Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też bym się chciała zjawić. W tym roku postanowiłam, że rozszerzam choryzonty.Ale i tak jestem jeszcze zielona :niedowia:

Do tej pory odwiedzałam najwyzej rzeszów no i oczywiście moje zadupiaste krosno. Gdzie jest organizowana krakowska międzinarodówka?

Posted

Bardzo chetnie bym je udostępnił,

a tylko niewiem jak kto mam zrobić :oops: .

W dziale WYSTAWY-ADRESY NA DOGOMANI , znajdzieszadres adres i stronę z wiazku w Krakowie tam jest mapka dojazdu .

Pozdrawia Paulina z Daxsem.

Posted

blee... mi tam mapka nie pomoze.. ja mam 'talent' do gubienia sie wszedzie gdzie sie tylko da.. i w sumie nawet tam gdzie teoretycznie sie nie da to tez.. ;pp ;)))

Posted

Do tej pory odwiedzałam najwyzej rzeszów no i oczywiście moje zadupiaste krosno. Gdzie jest organizowana krakowska międzinarodówka?

:lol: Wydaje mi się że w Krakowie jest krakowska międzynarodówka...

Też byłem w tamtym roku a Krosnie.... :lol: ... fakt jest zadupiaste... :wink: tzn. wystawa...

Posted
Grzegorz, ale chyba można jeszcze zgłaszać psa w dniu wystawy, z tym, że wtedy zabulisz ok. 120zł. Chętny? (no i nie będzie go wpisanego w katalog).

Nie można. W dniu wystawy możesz co najwyżej zapłacić za zgłoszonego już psa.

Pozdrawiam- Gosia

Posted
A nie wiecie czy do zgłoszenia psa na wystawę wystarczy metryka?

Czy musi być rodowód, :oops: - ...

Przy zgłaszaniu do klasy szczeniąt i młodzieży można jeszcze napisać : rodowód w przygotowaniu. Ale i tak musisz mieć numer rejestracyjny, czyli dowód na to, że się zapisałeć do ZK i złożyłeś metryczkę. Do starszych klas już nie można- musi być numer PKR.

Pozdrawiam- Gosia

Posted

:evil:

Niestety, zapomniałem ją zgłosić.... ale spróbuję jeszcze w tym tygodniu.

Może mi się coś uda, lecz niestety z doświadczenia wiem że panie w związku kynologicznym są czasem nie do przejścia... mur beton hi hi

Chociaż powinno im zależeć na kasie... toż to czysty zysk, kolejny pies...

Posted

Dzwoniłem do Krakowa. Ostateczny termin był 6 czerwca, także przegapiłem. Już nic się nie da zrobić .... :(

teraz tylko zostaje mi czekać... na Krosno i potem Rzeszów... :lol:

A wtedy wszystkim pokażemy... :wink: