wilczek007 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 JAKIE FAJNE ZDJĘCIA!!!WITUŚ NAPRAWDE SZCZESLIWY:loveu: I WY NAPEWNO FASOLKO!:multi:Tak sie cieszę ze tak szczęsliwie poszukiwania sie zakonczyły!! Quote
bico Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 jakie śliczne foty i szczęśliwy psiak w kochającym domku:multi::multi::multi: Jest cudownie, wspaniałe info!:loveu::loveu::loveu: Witek na swój dom - SUPER, ciągle się można cieszyć ta wieścią, na nowo co dnia:lol::multi::loveu: Quote
Saticzarownica Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dawno tu nie zaglądalam.Bardzo sie ciesze napradwe ma przecudowny domek...Żeby kazdy psiak mial tyle szczescia...Gratuluje Quote
monika55 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Nasze cudo przeszczesliwe.:loveu: Quote
Olga7 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Szczęsliwy pies i szczęśliwi ,serdeczni ludzie !!:loveu::loveu::loveu: Oby każdy pies mial taki dom i takich dobrych ludzi !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wilczek007 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ojej... a mnie sie w takich chwilach cisną łzy radosci :iloveyou: bo zamiast beczec kiedy trzeba to becze ze szczescia....:oops: głupia...:-? Quote
fasola Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Obydwoje rozwalają się po całym domu codziennie. Quote
monika55 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Nie da sie tak zamknac watku.:lol: Dla nas takie zdjecia to naped do nowego dzialania. Szczesliwy Oliver pociagnie za soba nastepne biedactwa do lepszego zycia. Quote
wilczek007 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 aaaale super! No w sumie po co zamykac wątek, niech nam szczęsliwa rodzinka towarzyszy!:loveu: Quote
fasola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jednak nie mogę zamknąć tego wątku, czuję wielką potrzebę podzielenia się wiadomościami o naszym najukochańszym łobuzie. Okres świąteczny musiał spędzić w hoteliku, bo wyjechaliśmy na 2 tyg. ale wszyscy jakoś przeżyliśmy rozłąkę. Ja ryczałam, on zjadł swoje posłanie w hoteliku, ale oprócz tego poszło dobrze. On uwielbia śnieg i mróz. Czasami myślę, że w poprzednim życiu ciągał sanie w zimnych krajach. W domu zawsze mu za ciepło. Codziennie jest bardziej ukochany, jest ciągle wesoły. [video=youtube;fA1xcGVWSGk]http://www.youtube.com/watch?v=fA1xcGVWSGk[/video] Quote
monika55 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Ja zawsze czekam na wiadomosci. Jestem zaskoczona tym jak on potrafi sie swietnie bawic. Nigdy go takiego nie widzialam. Zawsze stal i patrzyl. Piekny, szczesliwy chlopak. Sniegowy chlopak. Quote
fasola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :lol: On od początku jest taki zabawny. Czasami myślę, że fajniej by mu było w rodzinie z dziećmi, bo mógłby się więcej wyszaleć, ale trudno, musimy my mu wystarczyć. Jest zabawny i wesoły, ale też zrównoważony i grzeczny - zależy od sytuacji. On jest wszystkim czego chcieliśmy w kudłatym przyjacielu. Quote
monika55 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 On chyba dlatego nie chcial sie dac wyadoptowac bo czekal na Was. Czekal na dom bardzo dlugo ale widac warto bylo. Quote
Julia07 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 oj super się czyta i ogląda takie wiadomości... Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 fasola, nie zamykajcie absolutnie wątku Olivera...absolutnie nie- tyle tu radości w tym psiaku...tyle zmian...tyle radosnej młodości...tyle szczęścia...nie zamykajcie,bo zbraknie i nam i Wam czegoś ważnego...możliwości wspólnego dzielenia sie radością ze szczęścia tego cudnego psiaka!!! Tak bardzo się cieszę!!! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Quote
monika55 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Zuzlikowa, masz racje.Jak mi zle, to lubie tu zajrzec, przypomniec sobie cale zamieszanie a potem takie wzruszajace zakonczenie. I ładuje nowe sily. Z niektorymi psami czlowiek sie bardzo zwiazuje i potem dluuugo sie pamieta. Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='monika55']Zuzlikowa, masz racje.Jak mi zle, to lubie tu zajrzec, przypomniec sobie cale zamieszanie a potem takie wzruszajace zakonczenie. I ładuje nowe sily. Z niektorymi psami czlowiek sie bardzo zwiazuje i potem dluuugo sie pamieta. Oj, długo pamięta i cieszy się dobrymi wieściami od psiaka...żal też byłoby się z nim rozstawać... Szczęścia psiurko już życzyć Ci nie muszę...ZDRÓWKA!!! Quote
bico Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Bardzo się cieszę, że mogę sobie poczytać i pokrzepić się nowymi wieściami o Oliverku:loveu: na takich szczęśliwie zakończonych wątkach, przy takich optymistycznych info, można odżyć po prostu:) są też fotki i filmiki - dla mnie bomba!:cool3::multi: a jak ona Was teraz kocha, nie wyobraża sobie bez Was życia, aż z tęsknoty pożarł posłanko w hoteliku, beczeć się chce ze wzruszenia:oops::placz: Quote
monika55 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Przekazuje pozdrowienia i zyczenia od Olivera i jego państwa. Quote
Recommended Posts