Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie śliczne foty i szczęśliwy psiak w kochającym domku:multi::multi::multi:
Jest cudownie, wspaniałe info!:loveu::loveu::loveu:
Witek na swój dom - SUPER, ciągle się można cieszyć ta wieścią, na nowo co dnia:lol::multi::loveu:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Szczęsliwy pies i szczęśliwi ,serdeczni ludzie !!:loveu::loveu::loveu:

Oby każdy pies mial taki dom i takich dobrych ludzi !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

Jednak nie mogę zamknąć tego wątku, czuję wielką potrzebę podzielenia się wiadomościami o naszym najukochańszym łobuzie. Okres świąteczny musiał spędzić w hoteliku, bo wyjechaliśmy na 2 tyg. ale wszyscy jakoś przeżyliśmy rozłąkę. Ja ryczałam, on zjadł swoje posłanie w hoteliku, ale oprócz tego poszło dobrze. On uwielbia śnieg i mróz. Czasami myślę, że w poprzednim życiu ciągał sanie w zimnych krajach. W domu zawsze mu za ciepło. Codziennie jest bardziej ukochany, jest ciągle wesoły.

[video=youtube;fA1xcGVWSGk]http://www.youtube.com/watch?v=fA1xcGVWSGk[/video]

Posted

Ja zawsze czekam na wiadomosci. Jestem zaskoczona tym jak on potrafi sie swietnie bawic. Nigdy go takiego nie widzialam. Zawsze stal i patrzyl. Piekny, szczesliwy chlopak. Sniegowy chlopak.

Posted

:lol: On od początku jest taki zabawny. Czasami myślę, że fajniej by mu było w rodzinie z dziećmi, bo mógłby się więcej wyszaleć, ale trudno, musimy my mu wystarczyć. Jest zabawny i wesoły, ale też zrównoważony i grzeczny - zależy od sytuacji. On jest wszystkim czego chcieliśmy w kudłatym przyjacielu.

Posted

fasola, nie zamykajcie absolutnie wątku Olivera...absolutnie nie- tyle tu radości w tym psiaku...tyle zmian...tyle radosnej młodości...tyle szczęścia...nie zamykajcie,bo zbraknie i nam i Wam czegoś ważnego...możliwości wspólnego dzielenia sie radością ze szczęścia tego cudnego psiaka!!!

Tak bardzo się cieszę!!!
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Posted

Zuzlikowa, masz racje.Jak mi zle, to lubie tu zajrzec, przypomniec sobie cale zamieszanie a potem takie wzruszajace zakonczenie. I ładuje nowe sily. Z niektorymi psami czlowiek sie bardzo zwiazuje i potem dluuugo sie pamieta.

Posted

[quote name='monika55']Zuzlikowa, masz racje.Jak mi zle, to lubie tu zajrzec, przypomniec sobie cale zamieszanie a potem takie wzruszajace zakonczenie. I ładuje nowe sily. Z niektorymi psami czlowiek sie bardzo zwiazuje i potem dluuugo sie pamieta.

Oj, długo pamięta i cieszy się dobrymi wieściami od psiaka...żal też byłoby się z nim rozstawać...

Szczęścia psiurko już życzyć Ci nie muszę...ZDRÓWKA!!!

Posted

Bardzo się cieszę, że mogę sobie poczytać i pokrzepić się nowymi wieściami o Oliverku:loveu: na takich szczęśliwie zakończonych wątkach, przy takich optymistycznych info, można odżyć po prostu:) są też fotki i filmiki - dla mnie bomba!:cool3::multi:
a jak ona Was teraz kocha, nie wyobraża sobie bez Was życia, aż z tęsknoty pożarł posłanko w hoteliku, beczeć się chce ze wzruszenia:oops::placz:

• 11 months later...