kometa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 alez on piekny:) rozumiem ze juz odjajczony?:cool3: cudo:loveu:-uwiebiam takie masywne:) Quote
beka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote=kometa;uwiebiam takie masywne:) Ja też (taj jajek już niet..) Quote
*Gajowa* Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Fotki wyszły piękne ale i obiekt fotogeniczny. Mam nadzieję, że teraz telefon nie przestanie dzwonić... Quote
Czarodziejka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 kamil16 napisał(a):szkoda psa:roll: Psa, czy jajek? :razz: Ale on jest piękny!!! :loveu: Quote
Zbójini Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 nic się beka nie chwalisz że takiego jegomościa masz u się:razz: kamil ja tez nie lubie kastracji ale swojego Zbója to chyba ciachnę, może się uspokoi z tymi ucieczkami... Tylko nie wiem czy to coś da w wiwku 9 lat i jeszcze apropos Twojej wypowiedzi na innym wątku. Za 400 złotych to mozesz kupic szczeniaka ale od pseudohodowcy. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 On jest NAPRAWDĘ przepiękny !! Powinien bez problemu znaleźć dom ! Zdjęcia piękne - jaka ładna sierść! :loveu: Quote
kamil16 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Zarejestrowany: Jan 2009 Skąd: pabianice Postów: 89 re Cytat: Napisał beka A czy stać cię na utrzymanie drugiego duże psa??? nie rozumiem po co wogóle te pytania skoro pani postanowila ze psa nie da w takim razie zycze powodzenia w szukaniu dla niego domu a takze jesli mozna prosze o wyjasnienie czemu pies nie moze zostac przez nas zadoptowany czekam z niecierpliowoscia Zarejestrowany: Jan 2009 Skąd: pabianice Postów: 89 re my tez mamy swój dom z dzialka 2000m szyper obecnie jest sam poniewaz tamtego szczeniaka odalismy kolezance mamy byl agresywny do psów .Szyper to pies stróżujacy .tak oczywiscie ze na spacery po pare kilometrów dziennie biega nasze domowe zwierzenta to 2 suczki z którymi sie zgadza .szukamy mu towarzystwa w niedziele dojedzie z lodzi do nas onka nasza okolica nie jest zbyt cicha wiec jak bedzie jeszcze 1 pies to nic sie nie stanie .nie rozumiem tego ze jak znajduie sie dom dla psa to wtedy jest problem bo nie chcecie dac a jak nie ma to wielkie lamenty:crazyeye: jesli pani nie wierzy zapraszam adres podam na pw a co do warunków ustalenia to dzowonilismy juz do pani /grucha /malgorzata ktora zamiescila ogloszenie ze akord szuka domu i cos nie cos ustalilismy i jeszcze raz powtarzam dom sprawdzony przez pania modliszke !.:roll: Quote
Zosia4 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Zobaczyłam zdjęcia (wczoraj) i umarłam !!!! To, że on jest piękny, to stanowczo za mało powiedziane. To jest pies - marzenie dla każdego miłośnika onków ( a przynajmniej ja się za taką śmiem uważać). Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem (dla autora zdjęć również). Jeja - niech on pójdzie w naprawdę dobre ręce, bo w niewłaściwych się zmarnuje. Jest wielki i robi stosowne wrażenie - jeśli ktoś to niewłaściwie wykorzysta to będzie nie do wybaczenia. Jeśli o mnie chodzi, to ja bym go wpakowała na kanapę i kochała ponad wszystko - zapewne z wzajemnością. Quote
przyjaciel_koni Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Akordzik ma się dobrze - Beka - bardzo dziękujemy !!! Podziękowania też dla Lary i Gajowej !!! (odgarniać śnieg przyjadę razem z Beką...) Kamil16 - wyjaśnienie w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/wznowienie-watku-onke-przygarne-131639/index4.html Quote
paros Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Dzisiaj zrobiłam Akordzikowi mnóstwo ogłoszeń w necie z nowymi zdjęciami:lol: Quote
przyjaciel_koni Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Akord bardzo Cioci Paros wdzięczny !!! Liczymy na "mocny odzew". Ze zdjęciami zrobionymi przez Larę będzie o wiele ciekawiej !!! To przepiękny pies ! A Beka "zadobyła" kolejną biedotę - sunię ! Czekamy na wątek... Quote
beka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [ :( sunia jest taka kochana i z pewnością domowa, a ją mam w koicu :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/ml...lkowie-132176/ Wczoraj dzwonił do mnie pan w sprawie Akorda, Gosiu dałam mu Twój telefon... Quote
paros Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Akord na allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=566256495 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
przyjaciel_koni Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ujmę sprawę tak: Zapytania są, ale pytający jakoś nie za bardzo... Zgłaszał mi się jakiś dom w Gliwicach dla dużego psa (wymaga sprawdzenia !) Jednak to nie dla Akorda, bo mieszkanie i b.daleko (trudno by nam było interweniować w przypadku niepowodzenia). Może wiecie kto ma tam blisko psiaki duże ? Namiar przekażę. Czy się Człowiek nada - nie wiem, ale warto próbować. Quote
beka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 *Gajowa* napisał(a):Akord gdzie twój dom ? dobre pytanie.... Quote
przyjaciel_koni Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja nie wiem... Same beznadziejne typy dzwonią... I często z "tel. prywatny"... Nawet nie ma co podać do Czarnych kwiatków. Quote
beka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 szybszy_od_dylizansu napisał(a): Teraz wyglada zdecydowanie lepiej :) Quote
paros Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 beka napisał(a):Teraz wyglada zdecydowanie lepiej :) Dla mnie to wygląda taki "czujny, zwarty i gotowy" ;) Quote
Recommended Posts