Katie Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Od jakiego wieku mozna uzywac normalnej odzywki i szamponu? moj york ma 8 miesiecy i nie wiem, czy moge juz stosowac szampon JEAN PIERRE HERY Vitalite Poils Longs - szampon dla ras długowłosych i odzywke CARESSE BRILLANCE? Do tej pory uzywam szampomu dr seidla dla szczeniat i jestem srednio zadowolona. Quote
Aurunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Katie napisał(a):Od jakiego wieku mozna uzywac normalnej odzywki i szamponu? moj york ma 8 miesiecy i nie wiem, czy moge juz stosowac szampon JEAN PIERRE HERY Vitalite Poils Longs - szampon dla ras długowłosych i odzywke CARESSE BRILLANCE? Do tej pory uzywam szampomu dr seidla dla szczeniat i jestem srednio zadowolona. Ja od pierwszej kąpieli stosuję szampon dla dorosłych psów ;) Quote
vikiii Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja też nigdy nie miałam zestawu dla szczeniaczka. Od zawsze dla dorosłych psów. Quote
Aurunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Katie napisał(a):a odzywke tez? Odżywkę też. ;) Quote
Balbina. Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja do 5-6 miesięcy(już dokładnie nie pamiętam;))stosowałam szampon dla szczeniat a potem już dla dorosłych psiaczków:multi: Quote
eve86 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ja od razu dla dorosłych psiaczków :loveu: przynajmniej tak mi polecił wet... Quote
Qurka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja pierwszy szampon miałam z HERY CHIOT DOUCEUR dla szczeniaka i odżywkę CARESSE BRILLANCE i nic Jej nie było (pięknie pachnie) potem ktoś powiedział że BEAPHAR Hair Care jest fantastyczny ale nie dla mojej NIKITY(dla mnie-niewydajny) odżywka do tego(nic specjalnego):crazyeye: uwzględniając że ma sierść delikatnie suchą i puszącą sie.Teraz przerabiam ESPREE Silky show szampon i odżywka a po kąpieli spryskuje HIGH SHEEN FINISHING SPRAY efekt zadowalający tylko zapachu brak .Dokupię może HERY VITALITE POILS LONGS i może wyjdzie nam to czego oczekujemy :lol: Quote
g@l@xy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Katie napisał(a):Od jakiego wieku mozna uzywac normalnej odzywki i szamponu? moj york ma 8 miesiecy i nie wiem, czy moge juz stosowac szampon JEAN PIERRE HERY Vitalite Poils Longs - szampon dla ras długowłosych i odzywke CARESSE BRILLANCE? Do tej pory uzywam szampomu dr seidla dla szczeniat i jestem srednio zadowolona. ciekawa jestem Twoich wrażeń po tej linii, ja przeszłam dokładnie na tą samą właśnie z dr Seidla dla szczeniąt i w moim przypadku uważam że szampon dr Seidla był o niebo lepszy niż Hery. Quote
LadyBell Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 U nas po Hery też klapa, włos suchy, wypadał i był łupież. Potem spróbowaliśmy linii Vulpes i jest super. Włos dobrze obciążony, lejący się a nie napuszony i nie plącze się nawet zbytnio. Quote
Katie Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 g@l@xy napisał(a):ciekawa jestem Twoich wrażeń po tej linii, ja przeszłam dokładnie na tą samą właśnie z dr Seidla dla szczeniąt i w moim przypadku uważam że szampon dr Seidla był o niebo lepszy niż Hery. Za radami innych użytkowników forum /również Twoimi/ nie kupiłam linii Hery. Dla spróbowania kupiłam szampon, odżywkę i spray do rozczesywania, który był totalną porażką, miał okropny zapach i zaprzestałam go używać firmy Espree. Szampon i odżywka, całkiem niezłe, mają bardzo ładny zapach. Teraz zamówiłam Vulpes ;) Quote
ewa2909 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Katie napisał(a):Za radami innych użytkowników forum /również Twoimi/ nie kupiłam linii Hery. Dla spróbowania kupiłam szampon, odżywkę i spray do rozczesywania, który był totalną porażką, miał okropny zapach i zaprzestałam go używać firmy Espree. Szampon i odżywka, całkiem niezłe, mają bardzo ładny zapach. Teraz zamówiłam Vulpes ;) Kasiu gdzie zamówiłaś yuplesa? Quote
Gosia2406 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja też używam vulpes dla Neli,jest super.W gogle wpisałam poprostu ,,Vulpes" i od razu wyskoczyła mi stronka,,Vulpes kosmetyki dla psów,kotów i koni" Quote
ewa2909 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gosia2406 napisał(a):Ja też używam vulpes dla Neli,jest super.W gogle wpisałam poprostu ,,Vulpes" i od razu wyskoczyła mi stronka,,Vulpes kosmetyki dla psów,kotów i koni" Dziękuje Gosiu:loveu: Quote
Katie Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Tak, dokładnie Tutaj ;) Kąpałam raz i jestem zadowolona ;) Quote
Recommended Posts