Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) to łaż tak długo sie łotwierają, no to Ja nie wiedzioł, wszakże panocku u mnie to migiem i już som łotwarte i moge spozirać se do woli na wsystkie pikne fotografie... noo!

noo ale poprawimy sie i nastepne bedą już wsyckie malenkie...nooo

no a na tej wystawie, to ja se myśle że fajno by spotkoć sie i pogwarzyć...noo... i pospozirać na pikne piesy i podyskutować o dziołchach...noo.. no to jak panocki?

Posted

O rany ja taż się zapaliłam na tą wystawę.Będę miała problemy z dotarciem, ale jak się uprę to dotrę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zapakuje film do aparatu,dziesięć filmików na zapas i autostopem :wink:

Posted

eh.. to na next zlocik bedziesz juz musial przyjechac.. chociaz pewnie to tez bedzie niedaleko katowic.. moze u mnie ?? ale to jak juz treningi beda.. przyjedziecie zobaczyc moje szczeniaki ;)))

Posted
Gosia? A czy to tylko obowiązuje Kraków, bo widziałam na Wroclawskiej wystawie, że istnieje możliwość zgłoszenia psa w dniu wystawy po takim koszcie właśnie??

Metros, jesteś pewna, że niczego nie pokręciłaś? Odkąd jeżdżę na wystawy nie było takiej możliwości. Dawniej jeszcze był drukowany dodatek do katalogu, gdzie umieszczano psy zgłoszone w ostatniej chwili, już po zamknięciu katalogu. Ale i tak nie w dniu wystawy, bo trzeba było ten dodatek wydrukować. Sędziom nie wolno ocenić psa, który nie figuruje w katalogu- regulamin wystaw i sędziów.

Skoro trzeba napisać rodowód w przygotowaniu, to znaczy, że udałoby się wystawić psa bez papierów? :)

Teoretycznie tak. Ale do tego musisz mieć własną hodowlę i przydomek swój, bo za duże ryzyko zgłaszać z czyimś przydomkiem...Jak Cię to frapuje, to wytłumaczę :wink:

Pozdrawiam- Gosia

Posted

wiem ze na kiektore wystawy [te mniejsze chyba] mozna zglaszac psa w dniu wystawy, ale na wszystkie mozna zglosic wczesniej a zaplacic w dniu wyst. po prostu wysylasz samo zgloszenie poczta albo faxem a placisz na miejscu.. ;))

Posted

na jakie pytanie > ;pp czy jade ciufa czy autem ? ciufcia. nie wiem tylko o ktorej i jak.. pozniej loosne na stronke i cos wymysle ;)))

a znak rozpoznawczy ?? hmm.. ja bede pewnie w szerokich spodniach, jakiejs bluzie.. na plecaku mam narysowany psi zaprzeg ;pp