Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ufff .. jak to dobrze ,żeś Zuzlikowa odzyskala humor i spokój ,bo już sie balam ,że nas wszystkich stąd pogonisz;) -albo co gorsze :sama uciekniesz i nas zostawisz ;):-( i co my wtedy zrobimy,bez takiej energicznej i rzeczowej ,kochanej cioteczki jak TY :shake::roll:? Ale dobrze też ,że trochę nami potrząsasz -od czasu do czasu :razz:i zaraz porządek inny i ruch na wątku też :evil_lol:;).Tak trzymać ! Inaczej rozbestwimy się i ładu nie ma jak należy.;)
Choć ja do mlodzieży dawno już nie należę i nieraz błądzę na tym dogo czy necie i nie nadążam też za śmiganiem tych mlodszych ciotek i banerkow , bazarków ,czy ogloszeń wcale nie umiem robić -to dukam tu jak umiem.
Czasem wyjdzie lepiej ,czasem gorzej...
A w wakacje ludzie też mają wiecej czasu moze i uczniowie czy studenci -także - wychodzi na to ,że oglaszać trzeba zawsze i wszędzie ,jak tylko jest taka możliwość . Dziękujemy też za link z inf. ,gdzie można oglaszać psy.Może uda mi się cos tam zrobić-sprobuję może.

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olga7']Ufff .. jak to dobrze ,żeś Zuzlikowa odzyskala humor i spokój ,bo już sie balam ,że nas wszystkich stąd pogonisz;) -albo co gorsze :sama uciekniesz i nas zostawisz ;):-( i co my wtedy zrobimy,bez takiej energicznej i rzeczowej ,kochanej cioteczki jak TY :shake::roll:? Ale dobrze też ,że trochę nami potrząsasz -od czasu do czasu :razz:i zaraz porządek inny i ruch na wątku też :evil_lol:;).Tak trzymać ! Inaczej rozbestwimy się i ładu nie ma jak należy.;)
Choć ja do mlodzieży dawno już nie należę i nieraz błądzę na tym dogo czy necie i nie nadążam też za śmiganiem tych mlodszych ciotek i banerkow , bazarków ,czy ogloszeń wcale nie umiem robić -to dukam tu jak umiem.
Czasem wyjdzie lepiej ,czasem gorzej...

A w wakacje ludzie też mają wiecej czasu moze i uczniowie czy studenci -także - wychodzi na to ,że oglaszać trzeba zawsze i wszędzie ,jak tylko jest taka możliwość . Dziękujemy też za link z inf. ,gdzie można oglaszać psy.Może uda mi się cos tam zrobić-sprobuję może.

Oj,rozumiem Twoje problemy...dobrze rozumiem:oops:...jeszcze nie tak dawno przedzierałam się także przez te wszystkie trudności...a i ja do komputerowego pokolenia nie należę...dziś jeszcze nie nadążam za wieloma sprawami,a niech dogo zaczyna szaleć,to zupełnie się gubię!:lol:...ale co tam...maszynie się nie damy!!! Uparte z nas kobiety i wiemy czego chcemy!:lol::evil_lol:
Próbuj...próbuj z ogłoszeniami...ja też wiele nie umiem,albo nie mam do nich cierpliwości!
Warto ogłaszać na:
gumtree, mam psa,cafe animal, mój pies,kupię psa,adopcja psa,alegratka...
to najpoczytniejsze portale!

mineralna...może dołączysz się do ogłaszania?
Widziałam na innych wątkach,jak dziewczyny podzieliły się portalami i ogłosiły psa,bez mała wszędzie...moze to nie taki zły pomysł?

Wituś ma gumtree...ale można zrobić na inne miasto...np Katowice...
Nie haski,Nie briard-jedyny w swoim rodzaju WITUŚ !!!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice

treść podobna do allegro,tylko krótsza,lepsza do ogłoszenia...

Posted

[quote name='mineralna_']mogę porozgłaszać Witusia ale raczej na forach i alegratce.

super...nie ważne czy ogłoszenia,czy fora....ważne,żeby więcej osób zobaczyło go,a może nawet włączyło się w ogłaszanie i szukanie domku...informacja plus dobre fotki plus kontakt...to daje duże szanse Witkowi!...wiem,że dziewczyny wstawiają w swoje blogo,na NK...nawet nie wiem gdzie jeszcze:oops:...ale wiem,że można tam gdzie nasza inwencja nam pozwoli!:lol:

leni...dobra myśl...tak można uporządkować i dobrze wykorzystać portale ogłoszeniowe...trza nam pomolestować prowadzącą watek by pozbierała gdzie Wituśka jest ogłaszany...:cool3:...no,to molestujemy...:loveu:

Posted

[quote name='mineralna_']do kogo mam podac kontakt? myślę ze do kierowniczki schroniska...?

Absolutnie NIE!!!
Schronisko,nie zrobi wizyty adopcyjnej...przed wydaniem psa,przeprowadzamy wizytę przedadopcyjną...sprawdzamy potencjalnych kandydatów...podpisujemy umowy adopcyjne,które gwarantują wgląd w sytuację psa po adopcji...przeprowadzamy wizyty poadopcyjne! Nigdy podobnej procedury nie ma schronisko!!!
Kontakt podajesz ten sam co w allegro i gumtree:[SIZE=5]
tel. 507 176 898
[SIZE=2]to nr moniki...

My nie działamy w imieniu schroniska, tylko w imieniu psa!
Jak się to spotka ,to dobrze!

Posted

Mnie jakis zawal zlapie na tym wyjezdzie.:angryy: Dobrze, ze jestescie i pilnujecie.Juz dawno mam uzgodnione ze schroniskiem, ze jezeli ja znajduje dom psu, to wychodzi na mnie a potem tryb dogomaniacki.Czyli wizyty przed i po itd.
Pieniadze juz poszly.
Witek byl oglaszany kilkakrotnie na
Gumtree
Animalia
Allegratka
Rozglos net
OJEJ.PL
E-Zwierzak
Bono Polska
Petworld
Adopcja psa
mamisia.pl
Petsy.pl
Pajeczyna
pinesa
i juz nie pamietam gdzie.
Byl w TV Kanon I na Jasnecie.
Ustnie gdzie sie da:lol:
Pilnujcie mi go prosze.
I oczywiscie baaardzo dziekuje:loveu:

Posted

Mam nadziej, że sytuacja z jakimikolwiek przykrymi uwagi na pw do Zuzlikowej się już nigdy więcej nie powtórzy, bo wtedy współpraca na tym wątku nie będzie możliwa, a ucierpi na tym jedynie Witek.

Zdjęcia są owszem własnością tego, kto je robił, ale jeżeli osoba ta robiła je tylko na własny użytek, to miejscem ich wklejenia nie powinno być forum dogomania, dział psy w potrzebie, tylko prywatna strona internetowa, galeriia w necie bądź bloog fotograficzny:cool1: pomijam fakt, że zdjęcie takie powino mieć w dolnym prawym rogu sygnaturkę tego, kto je robił:cool1:

to dla mnie niepojete, żeby bezpodstawnie "pouczać" kogoś na pw, unikając publiczej konfrontacji:mad:

przypominam, że aby wykonać takie allegro trzeba wyłożyć na nie kasę, poświęcić swój czas i choć minimalnie się w tą robotę emocjonalnie zaangażować:cool1:

i to by było na tyle w tej kwestii.

Posted

[quote name='mineralna_']do kogo mam podac kontakt? myślę ze do kierowniczki schroniska...?
oooołcćć...ale przepraszam,kto to taki???...Jakis przetarg był czy jak??? Kierownikiem jest p.Lech, reszta to pracownicy i wolontariusze.
Ciekawe rzeczy sie tam dzieja ostatnio chyba...:lol!:

a swoja drogą fajnie ze sie tu dogdałyscie:p

podniose chociaz..Witek na pierwszą!

Posted

Bico...postrzelała,uporządkowała,ustawiła i ...to tyle :loveu:...padam!:loveu:...a wiesz,że my wszystkie jezdeśmy grzeczne?:cool3:...i jaką robotę odwaliłyśmy?:cool3:

Dziewczyny...Adzia, mineralna_super robota!:multi:
Nigdy nie radziłam sobie z tymi ogłoszeniami i portalami! Jednak kompiutery kochają młodość!...i niech tak dalej bedzie!:lol:

moniko...to bardzo wazna wiadomośc dla nas wszystkich...wiadomo co i jak!:lol:

Juz dawno mam uzgodnione ze schroniskiem, ze jezeli ja znajduje dom psu, to wychodzi na mnie a potem tryb dogomaniacki.Czyli wizyty przed i po itd.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Bico...postrzelała,uporządkowała,ustawiła i ...to tyle :loveu:...padam!:loveu:...a wiesz,że my wszystkie jezdeśmy grzeczne?:cool3:...i jaką robotę odwaliłyśmy?:cool3:

Dziewczyny...Adzia, mineralna_super robota!:multi:
Nigdy nie radziłam sobie z tymi ogłoszeniami i portalami! Jednak kompiutery kochają młodość!...i niech tak dalej bedzie!:lol:

moniko...to bardzo wazna wiadomośc dla nas wszystkich...wiadomo co i jak!:lol:

Juz dawno mam uzgodnione ze schroniskiem, ze jezeli ja znajduje dom psu, to wychodzi na mnie a potem tryb dogomaniacki.Czyli wizyty przed i po itd.

no widzę, że tu ogłoszeń dla Witka bardzo dużo powstało i cieszy mnie to niezmiernie, to na prawdę kawał dobrej roboty i gratuluję i dziękuję wszystkim tu zgromadzonym:lol:
żeby ten Wituś dobry domek wreszcie znalazł:placz: A oko ma cudowne i wcale nie odstrasza;)

no a ja po urlopie, to sobie postrzelać trochę musiałam, nie mogłam sobie odmówić:evil_lol:

Posted

Fajnie,ze mamy nowe cioteczki!:lol:
Wituś wart zauważenia...wart domku!

Im wiecej będzie osób,które jeszce bedą mogły dorzucić dodatkowe informacje o nim...tym lepiej!
Udał się jeszcze wrzucić gdzieś info o Witusiu?Dziewczyny,a macie możliwość dać Witka na NK...tam dużo ludzi bywa!
Witusiu...:loveu: