Ana_Zbyska Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dopiero teraz mogę wejść na chwilę. Maluszki zostały dwa:) Został najsłabszy z miotu Laluś i mix sznaucera miniaturki-Sasetka. Są kochane, piękne i bezdomne..:( Quote
Sally (od Koanka) Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 To teraz wszyscy mocno trzymają kciuki za Sasetkę i Lalusia... :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 A co samopoczucia Laulusia, to jest znacznie lepiej:lol: To już nei ten sam Laluś:) Quote
ATLANTYDA Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Maluszki adoptował ktoś z allegro czy inni chętni ,pytam z ciekawości czy w ogóle jakiś odzew z tej aukcji ? Quote
halbina Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 rozumiem, że są bezpieczne w dt i szukają domków stałych?... Quote
Ana_Zbyska Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Jakby to ująć. Są u mnie i jak najbardziej szukają, czekają na ds. Mój TŻ się czasami już wkurza, bo miały być tylko na weekend, tymbardziej, że nie są to jedyne zwierzęta w naszym domu. Jednak mam nadzieję, że uda im się przeczekać u mnie i szybko znajdą ds. Bo jakoś ich w schronisku nie widzę. Quote
szachrajka14 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ana ja mam pytanie od zainteresowanej osoby tymi szczeniaczkami: Czy są jeszcze jakieś i jak tak to jakie Quote
Sally (od Koanka) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ana_Zbyska napisał(a):Jakby to ująć. Są u mnie i jak najbardziej szukają, czekają na ds. Mój TŻ się czasami już wkurza, bo miały być tylko na weekend, tymbardziej, że nie są to jedyne zwierzęta w naszym domu. Jednak mam nadzieję, że uda im się przeczekać u mnie i szybko znajdą ds. Bo jakoś ich w schronisku nie widzę. No, ja też nie widzę... szkoda, że nie mogę zrobić nic ponad trzymanie kciuków za dobre domki... :oops: Quote
Ana_Zbyska Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Aga, zostały 2 szczeniaczki-piesek i suczka, Laluś i Sasetka. Sasetka jest mixem sznaucera miniaturki, Laluś to jest ten, który był najsłabszy w miocie.. Quote
szachrajka14 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 no właśnie dlatego pytam które bo ich nie widziałam pani raczej chciała wiedzieć które to są na zdjęciach (jak wyglądają)bo wchodzi tu tylko niema nicku Quote
Ana_Zbyska Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Laluś: Sasetka: z tym, że Laluś już troszkę zmężniał;) Quote
meow Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 jakie pięęękne. Sasetkowe oczęta mnie rozbroiły :loveu: Quote
meow Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 tak więc podnoszę, z życzeniami Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich użytkowników oraz całej 8 szczeniaków, żeby się im szczęściło ;);) Quote
Sally (od Koanka) Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Powodzenia Lalusiu - kochaj ich mocno! Quote
Recommended Posts