wiosna Posted June 23, 2003 Posted June 23, 2003 ale ja nie mam melonika.. ani rozowej parasolki.. cos innego trzeba wymyslec ;pp ja mam zielony plecak ;pp Quote
Paulina Posted June 23, 2003 Posted June 23, 2003 W Spodku była zielona wstążka na prawe ramie. Pozdrawia Paulina z Daxsem. Quote
wiosna Posted June 23, 2003 Posted June 23, 2003 to ja bede mkiala zielony pasek od plecaka na prawym ramieniu.. moze byc ?? ;pp Quote
PaYooK Posted June 23, 2003 Posted June 23, 2003 ELO!!! grzes jak bys mogl mniejsze foty wstawiac bo modemowcy zabija Cie niedlugo ;) Quote
Grzegorz Posted June 23, 2003 Posted June 23, 2003 :) to łaż tak długo sie łotwierają, no to Ja nie wiedzioł, wszakże panocku u mnie to migiem i już som łotwarte i moge spozirać se do woli na wsystkie pikne fotografie... noo! noo ale poprawimy sie i nastepne bedą już wsyckie malenkie...nooo no a na tej wystawie, to ja se myśle że fajno by spotkoć sie i pogwarzyć...noo... i pospozirać na pikne piesy i podyskutować o dziołchach...noo.. no to jak panocki? Quote
Kaśka Posted June 24, 2003 Posted June 24, 2003 O rany ja taż się zapaliłam na tą wystawę.Będę miała problemy z dotarciem, ale jak się uprę to dotrę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapakuje film do aparatu,dziesięć filmików na zapas i autostopem :wink: Quote
PaYooK Posted June 24, 2003 Posted June 24, 2003 ELO!!! grzegorz mi tesh sie szybko otwieraja ale wiesz jak to jest miec modem mowie ci tragedia :) Quote
iceangel4444 Posted June 24, 2003 Author Posted June 24, 2003 Nio ja mam modem i przerabane...... Ale co do tych osob co jada pociagiem z okolic Katowic, to jak ? A co z Tobą wiosna jak sie umawiamy ? Quote
Grzegorz Posted June 24, 2003 Posted June 24, 2003 No to będę miał na uwadze modemowców :lol: Mam nadzieję że się potkamy?? Quote
PaYooK Posted June 24, 2003 Posted June 24, 2003 ELO!!! czemu tak daleko sa te katowice?? :evil: Quote
iceangel4444 Posted June 24, 2003 Author Posted June 24, 2003 Bo duzo ludzi jest z okolic Kat. no nie. Quote
wiosna Posted June 24, 2003 Posted June 24, 2003 eh.. to na next zlocik bedziesz juz musial przyjechac.. chociaz pewnie to tez bedzie niedaleko katowic.. moze u mnie ?? ale to jak juz treningi beda.. przyjedziecie zobaczyc moje szczeniaki ;))) Quote
Gosia Posted June 24, 2003 Posted June 24, 2003 Gosia? A czy to tylko obowiązuje Kraków, bo widziałam na Wroclawskiej wystawie, że istnieje możliwość zgłoszenia psa w dniu wystawy po takim koszcie właśnie?? *********************** Metros, jesteś pewna, że niczego nie pokręciłaś? Odkąd jeżdżę na wystawy nie było takiej możliwości. Dawniej jeszcze był drukowany dodatek do katalogu, gdzie umieszczano psy zgłoszone w ostatniej chwili, już po zamknięciu katalogu. Ale i tak nie w dniu wystawy, bo trzeba było ten dodatek wydrukować. Sędziom nie wolno ocenić psa, który nie figuruje w katalogu- regulamin wystaw i sędziów. Skoro trzeba napisać rodowód w przygotowaniu, to znaczy, że udałoby się wystawić psa bez papierów? :) *************************** Teoretycznie tak. Ale do tego musisz mieć własną hodowlę i przydomek swój, bo za duże ryzyko zgłaszać z czyimś przydomkiem...Jak Cię to frapuje, to wytłumaczę :wink: Pozdrawiam- Gosia Quote
wiosna Posted June 25, 2003 Posted June 25, 2003 wiem ze na kiektore wystawy [te mniejsze chyba] mozna zglaszac psa w dniu wystawy, ale na wszystkie mozna zglosic wczesniej a zaplacic w dniu wyst. po prostu wysylasz samo zgloszenie poczta albo faxem a placisz na miejscu.. ;)) Quote
Gosia Posted June 25, 2003 Posted June 25, 2003 wiem ze na kiektore wystawy [te mniejsze chyba] mozna zglaszac psa w dniu wystawy,********************** Nie. Nie można. Gosia Quote
wiosna Posted June 25, 2003 Posted June 25, 2003 do raciborza mozna bylo. kosztowalo to 20 zl wiecej. wiem na pewno bo znajoma tak zrobila i wystawila psa.... ;) Quote
iceangel4444 Posted June 26, 2003 Author Posted June 26, 2003 Wiosna kiedy dasz mi odpowiedz ? Jedzie ktos jeszcze ? Jaki bedziemy miec znak rozpoznawczy na wystawie ? Quote
wiosna Posted June 26, 2003 Posted June 26, 2003 na jakie pytanie > ;pp czy jade ciufa czy autem ? ciufcia. nie wiem tylko o ktorej i jak.. pozniej loosne na stronke i cos wymysle ;))) a znak rozpoznawczy ?? hmm.. ja bede pewnie w szerokich spodniach, jakiejs bluzie.. na plecaku mam narysowany psi zaprzeg ;pp Quote
iceangel4444 Posted June 26, 2003 Author Posted June 26, 2003 Tak czy ciuchcia jedziesz. Jak sie dowiesz to daj znac i sie umowimy na dworcu w kat. czy jakos. :D Quote
Recommended Posts