie da w takim razie zycze powodzenia w szukaniu dla niego domu a takze jesli mozna prosze o wyjasnienie czemu pies nie moze zostac przez nas zadoptowany czekam z niecierpliowoscia

re
my tez mamy swój dom z dzialka 2000m szyper obecnie jest sam poniewaz tamtego szczeniaka odalismy kolezance mamy byl agresywny do psów .Szyper to pies stróżujacy .tak oczywiscie ze na spacery po pare kilometrów dziennie biega nasze domowe zwierzenta to 2 suczki z którymi sie zgadza .szukamy mu towarzystwa w niedziele dojedzie z lodzi do nas onka nasza okolica nie jest zbyt cicha wiec jak bedzie jeszcze 1 pies to nic sie nie stanie .nie rozumiem tego ze jak znajduie sie dom dla psa to wtedy jest problem bo nie chcecie dac a jak nie ma to wielkie lamenty:crazyeye:
jesli pani nie wierzy zapraszam adres podam na pw a co do warunków ustalenia to dzowonilismy juz do pani /grucha /malgorzata ktora zamiescila ogloszenie ze akord szuka domu i cos nie cos ustalilismy i jeszcze raz powtarzam dom sprawdzony przez pania modliszke !.:roll:

Posted

Zobaczyłam zdjęcia (wczoraj) i umarłam !!!!

To, że on jest piękny, to stanowczo za mało powiedziane.

To jest pies - marzenie dla każdego miłośnika onków ( a przynajmniej ja się za taką śmiem uważać).

Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem (dla autora zdjęć również).

Jeja - niech on pójdzie w naprawdę dobre ręce, bo w niewłaściwych się zmarnuje. Jest wielki i robi stosowne wrażenie - jeśli ktoś to niewłaściwie wykorzysta to będzie nie do wybaczenia.

Jeśli o mnie chodzi, to ja bym go wpakowała na kanapę i kochała ponad wszystko - zapewne z wzajemnością.

Posted

Ujmę sprawę tak:
Zapytania są, ale pytający jakoś nie za bardzo...

Zgłaszał mi się jakiś dom w Gliwicach dla dużego psa (wymaga sprawdzenia !)
Jednak to nie dla Akorda, bo mieszkanie i b.daleko (trudno by nam było interweniować w przypadku niepowodzenia).
Może wiecie kto ma tam blisko psiaki duże ? Namiar przekażę. Czy się Człowiek nada - nie wiem, ale warto próbować.