Sally (od Koanka) Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Yhy... Laluś pojechał z Sonią do Magi :) Quote
halbina Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 mam chętną pania na małą docelową suczkę, jest z Będzina, ma 2-letnie dziecko... Quote
Dorothy Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 nie do wiary ze ten szczeniaczek sliczny nadal tam tkwi??? Quote
Ana_Zbyska Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 No właśnie..Dalej. Jak dzwonią, mówimy o sterylce, to albo coś ściemniają, wtedy my rezygnujemy, albo 'zastanowię się i zadzwonię później'. Nikt już nie oddzwania. Quote
Dorothy Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 barany. taka slicznotka! nie ma nowych zdjec? Quote
Ana_Zbyska Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Aparat zostawiłam u siebie, a obecnie przez kilka dni jestem u mamy. Postaram się jakoś wrzucić . Quote
halbina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 szukaj domku! fotki bardzo potrzebne... Quote
Ana_Zbyska Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Fotki będą, ale później;) Sasetka jest przesłodka i przekochana.. Gdyby nie moje 2 łobuzy, to na pewno by już u mnie została. SŁODZIAK SZUKA DOMU!! Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Śliczna jest :loveu::loveu: i jak urosła . Quote
OlaLola Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Peczudek był bardzo podobny jak był malucki do Sasetki :) Zastanawiałam sie nawet nad tym czy by jej nie wziąść( do domu nie na działke), ale nie wyobrażam sobie że patrząc na nia przypominałabym sobie jak straciłam Peczudka :( Za bardzo by bolało.... A ona wyrośnie na bardzo podobnego pieska. Oby szybko znalazła domek...:) Quote
szachrajka14 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 a z Newtonem nie ma:P(żart)fantastyczna jest niestety formata musiałam zrobić na moim dysku i staciłam kontakt z zainteresowaną osobą Quote
Dorothy Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 nie powiesz mi ze nie ma dla niej domku:crazyeye: Quote
Ana_Zbyska Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Proszę o kciuki za Pannę Sasetkę;) Quote
Ana_Zbyska Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 SASETKA POJECHAŁA DZIŚ DO SWOJEGO NOWEGO DOMU!!!:multi::lol::multi: Zaadoptowała ją naprawdę bardzo fajna rodzina, zamieszkała w domu z ogródkiem:) I Państwo sami są zwolennikami sterylizacji, więc nie musiałam w tym przypadku ich przekonywać. Pan był bardzo przejęty, zadawał mnóstwo pytań, wsyztsko chciał o naszej Sasetce wiedzieć-i prawidłowo:) A mnie strasznie jej już brakuje...:oops:Tych ślicznych oczek, tego jej nieustannego merdania ogonkiem.. Wiecie, że ta piękność potrafiła już podawać łapkę?Moja szkoła:razz: Wszytskiego naj naj najlepszego Kochana, na pewno Cię odwiedzę:) Quote
ATLANTYDA Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Super wiadomość ,czyli już cała banda w nowych domkach :multi::multi::multi:. Podziwiam Cię że z nimi wytrzymałaś maluchy są słodkie ale nie w takiej ilości ;) .Trochę mi przykro że niestety nie pomogłam :oops: . Quote
Recommended Posts